Şimdi Ara

Acemi bir SX1 cinin soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama yapmadıgım için üzgünüm ama farkettiğim kadarıyla sevgili üyelerimiz hiç sıkılmadan cevap yazıyorlar.

Sx1 ile ilgili sorularım şunlardır.

1- tam ekran video izleyebilirmiyim?

2-rm ,3 gp falan istemem.. direk altyazılı divx isterim (ne ukelalık :) )

3-hangi programla divx , xvid izleyebirim (cep telefonum için )

4-hangi programla bilgisayarımdaki divxleri cep telefonum için convert edebilirim?

5-cep telefonumda asf formatını izlemem mümkün mü? mümkünse hangi programla? (link verebilirmisiniz )

6- sx1 de tam ekran fotograflarımı görüntüleyebilirmiyim? yoksa ayrıca program mı yüklemem gerekir?
    programın adı nedir?

7-Mp3 teki ses kalitesi nasıl ben daha önce 3300 ve p800 kullanmıştım onlarda süperdi SX1 de nasıl?

8- Dışarıya ses verme olayı kaliteli mi?

9-N-gage oyunlarını çalıştırabileceğim söyleniyor, bu dogrumu? performansta bir eksiklik olurmu? ve bu n-gage oyunlarını nerden bulabilirim?

10- 6 adet radyo kapasitesi varmış, bunu herhangi bir programla yükseltmek mümkün mü?

11-kamera çekimleri 6600 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi gibi?

12-Kamerayla ilgili önerebilieceginiz programlar nelerdir?

13-SX1 de txt,doc, formatlı ebook yükleyip, okuyabilirmiyim?

14- Flash dosyalarını görüntüleyebilirmiyim?

15- şarjının 48 saat gittiği doğrumu?

16- Fw nedir? Ne işe yarar , yeni FW yükleyeyim mi, orjinali kalsın mı? Bana faydası ne olur güncellememin?

Şimdilik sorularım bu kadar :) İlgilenecek bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekküler üstadlar..

• çoğunu biliyorum ama çok soru sormuşsun. hepsini cevaplamaya vaktim yok....
  • sende birazını cevaplasan yüzbaşım
  • baslıyım ama sonra bana mutlaka bi yarar yapcaksın ona göre (sak sak larsın beni :D )
    1) izlersin smart movieyle .avi leri
    2)yine smart movie
    3)sıkıldım yine smart movie
    4)vurcam kafana smart movie nin conventor u var
    5)denemedim napcan asf yi eger show tvdeki dizileri diyosan yap bul bende istiyom :D
    6)evete gerekir photo plus
    7)sx1 de kulaklıkta cok daha süper ama hoparlörde sonuna kdr acınca 30 dk dinlersen basın agrır (benim ağrıyohic bi anfi devreyi sonda dinlememk lazım)
    8)evet fw 7 de cok cok yuksek ama son ses bas agrıtıyo oda icinde
    9)www.mobildepo.com ama ben hicdenemedim
    10)napcan yukseltip 2 saniyeede dijital buluyosun ztn
    11)sx1 çözünürlük daha iyi bugun baktım daha ama bil e atınca bilemem denemedim
    12)philips ve eti camcorder
    13)doc = word le dierlerini mobilread adlı e bood programıyla (mobildepodan indir)
    14)bilmiyorum
    15) kullanmassan 56 saat full movie izlersen 7 saat
    16)fw versiyondur elleme ne aldıysan o kalsın ben 10 daydım 7 ye downgrade yaptım ses icin ama yuklerken telefona zarar verme ihtimalin var daha acemi bile diilsin :)

• full ekran gp3 icin kamera-video- go to clips yapip oradan calistirirken herhangi bir rakama basarsan full sikrin moduna girer flash dosyalarini goruntuleyemezsin 6 saat radyo mu dinleyecen kardesim zaten?? n gage oyunlari icin en iyi adreshttp://www.ngageroms.tk
  • işin kolayı bu da güzel
  • bu sabah estore.com.tr den sipariş verdim yarın akşama gelecek inşallah ondan sonra beni görün siz :)

Ayrıca sevgili Vice Citizen ve esiksbir yardımlarınız için şimdilik teşekkür ederim ancak yardımlarınıza daha da ihtiyacım olacak :)
  • citizen philips in camcoder i sx1 de calistigina eminmisin? sadece eti camcoderin bir versiyonu calisiyor bildigim kadariyla.oda kendi programina gore baya dusuk kalitede...
  • helal olsun viceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.