Şimdi Ara

acemiden bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cep konusunda çok acemiyim...
    gprs amaçlı bir telefon almayı düşünüyorum ve motorola topiğini ben açtım..
    olayın içine girdikçe kafam dahada karıştı.c 450 ile ilgileniyordum,bir konu kafama takıldı.c 450'de modem yok.bu bilgisayar ile internete bağlanamacağım anlamına mı geliyor?
    wap ve gprsd var yazıyo ayrıntıda...
    yardımcı olursanız sevinirim...

• wap ve gprs var ise bağlanırsın.
  • !<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ToLaTe</i>
    <br />wap ve gprs var ise bağlanırsın.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    sadece WAP ve GPRS olması yetmiyor..! GPRS Modeminin de olması lazım cihazda.(Örnek: Nokia 3510i de wap+gprs hepsi var ama GPRS Modemi olmadıgından bilgisayara bağlayamazsın..! )
    O yüzden karıştırmayın adamın kafasını.GPRS ayrı bi özellik, modem ayrı i özellik.Yanlış diyen varsa çıksın.!
    Modem GPRS veri paketleme sistemini kullanarak veri alışverişi yapan bir entegre sistemdir.! Olup olmadıgına cihazda iyi bakın derim..!
  • dahili modem özellği var yazmalı telefonun özelliklerinde
  • evet modemin olmalı gprs modem
  • WAP veya GPRS var modem yok ise sadece tel.den wap sayfalarına ulaşabilirsin. Bilgisayardan cep tel aracılığı ile internete girmek istiyorsan tel.de mutlak surette dahili modem olmalıdır....
  • ozanatabey +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Herkes bir soru tahmin etsin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beni bir yanlıştan kurtardığınız için teşekkürler...
    az daha telefon elimde patlayacaktı...
  • hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.