Şimdi Ara

Acemiliğini yenifoçada yapmış olanlar gelsin bakim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acemiliğini yenifoçada yapmış olanlar gelsin bakim :)

• evet 6. manisa jandarma komando er eğitim alay komutanlığından yenifoçaya transfer olmuştuk
    karavana seçilmemek için adı okunmasın diye dua ederdi herkes 8-10 kişi karavana seçiliyordu neyse ben okunmayım diye dua ederken adım okundu karavana olmuştum gecenin 4'ünde bir kamyonet geldi bippp bippppp diye kornaya basıyor ben kaldıracaklar sanıyordum kırkağaçta kaldırıyorlardı çünkü gece çavuşu falan... neyse bippp bippppp diye kamyonet kornaya basıyor karavanaların hepsi horul horul uyuyor 1 saat sonra millet anca kalkabildi bekledik herkes toparlandı kamyonetin kasasında gittiğim o günü unutmuyorum nereye gittiğimiz belli değil ama alayın içinde baya uzak bir yere gitmiştik etrafıda göremiyoruz millet uykulu uykulu tepsi tepsi poğaçalar,börekler 3 kazan dolusu çay vanayı açıyorsun çeşme gibi çay gelirdi hiç unutmam

• Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş :D ben direk yenifoçada başladım. bizde karavana olmuştuk. ağustos ayındaydık. bizi de götürmüşlerdi arabayla yemek almaya. üzümler,armutlar. hayatımda bu kadar meyve yememiştim dağattıktan sonra bile meyve kalıyordu. çöpe gitmesin diye yiyorduk
  • Foça çok güzel yer be... Evim yakınlarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eski focada oturuyorum takilcak adam varsa biyursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.