3-hangi programla divx , xvid izleyebirim (cep telefonum için )
4-hangi programla bilgisayarımdaki divxleri cep telefonum için convert edebilirim?
5-cep telefonumda asf formatını izlemem mümkün mü? mümkünse hangi programla? (link verebilirmisiniz )
6- sx1 de tam ekran fotograflarımı görüntüleyebilirmiyim? yoksa ayrıca program mı yüklemem gerekir? programın adı nedir?
7-Mp3 teki ses kalitesi nasıl ben daha önce 3300 ve p800 kullanmıştım onlarda süperdi SX1 de nasıl?
8- Dışarıya ses verme olayı kaliteli mi?
9-N-gage oyunlarını çalıştırabileceğim söyleniyor, bu dogrumu? performansta bir eksiklik olurmu? ve bu n-gage oyunlarını nerden bulabilirim?
10- 6 adet radyo kapasitesi varmış, bunu herhangi bir programla yükseltmek mümkün mü?
11-kamera çekimleri 6600 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi gibi?
12-Kamerayla ilgili önerebilieceginiz programlar nelerdir?
13-SX1 de txt,doc, formatlı ebook yükleyip, okuyabilirmiyim?
14- Flash dosyalarını görüntüleyebilirmiyim?
15- şarjının 48 saat gittiği doğrumu?
16- Fw nedir? Ne işe yarar , yeni FW yükleyeyim mi, orjinali kalsın mı? Bana faydası ne olur güncellememin?
Şimdilik sorularım bu kadar :) İlgilenecek bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekküler üstadlar..
çoğunu biliyorum ama çok soru sormuşsun. hepsini cevaplamaya vaktim yok....
sende birazını cevaplasan yüzbaşım
baslıyım ama sonra bana mutlaka bi yarar yapcaksın ona göre (sak sak larsın beni :D ) 1) izlersin smart movieyle .avi leri 2)yine smart movie 3)sıkıldım yine smart movie 4)vurcam kafana smart movie nin conventor u var 5)denemedim napcan asf yi eger show tvdeki dizileri diyosan yap bul bende istiyom :D 6)evete gerekir photo plus 7)sx1 de kulaklıkta cok daha süper ama hoparlörde sonuna kdr acınca 30 dk dinlersen basın agrır (benim ağrıyohic bi anfi devreyi sonda dinlememk lazım) 8)evet fw 7 de cok cok yuksek ama son ses bas agrıtıyo oda icinde 9)www.mobildepo.com ama ben hicdenemedim 10)napcan yukseltip 2 saniyeede dijital buluyosun ztn 11)sx1 çözünürlük daha iyi bugun baktım daha ama bil e atınca bilemem denemedim 12)philips ve eti camcorder 13)doc = word le dierlerini mobilread adlı e bood programıyla (mobildepodan indir) 14)bilmiyorum 15) kullanmassan 56 saat full movie izlersen 7 saat 16)fw versiyondur elleme ne aldıysan o kalsın ben 10 daydım 7 ye downgrade yaptım ses icin ama yuklerken telefona zarar verme ihtimalin var daha acemi bile diilsin :)
full ekran gp3 icin kamera-video- go to clips yapip oradan calistirirken herhangi bir rakama basarsan full sikrin moduna girer flash dosyalarini goruntuleyemezsin 6 saat radyo mu dinleyecen kardesim zaten?? n gage oyunlari icin en iyi adreshttp://www.ngageroms.tk
işin kolayı bu da güzel
bu sabah estore.com.tr den sipariş verdim yarın akşama gelecek inşallah ondan sonra beni görün siz :)
Ayrıca sevgili Vice Citizen ve esiksbir yardımlarınız için şimdilik teşekkür ederim ancak yardımlarınıza daha da ihtiyacım olacak :)
citizen philips in camcoder i sx1 de calistigina eminmisin? sadece eti camcoderin bir versiyonu calisiyor bildigim kadariyla.oda kendi programina gore baya dusuk kalitede...
helal olsun viceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme