Şimdi Ara

Acer 4102 wlmi şarj aleti ve dvd-rw hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ay once gold pc den 4102 almıştım... birlikte verilen şarj cıhazının ve dvd rw ın orjinal olmadıgını düşünüyorum bu notebook a sahip olan ve bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum
    dvd-rw ın modeli QSI
    şarj cihazı ise liteon
    bu notebook la verilen dvd-rw ve şarj cihazı bunlar mı?

• Merhaba
    Caninizi sikmayin.Parcalar orijinal .Acer her ne kadar gercek bir notebook ureticisi olsa da,optik surucu gibi parcalari belirli ureticilerden aliyor.Tipki ekran karti islemcisini ATI den ve CPU yu INTEL den aldigi gibi(Ornegin).
    Iyi gunler
  • sarj cihazi da liteon marka degil mi asiri isiniyorda
  • evet şarj aleti liteon , dvd qsi merak etme bendede aynı...
  • ya benim notebooku alali nerdeyse 6 ay oldu modeli 4002WLMi dvd wr aynı model qsi ama yeni işim düstü ve yeni farkettim ki dvd yazıcım yazmıyo
    sony ve hyundai mark dvd yazmaya çalıştım yazmadı birde yazmadan önce multi section mı ne bişey soruyo o ne ve neden yazmıyo acaba dvd leri ???
    birde bu -R +R ne demek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

ya benim notebooku alali nerdeyse 6 ay oldu modeli 4002WLMi dvd wr aynı model qsi ama yeni işim düstü ve yeni farkettim ki dvd yazıcım yazmıyo
    sony ve hyundai mark dvd yazmaya çalıştım yazmadı birde yazmadan önce multi section mı ne bişey soruyo o ne ve neden yazmıyo acaba dvd leri ???
    birde bu -R +R ne demek ?

yok mu yardımcı olacak birisi?
  • belki ayarlarda falan bi hata yapmışsındır hemen panikleme

başka bir program da yazmayı dene yada ayarlarını biraz kurcala.

ya da en garanti yolu dvd yi tak. bir kaç dosyayı kopyala ve bilgisayarım d: (dvd nin ki) ye gir. ve buraya kopyaladığın dosyaları yapıştır ardından soldaki pencere den yazdır a tıkla yazarsa mesele yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.