Şimdi Ara

Acemi İphone 4 sahibine cydia yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar iphone a jailbreak yaptım (yapmaya çalıştım). Redsn0w programıyla. Cydia'nın iPhone'nun masaüstüne gelmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Geldi ama şu şekilde :

http://img254.imageshack.us/img254/3595/img0184.png

Ekranda gördüğünüz Cydia'yı ne yaptıysam çalıştıramadım, artık çalıştırmaktan vazgeçtim silmek istiyorum ancak silemedim.

Bu olay yüzünden telefondaki bi kaç applikasyonda bozuldu çalışmıyor.

• Az önce fark ettiğime göre artık Safari de çalışmıyor. Hayırlı uğurlu olsun, bi bu eksikti. Hey allahım ya. Lanet olsun şu jailbreak mıdır ne halttır. Bir daha uğraşırsam elim kırılsın.
  • Redsn0w U bı daha calistir. Firmware i göster. Bu sefer install cydia yerine boot tether diyeni seç. Telefonu komple kapat( yukardaki tusa basili tut. Sonra kırmızı oku ilerlet. Sonra redsn0w da yazdığı gibi yukardaki tusa basili tut. Sonra bastığın tuşu bırakmadan home tuşuna bas. Sonra da yukardaki power tuşunu bırak. Telefon açılacak. Cydia çalışır hale gelecek. Ama telefonu her ne sebeple olursa olsun kapatıp acarsan bu yazdıklarımı yapman gerekecek. Kolay gelsin...
  • Peki ben bu cydia yı silmek istersem illaki restore yapmam gerekiyor mu ? Eğer restore yapacaksam applikasyonları yedekleyebiliyor muyum ? Rehberi, fotoğrafları back up yapmayı biliyorum ancak applikasyonlarımı da yedeklemek istiyorum ?
  • Su an ne yüklü ki app olarak.ya ücret mukabilinde satın aldığın applar ve Free uygulama dısında bir şey yuklu mü?
  • Hocam öyle kaydadeğer pek bir uygulama yok, yüklemedim. Telefonu genpadan aldım 1 hafta oluyor. 1 haftadır bu naneyle uğraşıyorum çözmeye çalışıyorum. Aldığımda 4.1 versiyon vardı şimdi 4.2 versiyona yükselttim. Restore edersem tekrar 4.1 versiyona dönecek değil mi ?
  • Bak şimdi internetten araştır. 4.1 versiyonu indir. Sonra telefonu iTunes e bağla. Klavyeden shift tuşuna basarak restore ye bas. Açılan pencereden indirdiğin 4.1 i seç. Telefona 4.1 yuklenecektir. Ayrica halen alinabiliyorken shsh kaydını al. Bu ne, nasıl alınır deme Google da arat. Tinyumbrella diye bir program olacaktı. Onla alabilirsin. Bu önemli bı konu. Ilerde bana teşekkür edersin. Shsh kaydı için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen şimdi Cydia dan "Shsh" kaydı aldım. Daha doğrusu talepte bulundum.

"This device has a pending TSS request."

Tabi ilerde ne gibi işe yarar onu pek anlayamadım :)
  • Hocam şimdi Cydia'yı açtım ve en üstte SHSH: iOS 4.1, 4.2b3 yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.