Şimdi Ara

acemiye bi yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar smartphone lardan fazla anlamıyorum...

navigasyon olması çok önemli değil. ilk aradığım özellik wi-fi.
    çok kullanışlı olmalı. ikinci aradığım özellik ise oyun..

telefonda oyun oynamayı çok seviyorum. sizce oyun oynayabilir miyim acaba?
    nasıl oyunlar vardır??? şarzı 2 gün gitse yeter. tuş takımının olması daha çok hoşuma gidiyor.

aklımdaki model HTC vox710. tipine hayran kaldım desem yalan olmaz.
    sıfırıda aklımdaki fiyatlardan çok fazla değil.

sizce ne yapmalıyım??? hangi modellere bakmalıyım??? Oyun oynamayı çok sevdiğimden
    wi-fi özellikli normal nokia cep telefonu mu almalıyım ??? lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• bimekste HP iPAQ 614 var 710 YTL fiyat olarak aynı sayılırlar. 614 ile 614c arasında bi fark var mı anlamadım ama?? görüşlerinizi bekliyorum
  • Acemiysen bu işe başlarken bitirmemek için o yazdığın modellerden uzak dur. 700 ytl verilecek cihaz değil ve HP marka olarak bu konuda iyi değil. Hp 614c'nin ekranı diğerlerine göre donuk ve stabilite problemleri olduğu söyleniyor. Eğer oyun oynayacaksan kesinlikle hızlı işlemcili ve işlemcinin hakkını veren bir pda seçmelisin. HTC bu sene 520 mhz'a çıktı fakat ekranı 480*640 yaptılar ve o ekran çözünürlüğünde her oyunu bulmak hem şu an için zor hem de oynayanlar yavaşlama probleminden şikayetçiler. Görünüşü hoş olan HTC vox710'a gelince de 200mhz o işlemci senin hiçbir şekilde işini görmez. O cihaza "Atomic cannon 3" (pda'daki en çok satan en iyi grafikli oyunlardan biri) yüklersen dediğimi anlarsın ama geç olur. Şu aralar SIFIR pda almak için çok uygun zamanlar değil. Şu an pazara girmekte olan bir çok ürün var. Bunlar piyasaya girince şu an piyasada olanlar ucuzlayacaktır. 2. el olarak uygun bulduğun hızlı işlemcili (520 mhz ve üstü - Tercihen XSCALE -) bir telefon almak işini görecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

Acemiysen bu işe başlarken bitirmemek için o yazdığın modellerden uzak dur. 700 ytl verilecek cihaz değil ve HP marka olarak bu konuda iyi değil. Hp 614c'nin ekranı diğerlerine göre donuk ve stabilite problemleri olduğu söyleniyor. Eğer oyun oynayacaksan kesinlikle hızlı işlemcili ve işlemcinin hakkını veren bir pda seçmelisin. HTC bu sene 520 mhz'a çıktı fakat ekranı 480*640 yaptılar ve o ekran çözünürlüğünde her oyunu bulmak hem şu an için zor hem de oynayanlar yavaşlama probleminden şikayetçiler. Görünüşü hoş olan HTC vox710'a gelince de 200mhz o işlemci senin hiçbir şekilde işini görmez. O cihaza "Atomic cannon 3" (pda'daki en çok satan en iyi grafikli oyunlardan biri) yüklersen dediğimi anlarsın ama geç olur. Şu aralar SIFIR pda almak için çok uygun zamanlar değil. Şu an pazara girmekte olan bir çok ürün var. Bunlar piyasaya girince şu an piyasada olanlar ucuzlayacaktır. 2. el olarak uygun bulduğun hızlı işlemcili (520 mhz ve üstü - Tercihen XSCALE -) bir telefon almak işini görecektir.

hangi modellere yönelmeliyim mesela???

