Şimdi Ara

Acemilikte asker dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dolap kilitlemek yasakmış duyduğuma göre acemilikte. Bu doğruysa hırsızlık olayı yaşamaz mıyım? Ayrıca bunlar ne tur dolaplar anlamadım sadece askeri malzeme mi koyuyoruz yoksa sivilden yanımızda getirdiğimiz her şeyi de o dolaba mı koyuyoruz?

• Hırsızlık olmaz yer değiştirme olur.  

Sivilden değerli bir şey getirme, bir şey çalınırsa görevlilere söylersin, botun çalınırsa çıplak ayakla gezmezsin illa ki bir tane bot verirler.

Hiçbir çalınma olayı yaşamadan 6 ay bitiren de var, ilk günden donu çalınan pardon yer değiştiren de çok kafana takma keyfine bırak.  

• birliğe göre değişir, bizim birlikte kitleme serbestti hırsızlık çok olduğu için. Dolap patlatan bile vardı   acemelilikte de ustalıkta da kitledik biz. yiyecek bile saklardım dolapta. Zaten son 3 ay S3 yazıcısı olunca kocaman odaya sahip olmuştum geceleri gider kafamı dinlerdim çayımı yapıp :D:D

Sivilden getirdiğin şeyleri de koyarsın asker kıyafetlerini de o senin dolabın ama gitmeden birlik hakkında bilgi edinebiliyorsan edin. Dolap kitleme serbestse rahat edersin. Bot kilidi al diyeceğim de bahçede daş atıp onu da kırıyorlar zaten   Ama sen yanında yinede bir tane ufak kale kilit al götür ne olur ne olmaz belki dolaplar kilitli olabilir.

Değerli bir şey götürme sakın. Standart şeyler götür herkesin alabileceği ve çalınırsa üzülmeyeceğin malzemeler olsun. En kaliteli tıraş bıçağını alıp gitme mesela ya da en iyi spor ayakkabını, kotunu falan giyip gitme. Standart şeylerle git. 6 ay ya da uzun dönem yapacaksan acemiliği geçirecek kadar malzeme alacaksın zaten. Yemin töreninden sonra duruma göre ihtiyaçlarını belirler alışveriş yaparsın.

Eğer birlik tekin değil hırsızlık çok oluyorsa, üst devreler de sizi korumuyorsa ilk zamanlar botunu falan yatağının altına koy gizlice. Ya da kış dönemine denk geleceksen ve parka veriyorlarsa onu falan saklama imkanın olursa sakla. En çok hırsızlık yeni askeri kıyafette oluyor :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Yasak olmasına rağmen kilitlersem ne tür ceza verirler?

• Devedikeni31 D kullanıcısına yanıt

yasaksa zaten kitleyemezsin kilit mekanizması yoktur. Bizim dolaplar kilitlenebilir hale dönüştürülmüş dolaplardı. Eskiden kilitsizmiş ama asma kilit takabilmek için yer yapmışlar. Gerçi bizim birlik ustalık birliğidi belki ondan da olabilir. İlk defa acemi asker alıyordu o senesi, biz de o ilk kısa dönem acemi grubuyduk   Manisada acemilik yapan üst devrelerin dolapları kilitsizdi saanırım öyle diyorlardı.

Herkes ne yapıyorsa onu yapacaksın askerde, göze batarsan daha çok uğraşır millet. Değerli bir şey götürme yanında kafan rahat olsun.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Değerli eşya olarak tuşlunun yanında akıllı telefon sokmak istiyordum içeri bi şekilde. ATelfn olmadan biraz zor geçer gibi geliyor askerlik. Ustalıkta kargolatabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.