Bildirim
acemi kadın ve otomatik vites.. canım arabaya bu da yapılmaz ki !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
helal olsun geri geri drift yaptı -
Böyle bir şeyi canlı canlı yaşamıştım bir kadın pastahaneye girmişti önümde.quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
Acemilikten ziyade bence kadin bilerek yapti. Acemi olsa ilkinde durur iner. Kastitli olarak yapmis. -
Bir insan bunu nasıl yapar anlam veremiyorum, çok var bu tip bayan sürücülerle ilgili video. Yani bir kez saçmaladın çarptın aracı haşat ettin, stop et in arabadan daha ne zorluyorsun?quote:
Oysa ki tek yapması gereken sağ ayağını kaldırıp ortadaki kürek gibi pedala basmaktı...quote:
helal olsun geri geri drift yaptı
Bunu karıştıran da araba kullanmasın mümkünse. -
trafik teröristi işte. önüne biri çıksa durmayacak. mal.quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Oysa ki tek yapması gereken sağ ayağını kaldırıp ortadaki kürek gibi pedala basmaktı...
Bunu karıştıran da araba kullanmasın mümkünse.
Alıntıları Göster -
Otomatik vitesli araç mantığı akülü araba ile aynı, gaza basarsın gider frene basarsın durur, 6-7 yaşındaki çocuklar bile akülü araba kullanabilirken yetişkin bir kadının bunu yapamaması çok garip.quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Oysa ki tek yapması gereken sağ ayağını kaldırıp ortadaki kürek gibi pedala basmaktı...
Bunu karıştıran da araba kullanmasın mümkünse.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Otomatik vitesli araç mantığı akülü araba ile aynı, gaza basarsın gider frene basarsın durur, 6-7 yaşındaki çocuklar bile akülü araba kullanabilirken yetişkin bir kadının bunu yapamaması çok garip.
+1905 -
Bu nasıl bir sürücü böyle aman yarabbi...Sen bizi böylelerinden koruquote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusuquote:
Otomatik vitesli araç mantığı akülü araba ile aynı, gaza basarsın gider frene basarsın durur, 6-7 yaşındaki çocuklar bile akülü araba kullanabilirken yetişkin bir kadının bunu yapamaması çok garip.
+1905
Alıntıları Göster
-
Nedense güldümquote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusuquote:
+1905
Alıntıları Göster
-
O drifiti ben bile yapamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: DursunBey
Nedense güldüm
Alıntıları Göster -
Eyvah eyvah, 1 kere çarptığı yetmiyor bir iler bir geri tekrar vuruyor. Bu gibi insanların bence sokağa bile çıkması yasaklanmalı.quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
O drifiti ben bile yapamıyorum
Alıntıları Göster
-
Altında var 5 Litre motor abi biz 1300 cc'yle kıçımızı yırtsak böyle yapamayızquote:
Orijinalden alıntı: intikam91
Eyvah eyvah, 1 kere çarptığı yetmiyor bir iler bir geri tekrar vuruyor. Bu gibi insanların bence sokağa bile çıkması yasaklanmalı.
Alıntıları Göster
-
Allah birini ezmesine izin vermemiş çok şükür. Angut insan yavquote:
Orijinalden alıntı: Tek varis
Altında var 5 Litre motor abi biz 1300 cc'yle kıçımızı yırtsak böyle yapamayız
Alıntıları Göster -
kaza sonrası panik olabilir. o kadar da yüklenmeyin gelin kızaquote:
Orijinalden alıntı: ototube
Allah birini ezmesine izin vermemiş çok şükür. Angut insan yav
Alıntıları Göster -
Dehşet içindeyim.quote:
Orijinalden alıntı: temizyurek
kaza sonrası panik olabilir. o kadar da yüklenmeyin gelin kıza
Alıntıları Göster -
Kadın çarptıktan sonra motoru durdurup inse bu olanlar hiç olmayacaktı.quote:
Orijinalden alıntı: empire_loups
Dehşet içindeyim.
Alıntıları Göster
Kadınlar en büyük sorunu aşırı panik. Denemek isterseniz trafikte zar zor ilerleyen bir bayan sürücüye durduğu anda korna çalın olanları izleyin Yalnız arada biraz mesafe bırakın ki size de çarpmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Kadın çarptıktan sonra motoru durdurup inse bu olanlar hiç olmayacaktı.
Kadınlar en büyük sorunu aşırı panik. Denemek isterseniz trafikte zar zor ilerleyen bir bayan sürücüye durduğu anda korna çalın olanları izleyin Yalnız arada biraz mesafe bırakın ki size de çarpmasın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
O drifiti ben bile yapamıyorum
+1
Benzer içerikler
- radyatör fanı devreye girmiyor
- opel astra 1.6 cdti 136 hp kronik sorunları
- en sorunsuz benzinli arabalar
- manuel vites takılı kaldı
- plaka önerileri
- 2024 bmw 520i
- yeni skoda octavia
- lexus lbx teknik özellikleri
- ford transit 2023
- passat üretimi durdu mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X