EVFET ARKADAŞLAR KANAL D DE ACEMİ CADI DİE Bİ DİZİ ÇIKTI NEDENSE BEN kafamı çalıştırıp (:P)bişeyler buldum Sabrina die bi dizi vardı hatırlarsanız bazılarınız bilr atv de yayınlanıodu bu acemi cadı yla tıpattıp aynı işte ikiz dizilerin özellikleri
HALALAR>>>>>>>>SABRİNADA>>>HELDA,ZELDA>>>>>>BİZİMKİNDE>>>>>>>>SELDA MELDA :D bi kapı vardı sihir içn izin alınan ev>>>>>>>>aynı >>>>>aynı anlıycaanız resmen bi klon yapmışlar
ve şu ayşe gül (sabrina) onun ismi neydi unuttum msnini alıcam da
yaw bi girin okuyun up.....
bende bu dizinin orjinalinde ki cadının adı ne diip duruyodum sağol bu arada o dizideki cocouk sayemızde ünlü oldu mılletın space te vesikalığı geziyodu
beğenmeyen seyretmesin.zorla yakanızdan tutup izleyin demiyoruz. ve üstelik helda değil hilda olacak o canım.
sabrinada da konuşan kedi vardı,öğrenciydi,okulda başına böyle binbir türlü şey gelirdi,ama sabrina bu kadar güzel değildi,sırf onun için izliyorum.
Vala ben çok beğeniyorum o diziyi,çok güzel,eğlenceli
ya yeni nesil diziler bence gerçekten çok bayık ve hiç özgün değil kimileriniz bana kızabilir ama güzel diziler yapamıyolar bence illa dizi izlicem diosanız açın cnbc-e izleyin asıl diziler orda sinema gbi maşallah
quote:
Orjinalden alıntı: midnattsol
ya yeni nesil diziler bence gerçekten çok bayık ve hiç özgün değil kimileriniz bana kızabilir ama güzel diziler yapamıyolar bence illa dizi izlicem diosanız açın cnbc-e izleyin asıl diziler orda sinema gbi maşallah
Bende şöyle entelleri anlamıyorum yani,bana garip geliyor nedense açıp cnbc-e delki dizileri izlemek Şahsen şahsıma para verseler izlemem
Cnbc-e deki dizilerle sabrina tarzı pembe dizileri kıyaslamak bence doğru değil
cnbc-e de genelde gerçek hayattan uyarlanmış orjinaller diziler oluyor
bizde en basit en masalımlısı dizileri yabancılardan kopyalayıp tekrar seyirciye sunuyoruz
açıkçası orjinalini seyretmeyi tercih ederim
zevkler ve renkler tartışılmaz
ama cnbc -e deki diziler acemi cadı tarzı dizilerden bin kat daha iyi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme