Şimdi Ara

Acer 4710G wireless sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu bi arkadaşın acer laptopu çöktü. Hiç bir şekilde açılmıyordu vista. Ve mecburen format attık ve Xp yükledik. Sonra internet üzerinden acer'ın bütün xp driverlerını indirdik ve kurduk. Herşey güzel çalışıyor ancak intel PRO wireless sürücü yüklü değil diyeerek sorun veriyor. Sürücüleri indirdiğim link tehttp://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_4710.html . Acaba yanlış bir yükleme mi yaptım pek çok varyasyon denedim ama Broadcom driver'ı yüklerken aygıtın takılı olduğuna emin olun veya takıp çıkarın falan diyordu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

• acerpanam.com adresine gir bide orda drivers&download bolumunden notebook kısmından bilgisayarın modelini gir tum driverlaerı sana getirir.orda wireless içinde driver olacaktı sanırım.kolay gelsin
  • Yahu bendede var bi tane bu model notebook. hp netbook ile wireless e sorunsuz bağlanırken acer ile işkence çekiyorum. vista kullanıyorum ve sadece yerel bağlanıyor. internete girmiyor. ip alırken 169 lu bir ip alıyor.

nasıl çözeriz bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooChiLd

Yahu bendede var bi tane bu model notebook. hp netbook ile wireless e sorunsuz bağlanırken acer ile işkence çekiyorum. vista kullanıyorum ve sadece yerel bağlanıyor. internete girmiyor. ip alırken 169 lu bir ip alıyor.

nasıl çözeriz bu sorunu.

Ağ bağdaştırıcınız modemden ıp alamadığı zaman windows apıpadan 169.254 ile başlayan bir ıp numarası atar buda bağdaştırıcının ıp alamadığını gösterir acer'da kablosuz bağdaştırıcıya elle ıp vererek bir deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.