Şimdi Ara

Acer 23.8' 75hz 1ms İps Panel FreeSync 732 TL (hepsiburada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım bir adet ihtiyacı olan varsa güzel fırsat dün 877 liraydı.Bu arada 230 tl fazla vererek 2k olanı alabilirsiniz ekrankartınız yeterliyse eğer.
    Acer 23.8" 75hz 1ms İps Panel FreeSync 732 TL (hepsiburada)

n11.com'da günün fırsatıymış 20 adet kalmış.indirimi kaçıranlar bakabilir.
    Acer 23.8" 75hz 1ms İps Panel FreeSync 732 TL (hepsiburada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 17 Temmuz 2019; 19:22:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DisplayPort yokmuş sorun olur mu? 75Hz alabilirmiyiz HDMI dan.
  • Hdmi 2.0 kablo ile 75 Hz veriyormuş zaten vermeseydi komik olurdu :) kutu içinden çıkmıyor bu arada yorumlardan okuduğum kadarıyla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar bir kasa toplayacağım kasa öncesi monitörümü alsak ne yapsak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 558memoli

Bu aralar bir kasa toplayacağım kasa öncesi monitörümü alsak ne yapsak ?
    Valla kasa topladım 2 haftadır monitör bakıyordum ben de iyi beklemişim aynı özellikteki TN panel ikinci el monitörler için 650-1000 tl istiyor insanlar

• Şu ikisine bakıyordum ben de. DisplayPort gerekli midir bilmediğim için soruyorum? Hangisini tercih etmeliyiz sizce?

• Bu monitör zaten 2k sınıfına giriyor.2560x1440 tan bahsediyorsaniz eğer o 2.5 k sınıfına giriyor. Biraz yanlış anlaşılma var bu konuda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • namunsan kullanıcısına yanıt
    Freesync hdmi ile de çalışıyor yalnız HDMI 2.0 kablo ile.Monitör destekliyorsa çalışır tabiki çalışmayan bir teknolojiyi monitöre eklemek saçma olur.Ben çerçevesi daha ince olduğu için ve tasarımını daha güzel bulduğum için Acer seçtim.Asusun çerçeveleri çok kalın ben olsam almazdım onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 17 Temmuz 2019; 0:0:16 >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    2.5 k hangisi hocam.Resimde gösterdiğim modellerden biri 1080p diğeri 1440p

• "Monitör destekliyorsa çalışır tabiki çalışmayan bir teknolojiyi monitöre eklemek saçma olur."

Ben yanlış sordum galiba. HDMI 2.0 kablo ile 75 hz alabiliyorsak DisplayPort olan bir monitör bakmak şart mıdır? Benim bildiğim 75 hz ve üzeri için DisplayPort ile bağlamak gerekiyor.

HDMI 2.0 ile hallolacaksa Acer alalım. Hem Acer IPS panel.
    1440 * 2560 Çözünürlüğe sahip monitörler 2k olarak geçiyor, 2.5k hiç duymadım, belki ultra geniş olanlar öyle anılıyordur.
  • namunsan kullanıcısına yanıt
    Siz doğru sordunuz hocam biri özelden mesaj atmıştı hdmi ile çalıştığına emin misin diye size cevap verirken kafa oraya gitmiş olacak ki size yazmışım :) hdmi ile çalışan freesync teknolojisini amd 2015'te tanıtmıştı yani 2015 ve öncesi monitörler desteklemiyor bu yüzden biz DP port dışında çalıştığını bilmiyorduk ben de monitörü araştırırken öğrenmiş oldum.

Ben Asus da ips sandım değilmiş bence indirim gelmişken kesinlikle ips panel alın.artık zevkinize göre philps veya acer.Daha önceki iki sistemimde kullandığım monitorlerden ilki 144hz 1ms TN paneldi sonraki 60hz 5ms ips panel oyunlarda daha fazla zevk aldım ips panelli monitörden.

• quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

2.5 k hangisi hocam.Resimde gösterdiğim modellerden biri 1080p diğeri 1440p
    Dikey değil yatay piksele bakılır.1920x1080 moniyor 2k sınıfına giren bir moniyor. 1440 dediğiniz 2560x1440 olduğu için 2.5 k sınıfına girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

1440 * 2560 Çözünürlüğe sahip monitörler 2k olarak geçiyor, 2.5k hiç duymadım, belki ultra geniş olanlar öyle anılıyordur.
    Öyle geçiyor ancak bilgi yanlış ondan dolayı düzelttim.

Valla üstadım bizim bildiğimiz daha doğrusu benim bildiğim 1440p 2k,2160 4k çok ayrıntılı bir bilgi sahibi değilim maalesef.O yüzden garip geldi 2.5k demeniz.

• quote:

Valla üstadım bizim bildiğimiz daha doğrusu benim bildiğim 1440p 2k,2160 4k çok ayrıntılı bir bilgi sahibi değilim maalesef.O yüzden garip geldi 2.5k demeniz.
    https://youtu.be/LHW7Uyipy_I

• Ölü piksel, ışık sızması falan çıkarsa iade de sorun yaşar mıyız acaba

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsi hepsiburada sorun çıkmaz.Ayrıca yorumlarda ölü piksel gibi sorunlu çıkan olmamış umarım bize de çıkmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 17 Temmuz 2019; 6:44:42 >
  • 4k olanı 1400 TL'ye düşmüştü o kaçtı asıl,
    1600'e almıştım 3 hafta önce
  • quote:

Satıcı hepsi hepsiburada sorun çıkmaz.Ayrıca yorumlarda ölü piksel gibi sorunlu çıkan olmamış umarım bize de çıkmaz :)
    Hocam ben bunu laptopa bağlamak için.alcam.Sizce mantıklı olur mu? Daha geniş.ekran ve çalışma için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.