Şimdi Ara

Acemiye Lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İsmim şahin. Uzun zamandır hayalini kurduğum bişeydi dslr bi makine almak. Dün gittim bi nikon d5200 aldım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum canon 700d ve nikon 5200 de arasında kaldım. Nikon a hep bi sempatim vardı arkadasiminda nikon canon dan daha iyi demesi üzerine d5200 u tercih ettim. Ama aklımda bi yandan hep 700d de muhtemelen 700d yi alsaydım bu sefer aklım d5200 de kalcakti. Neyse sadete geleyim üstünde ki lens yetersiz kalıyor(DX VR 18-55 mm 1:3.5-5.6G II) istediğim şey daha fazla zoom daha canlı resimler ve uzak ve yakin çekimden arka planı flulastirmak. Acaba böyle çekimler yapabileceğim onereceginiz çok fazla pahalı olmayan bi lens var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• 50 mm ile başlayabilirsiniz ama makineyi açmadıysanı geri iade edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

50 mm ile başlayabilirsiniz ama makineyi açmadıysanı geri iade edin derim

Niyeeee

• sahinsahiner S kullanıcısına yanıt
    Canon Nikon a göre daha geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu sebeple kullanan daha fazla oluyor ve her sorununuza yardım bulabiliyor 2.el alıp satarken zorlanmıyorsunuz. (Bana göre) canon un ürünleri çok daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Canon Nikon a göre daha geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu sebeple kullanan daha fazla oluyor ve her sorununuza yardım bulabiliyor 2.el alıp satarken zorlanmıyorsunuz. (Bana göre) canon un ürünleri çok daha kaliteli.

Anladım. Aldık bi kere :) lensler de çok pahalı çok sıkıntıya girecem gibi. Bi lense bakıyorum 750 TL daha iyisine bakıyorum 1000 TL almışken bunu alıyım diyorum sonra başkası cikio 1300 TL felan.filan yükselip gidio sonu yok ikinci el lens alcam galiba. 50mm ve 35mm arasında kararsız kaldim. Bi tane az kullanılmış 50 mm 1.4g lens buldum 900 TL. Biraz indirim yaparsa onu alcam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsahiner -- 6 Nisan 2016; 3:13:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.