Şimdi Ara

Acemiyim Kafayı Yiyeceğim Yardımcı Olun (YARIS ALINDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alabileceğiniz en mantıklı araçlar corsa,clio ve getz bakımı üzmez satarken fazla beklemezsiniz acemi için bu araçlar ideal.
  • kardeş siz 15 den başlayıp cıtroenden jazsa jazdan poloya derken 30 bin,, diye diye siz ferrari yada bugatti bakarken bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.altan

Demek ki Citröen ve Peugeotlara yönelebilirim sağolun bilgi için

2011 C3 var bizde,yılda 2000 km bile kullanılmıyor araç.Kafamıza esince bakım yaptırıyoruz 1 yıl civarı süreyle falan sanayide en son 250 lira verdik.Aracı 23.500 e almıştık fakat şu an 28-29 piyasası vardır.Bence bakabilirsiniz bu araca genelde 40-60 bin gibi az km de bulunuyor.İç hacmi geniş bence sınıfına göre.186 boyum var,kullanmasını en çok sevdiğim araç bu elimizdeki.(Ehliyet almaya çalışıyorum,bu araçla çalışıyorum genelde)

• Arkadaş sen yanlış yere konu açmışsın kendin 4-5 model diyodun burda model ayısı 15-20 gibi oldu :)
    2. eli rahat olan hoşuna giden içine sinen bi aracı al beğenmezsen satarsın.
    burda çok fazla fikir alınca kafa allak bullak olacak gene :)
    yada 4-5 model arasında anket yap daha rahat.
  • Hocam sadece sizin yazdığınızı okudum. Diğer arkadaşların tavsiyelerini okumadım. Neden grande punto düşünmüyorsunuz ya da skoda fabia. İkiside segmentlerinde tutulan araçlar parçası,ustası bol olan araçlar. Bir araştırın mutlaka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2 micra otomatik nasıl tutmuyor yahu? şimdiye kadarki bindiğim en iyi güç ve performanslı otomatik vitesli HB araba
  • Hocam bence hyundai getz bakabilirsin hem benzinlisi hem de dizeli var. Ayrıca fiat puntoda iyi araçtır.
  • Şu sanayiden çıkmazsın lafına da hastayım bakımlı temiz ya da sıfır bi peugeot alıp da bütün ömrünü sanayide geçiren var mı?

4 teker bir motor değil mi altı üstü? bakımını yaptırırsın temiz kullanırsın yakıtını koyarsın gider. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Citroen peugeot vs farketmez alacağınız araba temiz olsun yeter.

Öneri olarak da cliolara bakabilirsiniz. Parça ucuzdur satışı iyidir. Yeni kasaların tipi de güzel ama bütçeye uyar mı bilmem.
  • Hocam polo için 30 32 binlere çıkmışsın, al o paraya bi jazz işte

• hocam bende sizin gibi bayağı bi araştırdım 1.4 dizel fiestada karar kıldım. temiz bir araç bulursam almaya çalışacağım.
    fransız araçları forumda pek önermediler.
    corsada falan direksiyon kronik sorunu falan var dediler.
    polo fabia falan o fiyatlara temiz zor bulunuyordu

işte punto yada fiesta bakıyorum genelde özellikle dizel modellerine. örnek verdiğim araçlar eski kasalar.
  • sizin ilacınız puntovdiyecektim ama o paRAYA FİAT grubu yok

şu brava güzel aslında

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-cok-temiz-fiat-brava-327912517/detay bu olabilir en temizi bu gözüktü gözüme
  • maşallah bütün derdini atlatmışsın :) benzinli getz alabilirsin yüksek model o rakamlara seri araba
  • nissan almera 1.5 tekna alin 25 bine o sinifta en donanimli araclardan

• Philae kullanıcısına yanıt
    Söyler misin piyasada 10 yaş civarı olan arabaların kaçta kaçı tertemiz? Ayrıca bir acemi araçtan ne kadar anlayabilir? Acemi birinin 2. el piyasasında hele 10 yaşında araba alırken kazık yeme ihtimali %99. 1-2 senelik araçlar bile çok riskli olabiliyor, ortalık çakal dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

Söyler misin piyasada 10 yaş civarı olan arabaların kaçta kaçı tertemiz? Ayrıca bir acemi araçtan ne kadar anlayabilir? Acemi birinin 2. el piyasasında hele 10 yaşında araba alırken kazık yeme ihtimali %99. 1-2 senelik araçlar bile çok riskli olabiliyor, ortalık çakal dolu.

amma abarttınız gidip çakal galericiden alırsa %99 yanılır tabi. sahibinden güvenilir birinden alacak arabadan anlayan biriyle gidip baktıracak. misal biz arkadaşa 20binde clio aldık adamın dediği dışında bi tane bişey yok km de doğru. bi sıkıntı çıkmazsa böyle bir arabaya yıllarca binilir.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    10 yıllık arabanın kaç elden geçtiği belli değil. Ayrıca çakallar sadece galericiler değil araç sahipleri de aynı şekilde, karşılayamayacakları sorunlar ortaya çıkınca arabayı elden çıkarmaya çalışan kişi çok sadece 10 yıllık araçta değil 1-2 yıllık ikinci elde bile oluyor bu durumlar. Acemi sürücü açıkcası kendini ele verir, tecrübeli bir sürücüye araçtaki sorun yalanla örtülemeyebilir, o yüzden acemi yanında işi bilen biri ile gitmiyorsa kandırılmaya çok müsait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergen57 -- 18 Ağustos 2016; 15:20:43 >
  • Alın bi Getz. Hem iyi kaçar hem küçük hem de fiyatı uygun ve piyasası hareketli. Yakıtı da öldürmez.

• 2 sene önce aynı senaryoyu biz de yaşadık hocam.
    Size tavsiyem öncelikle kendi kriterlerinizden taviz vermeyin. Km tercihiniz mesela doğru. Ustalar evet işin piridir ama ustalar sizi yönlendirmesin. Siz fikir alın ustadan size uyuyorsa gidin alın o aracı. Ama kesinlikle acele tmeyin. 2 ay olmuş ama siz yine de bekleyin. Acele edip yanlış tercih yapmayın.

Arabalara gelirsek söylediğiniz araçları genel olarak kullandım. Ben fethiyede yaşıyorum.. Fethiye, mugla, bodrum, izmir, çeşme vb. bölgelerde küçük arabaların yani hblerin daha çok tuttuğunu gördüm.98 model ford kayı 1 hafta içinde, 2004 model nissan micrayı 15 gün içinde sattım. Uzun sedan araçlarda bu kadar hızlı satış olmadığını gördüm.

Nissan micraya gelince ben micramı 2 sene severek kullandım. İç konsolu ve tipimi çok hoşuma gidiyordu. Tavsiye ederim hatta izmirden bir arkadaş geldi fethiyeye aldı gitti.

Şuan da 2006 model full otomatik honda jazz kullanıyorum. Micradan daha iyi. Temiz bulabilirseniz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 18 Ağustos 2016; 15:45:36 >

• 30bin civari 120-130bin km linea..piyasa, ucuzluk, sorunsuzluk aradiginiz budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

30bin civari 120-130bin km linea..piyasa, ucuzluk, sorunsuzluk aradiginiz budur.

ufak arabamı o ? ilk aracı acemi o yüzden ufak araca yöneliyo :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.