Şimdi Ara

acer 1692 ile 4102 modellleri arasında ne fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sadece fark olarak card reader gordum
    bu fark herhalde 200 dolar etmez
    acaba benmi yanlıs goruyorum özelliklerini.

• Card Reader + 1692'deki ekran daha kaliteli onda farklı bir teknoloji kullanıyorlar birde tabiiki kasa farkı var.
  • degermi aradaki fiyat farkı
  • 1- 1692'de Crystal Brite diye bir teknoloji var ki ekran görüntüsü cam gibi oluyor, gözle görülür fark var.
    2- Değer mi? Sana kalmış.. Bence değer ama ekran kalitesi göreceli bir kavram, günümüz TFT ekranları zaten oldukça iyi..

Ben de benzer ikilemdeyim. Sanırım 1692'de karar kılacağım..

Bol şans
  • peki ekran kartı 64 mb oyun icin yeterli olurmu (son cıkan oyunlar icin)
  • kesinlikle acer 1692 modelini almanı tavsiye ederim. lcd ekranı çok çok kaliteli ve 200$ fark için değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknobay Bilgisayar -- 31 Ağustos 2005, 17:07:02 >
  • ekran kartına bi yorum yapsak..
    64 mb x700
  • ekran kartı konusunda testleri incelemelisin. ekran kartı chip seti olarak gayet iyi. ama 64 mb olması chip setin performansı biraz azaltacaktır. Tahminim şu anda piyasada bulunan oyunlarda bir sıkıntı yaratmayacağıdır. Ama Lcd ekranı çok etkileyici. bende acer kullanıyorum ama ekranlar arasında çok fark var.
  • 1692 nasıldır ? fiyatı ne bunun?gölgelenme varmıdır?

kasa farkları neler?
  • Balık vermek yerine balık tutmayı öğretelim

Giriyorsunuzwww.acer.com adresine (global bir site bu) Ordan products&services diyorsunuz, aşağıdan notebook diyorsunuz hepsi sıralanıyorlar.

TravelMate ailesinden 1400 serisini,
    Aspire ailesinden 1690 serisini açıyoruz.

Alın size tüm özellikler. Ordan virtual tour yapıyoruz, yüklemesi biraz sürebilir bekliyoruz.. Alın size şahane görüntülü tanıtım. Böylece kasası nasıl, kaç usb girişi var, neresinde, kıçı neresi başı ne taraf görüyoruz.

Bu da kesmezse istanbuldaysak gidiyoruz vayan bilgisayar'a (veya başka bi bu şekilde plazaya) bir de cismen elliyoruz ve görüyoruz ki Acer güzel, rakı güzel, şiş kebap güzel

• LCD EKRANINDA HIZLI OYUNLARDA GHOSTİNG OLUŞTURUYORMU?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.