Şimdi Ara

Acemi biri için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC üzerinde kollarla 4 arkadaş turnuva yapıyoruz. ben nintendo wii fifa 13'e alıştığım için pes2013 bana ters geliyor. çalım atamıyorum. rahat değil gibi bazı saçmalıklar görüyorum ama bendendir çünkü acemiyim. herneyse arkadaşlarımdan 2 si başka yerlerde oynayan orta acemi adamlar. ve paso pes 2013te cealsea yı alıyorlar. ben baya sabretsemde 1 gol yiyorum ortalama olarak. ama adamların defansını geçemiyorum. geçsemde o nalet olasıca peth çeh'e gol atamıyorum. her türlü kurtatıyor. arada atıyorum ama o da bala. bende genelde milanı alıyorum. sizce nasıl bir taktik yapmalıyım bu takıma karşı yada milan değilde hanği takımları almalıyım ?

Rumuz: hotmail@Acemipesçikoyamıyorçocugu.com

• kardeşim zamanla öğrenirsin taktiğini falan kendine göre gözün kapalı yaparsın.. yapman gereken yaklnız başına full pes oyna tamammı?
  • FIFA da çalım atabiliyor san pes de, çok rahat atmalısın, fifada daha zor çalım. Çalım için rakip oyuncunun beklemediği yere veya gelişine göre ani şeklinde r2 basarak çalım atmalisin bunu sorunsuz yapmak içinde pratik gerekli hızlı koşan ve yeteneklerinde donus becerili oyuncular seçmelisin mesela ETO gibi. Çalımsız atmak için orta sahadan duzgün pas atan, hızlı forvet li 2 oyuncusu olan takım alıp ayarlardan hücum ağırlıklı top çevirme seçip ara pasıyla gol atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeverageTR -- 15 Ağustos 2013; 1:29:18 >
  • Takımlardan da fark edebiliyor . Sen Real madrid , barça filanda olabilirsin ...
  • yorumlarınız için çok teşşekür ederim. pcyede fifa yükledim ama o daha zor geldi wii deki fifa 13 çok güzeldi. dediklerinizi yapıcam.

ayrıca @ProLivee Hocam o takımları almıyoruz biz :) artık galatasarayı alıyorum tek fark riera yerine ronaldinhoyu aldım takıma git gide iyi oluryorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.