Şimdi Ara

Askeri birliğe tıraş bıçağı/Makinesi götürmek yasakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12 aralıkta askere gideceğim. Ben evde tıraş makinesi olarak; Braun cruzer 3 2878/Z50, Traş bıçağı olarak; Derby samurai 3 kullanıyorum. İkisinden birini askeri birliğe götürebilir miyim?

Bazıları askere tıraş bıçağıda, makineside götüremiyormuşuz. O zaman ben nasıl traş olacağım?

• istedin bıcağı götürürsün ama makine olmaz
  • evt makineyi acna usta birliginde kullanırsın kendine saglam bir yaptıksonra | ben oyle kullandım braun cruzer 2
  • dostum onu hacılarlar boş yere götürme
  • Çalıştıracak priz bulabilirsen, girişde yakalatmaz, içeride çaldırmazsan götürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticc

dostum onu hacılarlar boş yere götürme

aynı gün hacılarlar hem de sen uyurken
    uyuyan adamın boynundan cüzdanı götürüyorlardı
  • öncelikle traş makinesini askere götürmek kadar gereksiz bir şey yok. arkadaşların dediği gibi o makineyi daha ilk günden çalarlar, sende boşu boşuna zarara girmiş olursun.
    her birlikte durum farklı olabilir, ama kesin yasaklar belli; cep telefonu, mp3-mp4 çalar, radyo, flash disk, cd. vb.
    elektrikli traş makinesi serbest (burdur 58. piyade alayı için) diğer yerlerde serbest olmayabilir. belli olmaz yani. ama size tavsiyem değerli eşyanızı ve pahalı ayakkabılarınızla birliğinize teslim olmayın. (bizim birlikte pahalı spor ayakkabıları çalınan çok kişi gördüm) sonuçta sivil eşyanızı yemin törenine kadar göremeyeceksiniz. onun güvenliğini kimse sağlayamaz.
    ha son bir tavsiye, giderken bavulunuzda kesin gerekli malzemeleri ayırın, gereksiz eşya alıp kendinize yük etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.