Şimdi Ara

acemiye ilk arac accent era nasil olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar acemi birisi icin ilk arac accent era tercihi nasildir yardimci olur musunuz ciddi bi soru soruyorum. max fiyat 23 bin dizel era istiyoruz fakat bu fiyata fazla km yapmamis (max. km. 130.000) temiz ticari cikmasi olmayan abs en az cift airbag secenekli era bulabilir miyiz yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulabilirsin kardeş. Dizel şartın yoksa punto, fiesta, getz gibi alternatiflerin de var. Temiz bulursan al bunlardan birini.

• Era dizel acemi arabasi degildir aman diyim illa era olacaksa 1.4 tuplu bakilsin abs de mutlaka bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Bulabilirsin kardeş. Dizel şartın yoksa punto, fiesta, getz gibi alternatiflerin de var. Temiz bulursan al bunlardan birini.

yok ben ille de dizel istiyorum hocam :) ve era istiyorum cekisi acayip bisey ya bana misin demiyo :)

• çekiş iyidir ama acemiye gelmez zira fren mesafesi oldukça uzundur..sana dizel fiesta al derim acemi arabası tam.. kullanımı kolay az yakar ebatları güzel fren mesafesi iyi yoluda tutar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratkati

Era dizel acemi arabasi degildir aman diyim illa era olacaksa 1.4 tuplu bakilsin abs de mutlaka bulunsun.

neden hocam aciklayabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: haliban

arkadaslar acemi birisi icin ilk arac accent era tercihi nasildir yardimci olur musunuz ciddi bi soru soruyorum. max fiyat 23 bin dizel era istiyoruz fakat bu fiyata fazla km yapmamis (max. km. 130.000) temiz ticari cikmasi olmayan abs en az cift airbag secenekli era bulabilir miyiz yorumlarinizi bekliyorum
    quote:

yardimci olur musunuz ciddi bi soru soruyorum.

Malesef bu ciddiye alınmama korkusu çoğu kişide var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    4 ay önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

çekiş iyidir ama acemiye gelmez zira fren mesafesi oldukça uzundur..sana dizel fiesta al derim acemi arabası tam.. kullanımı kolay az yakar ebatları güzel fren mesafesi iyi yoluda tutar..

fieata da bana sanki cok hantalmis gibime geliyor cok bagiriyor sanki sanki :)

• Acemi arabası olmaz eradan hele ki dizelinden hiç olmaz.Uçarsın konamazsın Allah muhafaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

yardimci olur musunuz ciddi bi soru soruyorum.

Malesef bu ciddiye alınmama korkusu çoğu kişide var.

malesef :(

• haliban H kullanıcısına yanıt
    ben her zaman benzinli araç alırım benzinli alırdım sizin yerinizde olsam az birazfazla yaksın ama arıza ihtimali daha az olsun arıza çıkarsa ucuz olsun konforlu ve sessiz olsun yakıt temz mi bilmem ne mi derdin yok. yani benzinli fiesta mı 2012 titanium x di benim gerçi satmıştım çok tatlı arabaydı.. size tavsiyem önceki kasadaolur onu da comfort kullanmıştım.. gidişi gayet stabil bir araç fiesta corsa da öneririm.. bu ikisinden birini alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Acemi arabası olmaz eradan hele ki dizelinden hiç olmaz.Uçarsın konamazsın Allah muhafaza.

butceyi 3-5 cekersem ne alabilirim peki? ben sirf era hosa gidiyo diye fiyat 23 yazmistim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muratkati

Era dizel acemi arabasi degildir aman diyim illa era olacaksa 1.4 tuplu bakilsin abs de mutlaka bulunsun.

neden hocam aciklayabilir misiniz

Birzamanlar sirket araci olarak cok kullandim eranin dizelini abs de yokdu. Era dizel gitmesi gerektiginden cok fazla giden bir arac ve ne yol tutar ne de frenleri saglamdir. Benim ilk arabam reno flashdi o da eranin 20 sene onceki hali halk arasinda ikisi de ucan tabut :) acemiliginizi cikarana kadar arkadaslarin dedigi gibi fiesta corsa clio gibi arabalara yonelmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli era kullanmamissiniz muhtemelen; en ustasi bile ilk zamanlar hoplatip ziplatiyor; boyle b.ktan bir debriyaj +aktarma+rolanti ayari gormedim.. gaza az yuklensen kici yere vuracak seviyede firliyor, basmasan kesin stop ediyor..acemi isi kesinlikle degil..
    Dizeli buna oranla daha kullanisli; onda da hemen kavrayip firlamaya calisiyor ama gaza basilmadiginda stop etme egilimi yok, rolantide sürüklüyor. .bunda da fiyat problemi var; cacık olmamis eralara 30bine kadar para istiyorlar.. motorlari cok saglamdir eyvallah ama azcık insaf..

• quote:

quote:

Acemi arabası olmaz eradan hele ki dizelinden hiç olmaz.Uçarsın konamazsın Allah muhafaza.

butceyi 3-5 cekersem ne alabilirim peki? ben sirf era hosa gidiyo diye fiyat 23 yazmistim

hocam beğenir misin bilmem linea al o paraya acemiliğini atarsın sonra süratli birşey alırsınParçası ucuz bakımı ucuz istediğin zamanda rahatça satabilirsin 2.eli var.
  • quote:

quote:

quote:

hocam beğenir misin bilmem linea al o paraya acemiliğini atarsın sonra süratli birşey alırsınParçası ucuz bakımı ucuz istediğin zamanda rahatça satabilirsin 2.eli var.

linealar da cok hos duruyo hocam max 22 liraya bulabilir miyim temiz az kmli linea peki

• quote:

Orijinalden alıntı: wave61

ben her zaman benzinli araç alırım benzinli alırdım sizin yerinizde olsam az birazfazla yaksın ama arıza ihtimali daha az olsun arıza çıkarsa ucuz olsun konforlu ve sessiz olsun yakıt temz mi bilmem ne mi derdin yok. yani benzinli fiesta mı 2012 titanium x di benim gerçi satmıştım çok tatlı arabaydı.. size tavsiyem önceki kasadaolur onu da comfort kullanmıştım.. gidişi gayet stabil bir araç fiesta corsa da öneririm.. bu ikisinden birini alın derim

abimin biri linea onerdi 22 liraya max. temizini bulabilir miyim ve linea ilk aracim olmali mi peki

• Cıvıc tavsiye ederim.
  • bence accord almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Cıvıc tavsiye ederim.

civicin alti yere cok yakin en ufak bi kasiste ben arabanin altini oprurtmez miyim usta :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.