Şimdi Ara

Acemiyim Kafayı Yiyeceğim Yardımcı Olun (YARIS ALINDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 2 HB alın derim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende araba almadan once çeşit çeşit arabalara bakmıştım 2008 model skoda fabia ya 165 binde 22-23 binlira diyorlardı galeride orda gozume symbol çarptı tipi hiç hoşuma gitmiyordu o zamana kadar hiç aklım dada yoktu 2012 model benzinli 1.2 symbolu 39binde boyalı olduğu için 22 bine aldım sonuç iyikide almışım birsenede araba 80bin oldu 40binde lpg taktırdım kmde 15krş yakıyo resmen kokluyo boyalı olmasının avantajıda büyükşehirde ne olacağı belli olmuyor otoparkta surten oldu kapı açan oldu kaputa çarpan taşlar oldu yani ağırkazalı değil ama boyalı olsun km dusuk olsun bide tuplu olsun

• Honda City 2007 - 2010 Arası kasalarına bakabilirsiniz.
  • Turkiyede araba alinmaz al bi captiva aile araci

• Eski kasa kia rio 1.5 crdi senin araban

• al bi megane 2 hb keyfine bak
  • Hocam sizin çareniz Mitsubishi Colt CZ3.

Yarı otomatiktir ama sorunsuzdur, Getrag şanzıman var boru değil.

• hocam selamlar,

ben de bundan 2 sene evvel 18 bin liraya araç alacağım diye yola çıktım. Biraz düzgün biraz iyi olsun diyerek 22-25-28-30 arttıra arttıra 35e kadar çıktım. Elimdekiyle borca girmeden alayım dedim olmadı. Maaş biriktikçe fiyatı arttırdım en son. 35 bin liraya biraz borçla 6 ay evvel aldım aracı mutluyum. Bir de şunu söyleyeyim başta 2.el araçta yok çiziksiz olsun yok rengi şu olsun yok kmsi 80bini aşmasın gibi kriterlerim vardı. Biraz da düşürdüm onları. Çok şükür yine kazasız motoru(artık ne kadar güvenilirse computestlere) yaşına göre iyi bakımları yapılmış bir araca biniyorum. Çok şükür.
  • yazını okudum ve tüm yorumlarıda çünkü 1,5 ay önce 0 arabamı satıp tam senin fiyat aralığında 2.el araç bakmaya başladım 1,5 aydır arabasızım araca ihtiyacımda var paramda ama aklıma yatan yok bende hatchback bir araç bakıyorum artık boyayada eyvallahım var değişenede allah korusun 0 araba alırsın köşeyi döner kaza yaparsın ama güvenilir olması lazım işim gücümde yok 1,5 aydır hergün araba bakıyorum artık sinir hastası oldum insana bakması değilde o yazıları okuması koyuyor saçma sapan çocukca yazılar saçma sapan fotoğraflar çekip atmalar

neyse benim baktığım arabalarda seninle birebir corsaları 2 hafta boyunca araştırdım ama kaydedeğer birşey bulamadım punto clio 3 hyundai accent bakıyorum birde sedan olarak ama sana extra olarak geçen biri memleketimde fiat panda satıyordu 2.eli nasıldır bilemem ama 2011 km de 50 bindeydi boyası bile yok ciddi anlamda temizdi 26 bin diyordu ama aile bireylerim çok küçük olduğunu söylediler aklına yatarsa bakmanı tavsiye ederim şirin bir araç

• O paraya çok rahat doblo alırsın yanında enişte bedava

• Ticari olmayan paliolardan alabilirsin ama içi çok dar. Mesela ben 1.85 boyundayım, o araca bindiğimde ayaklarım direksiyona değmeyecek kadar geri çekiyorum koltuğu, bakın rahat edecek şekilde değil, ayaklarım değmeyecek şekilde, arkada adam oturamıyor. Kafam tavana değiyor. Biraz fazla küçük. Ama güzel araba. Hem seri, hem yakıtı az, hem tam acemi işi. Ucuzunuda bulursun. Tipe aldanma. Zaten acemiyim diyorsun tipli bir araba alırsan haşat ettikten sonra o tip bir işine yaramaz. Acemiliği atınca gider polonuda alırsın, tipli birşey de alırsın.

Veyahut forum arasında sümbül diye tabir edilen Renault Symbol-Clio felan alabilirsin. Onlarda da iyi acemilik atılır. Hem satmak istersen pekte zorlanmazsın. Nihayetinde araba gidiyor birinden birine. Hem küçükte sayılmazlar yani hacimsel olarak.

Yalnız bu saydığım araçların birazcık (O birazcık değil ama neyse) güvenlik problemleri var. Yani biraz süratli biryere bindirirseniz Allah muhafaza sonuçlar çok kötü olur. Güvenlik açısından "BENCE" sıfır o arabalar. Ama dikkatli giderim ben, şehirlerarası yollara çıkmam derseniz, sorun olmaz.

• Speedgear palio al. Keyfine bak 6 vites Japon sanzuman

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi aradığım fiyat aralığında 2010 model temiz Aveo'lar bulunabiliyor.
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için haşat olacağından değil de, mesela 140 beygir bir araç almam saçma olur sanırım, sonuçta dediğim gibi ilk etapta fazla hız yapmamı gerektirecek bir durum olmayacak acemiliğimi atana kadar. O yüzden performanstan çok temizliğine dikkat etmeye çalışıyorum ilanlara bakarken.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, gerçi temiz, üzmeyecek ve çok eski olmayan bir araba bulsam sorun çıkarmadıkça uzun yıllar kullanırım gibime geliyor ama bilmiyorum bakacağız artık
  • benim tavsiyem bütçeni aşmadan parçası ucuz olan beğendiğin bi modeli al.
    acemiyim ilk arabam diyosun kazasız belasız sürüşler fakat büyük şehir büyük sorun.
    ilk aracınız biraz ekonomik olsun 1 yıl sonra satarkende aynı şekilde atarsınız.
    kendimden örnek
    ilk aracım 2000 clio idi 2000 focus almak istemiştim aldırmadılar ilk kazamda 1500 civarı para çıktı cepten focusu alsan 2500 ü harcardın dedi sanayideki ustam.
  • droid7399 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, sonuçta bu işin ticaretini yapmayacağım. Zaten gelen cevaplardan sonra hoşuma giden araçlara bakmaya başladım, eski kasa C3, Micra, ucuza bulursam Peugeot 308 vs. Küçük arabalar hoşuma gidiyor
  • Skoda Fabia bakın

• Getz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.