Şimdi Ara

Sadece soru çözümü için dershaneye gidilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Üniversiteyi bırakıp tekrardan hazırlanmaya karar verdim. Temelim var, konuları kendim halledebileceğimi düşünüyorum.Çalışma ortamı hakkında da sıkıntı yok. Ancak sorun şu ki bazen takıldığım yerler,sorular oluyor.Bunları sorabilecek kimsem de yok maalesef. Çözenadam a kayıt olmayı düşünüyorum fakat ordaki kaynaklar ve dersler sınırlı. Açıkçası sırf soru çözümü için dershaneye gitmek istemiyorum çünkü onun dışında çok gereksiz ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.Bilmediğim/eksik olduğum konulara çalışmak varken dershaneye bağımlı olmak istemiyorum açıkçası.
    Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? Yardımcı olursanız çok iyi olur..

• Up
  • Facebookta gruplar var,wp grupları var,bu forum var 1-2 hafta bunları dene bence istediğin verimi alamassan dediğin mantıklj gayet,gidilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece soru çözümü için gidilmez.Pişman olursun.

• Eger konu anlattırmayacağım, sadece soru çözdüreceğim diyorsanız ben kunduz uygulamasını öneririm. Ben tmden hazırlandığım için fen derslerini çok kullanmadım ama matematik adına özellikle mezun senemde bana çok yardımcı oldu. Takıldığınız belli konuları dinlemek ya da sormak için de özel dersler bir dersaneye gitmekten daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Dersane ciddi anlamda sizi yavaşlatır bence.

• Öğretmenlerin yakasına yapışıp her yapamadığını sorup arada özel ders alirsan git ama bunu da sormayiverim,baya sorum birikti ama hiç gidesim yok falan dersen gitme

• Dershane pişmanlıktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faydalı olabiliyor bazı derslerin hocalarıda iyiyse konuda dinlersin ben öyle yapıyordum sevdiğim hocaların dersi bitince çıkıyordum

• Kardes ben bu sene mezundum, dersaneye para odemek yerine ozel derslere odedim, bazi anlar sorularim icimde kaldi, aliskanligim aninda sormak cunku, dersane ile sadece soru cozumu icin anlasmayi dene bence daha uygun bir fiyata.(bu arada sadece soru cozdurmek icin dersane istiyosan suanki halinin 60-70k mf de yapabilme potansiyeli bence olmali usta, eger yoksa sinif ortamindaki verim heryerde olmaz bunu cok tecrube ettim. Eger ben 50k suan yaparim diyosan, eksik odakli calisacam diyosan dersane beni yavaslatmisti o yuzden biraktim 2 gun deneyip... Ornek vereyim rakamlar tamamen sallamasyon : mesela 50 netten 90 nete ogrenci ortaminda daha hizli ilerlersin, ama 90 netten 130 lara kendin daha hizli ilerleyebilirsin,bu tamamen sahsi gorusum tabiki, bulundugun yer, gidecegin dersane, seviye sinifi vs ye gore degisen milyon sey var)

edit: bu arada mf de uygulamadan soru cozdurme isi tamamen coptur, hocaya cozdurmenin yerini tutmaz, zaman kaybi bence tabiki cok cozen biriyseniz, gunde 10 soru cikiyorsa sorulcak tabiki uygulama is gorur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiquidBalance -- 4 Temmuz 2017; 6:33:45 >

• Kardeş ben bu sene dershaneye gitmeyecegim.Abim dershaneye gitti çok yıprandı keşke evde çalışsaydım diyor.Çok zaman kaybı olur.Dershaneye gitmeyecegim için bütün soru bankalarini cozumlu aldım. hocaların peşinden koşturmak zaman kaybi.Ayrıca temelim var demissin ozaman gitmene hiç gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru çözümüne katılıp derslere katılmazsan hocalar soru çözümünde sana neden derse gelmiyorsun diye sorup durabilir. Bu da seni sinir edebilir. Benim tavsiyem çözümlü kitaplar al çözümlerini anlamazsan kunduz, kunduzdan da anlamazsan özel ders al özel derste sorularını çözdür.
  • Cok tesekkur ederim arkadaslar yorumlariniz icin..

• dersanenin sınavlarına kaydol tahminim 400 500 lira alırlar en fazla. o sırada git gel yaparken hocalarla muhabbet kur soru çözümlerine yanlarına git dersaneden sanarlar.
  • Kunduz diye bir program var çok memnun kaldım...hemen hemen her soruma 10 dk içinde açıklamalı çözüm gönderdiler...ücretli maalesef...aylık 39 tl ye 200 soru idi sanırım benim kullandığım çeşitli paketler mevcut...

• Tonla çözümü kitap var.Dershane hocaları ygs sorularında çok zorlanıyorlar zaten çözemezler demiyorum ama zamani cok yiyorlar.Dershanenin en güzel noktası disiplin ve calisma arkadaşı sağlaması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.