• kardeşim, malum teknoloji demek para demek.fiyat olarak aklında olanı söyleyebilirsen arkadaşlardan daha çok yardım alabileceğin kanaatindeyim....

saygılarımla,
  • 850 YTL yi geçmeyecek bişey olması lazım

bu arada HTC TYTN II güzel gibi 2. el bulabilirsem alayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniyear -- 31 Aralık 2008; 11:43:14 >
  • O fiyatlara çok güzel 2. el samsung i900 omnia'lar var. Samsung bu işte biraz yeni ama ilk çıkardıkları modelin işlemcisi gayet kuvvetli (624mhz). Testleri de oldukça ii sonuç veriyor. 750 ytl'ye omnia ilanı vardı gittigidiyor'da. 1 aylık ürün. HTC TYTN II gerçekten ağır bir cihaz ve işlemcisi 400mhz. Bu durumda 2. elinin fiyatı omnia'ya yaklaşıyorsa bence kesinlikle alınmaz. Omnia, klavye hariç tüm özelliklerde dediğin modeli geçiyor. Oyunlarda da sorun yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

O fiyatlara çok güzel 2. el samsung i900 omnia'lar var. Samsung bu işte biraz yeni ama ilk çıkardıkları modelin işlemcisi gayet kuvvetli (624mhz). Testleri de oldukça ii sonuç veriyor. 750 ytl'ye omnia ilanı vardı gittigidiyor'da. 1 aylık ürün. HTC TYTN II gerçekten ağır bir cihaz ve işlemcisi 400mhz. Bu durumda 2. elinin fiyatı omnia'ya yaklaşıyorsa bence kesinlikle alınmaz. Omnia, klavye hariç tüm özelliklerde dediğin modeli geçiyor. Oyunlarda da sorun yaşamazsın.

abi tuş takımı veya klavyesi olması daha iyi olur gibi. dokunmatik ekranda ben msj yazamam msn filan çekilmez fal alır gibime geliyor
  • Samsung i780'e bak istersen arkadaşım.
  • arkadaşlar biraz karşılaştırma ve sık elemlerden sonra HTC tytn II gönlümde yatan model oldu. yalnız fiyatı bana göre baya bi uçuk fiyatlarda.

sanırım böyle giderse vox710 alıcam. ne yapalım paramız ona yetiyor deyip onu alıcaz. İşin bide şurası var
    ben teknosadan baktım vox 700 YTL ben bu paraya 1 ay çalışıyorum. aylık maaşıma da kalkıp
    telefon alırsak evin yolunu bulamayız gibi... HTC tytn II araştırmalarıma göre bi zamanlar 700 YTL ye ereyonda satılmış. bu kadar düşük olmasada biraz daha uygun fiyatlı satan yerler biliyorsanız lütfen haber verin.

telefonum yok 2-3 güne kadar almam lazım

• arkadaşım bildiğim kadarı ile htc710 pda değil smartphone dur.aradaki fark şu ki htc710da wm6 standard işetim sitemi var yani her program bu telefonda çalışmaz en büyük eksisi de dokunmatik ekran yok.tercih senin ama bence wm6 professional yüklü/yüklenebilecek bir cihaz al sıkıntı yaşamamış olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmedozcan

arkadaşım bildiğim kadarı ile htc710 pda değil smartphone dur.aradaki fark şu ki htc710da wm6 standard işetim sitemi var yani her program bu telefonda çalışmaz en büyük eksisi de dokunmatik ekran yok.tercih senin ama bence wm6 professional yüklü/yüklenebilecek bir cihaz al sıkıntı yaşamamış olursun

hımmm yeni bişey daha öğrendim. walla bu işler amma karışıkmış ya
    neyse araştırmaya devam edicem artık... uygun olursa HTC tytn II alıcam bide i-mate ultimate 8150 var.

araştırmaya devam ediyorum
    yardımlarınız için teşekkürler

• bu arada smartphone ve pda anasıl ayrıt edilyor?? birde sizin söylediklerinize göre pda almak lazım.
    pda mı smartphone mu nasıl ayırt edeceğim???
    yada P750 mialsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniyear -- 1 Ocak 2009; 13:42:19 >
  • wm5 smartphone edition(toshiba g500 gibi) wm6 standard(htc 710 gibi) yüklü cihazlar smartphone dur.ekranları genelde dokunmatik değildir ve program çeşitliği daha kısıtlıdır.
    Senin alacağın pda ya da ppc adı her neyse wm5 ya da wm6 yüklü olmalı(wm5 yüklü birçok cihaza wm6 sonradan yüklenebilir)
    bence buna dikkat et marka ve model seçimi bütçene ve istediğin özelliklere göre sana kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.