Şimdi Ara

ACER 4820TG YARDIM KARGO...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR AZ ÖNCE BİMEKSTEN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİM. SİZE SORUM KARGO KAPIYA GELDİĞİ ZAMAN MUTLAKA YAPMAM GEREKEN NEDİR. KAĞIDI İMZALAMADAN BİLGİSAYARI AÇIP KONTROL ETMEK GİBİ.. İLK ÖNCE NOTEBOOKUN HANGİ FONKSİYONLARINA BAKMAM GEREK...ÖNERİLERİNİZ NELERDİR? İLK DEFA İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİM. BİRAZ HUZURSUZUM.... YARDIM EDİN LÜTFEN

• İnternetten alan arkadaşlar sana yardımcı olucaktır ama öncelikle ölü pixel olayına bak.
  • Kargocunun yanında aç bak ekranına sıkıntı varmı kırığı döküğü çiziği vs. yoksa tamamdır.
  • ölü pixel nasıl bakılıyor.. kutuyu ilk actıgımda nasıl kurulum yapcam. hiçö anlamıyorum ya...
  • Ölü piksel kargoyla alakalı bir durum değil. Ürünün dış yüzeyindeki hasarlar falan önemli. Tabi kargocu arkadaş beklerim derse, düğmesine basıp kontrol de edebilirsin ayaküstü ölü pikseli.
  • Düğmesine basma ile olmaz kurulum en az 15-20 dk sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Düğmesine basma ile olmaz kurulum en az 15-20 dk sürer

Bu arkadaş uzman mesela. Yakınsanız gelip kurulumunu yapabilir.

Şaka bir yana, düğmeye bastıktan sonra birkaç dakika içinde ekran birden fazla renge bürünüyor zaten. Kargocu seni yarım saat bekleyecek değil. Onu ilgilendirmiyor ölü piksel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölü pixel çıksa bile kutu açıldıktan sonra iade edilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Düğmesine basma ile olmaz kurulum en az 15-20 dk sürer

Bu arkadaş uzman mesela. Yakınsanız gelip kurulumunu yapabilir.

Şaka bir yana, düğmeye bastıktan sonra birkaç dakika içinde ekran birden fazla renge bürünüyor zaten. Kargocu seni yarım saat bekleyecek değil. Onu ilgilendirmiyor ölü piksel.

Ne alem adamsın üstad...

@kimi1179

Belli bir sayıdan fazla ise iade edebilirsin. Bu sayı için kesin bir şey söylemek güç firmadan firmaya değişir. Ama yine de öyle 1-2 ölü piksele değişim falan yapmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 6 Ekim 2010; 18:56:41 >

• Yanılmıyorsam acerde 5 ölü pixelden sonrası değişim hakkını doğurur,ancak benim yukarda bahsettiğim herhangi bir sorun olmasa bile ilk 7 gün içinde iade edilebilir mi?
  • arkadaşım internetten aldığın malı 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden, satın almaktan cayma hakkına sahipsiniz. Eger malı begenmediyseniz, cayma bildirimini sözlü değil, mutlaka iadeli taahhütlü mektup veya noter aracılığı ile yapın ya da TÜKODER’e başvurun.

Her türlü hakkınız var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer76 -- 8 Ekim 2010; 14:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi1179

Ölü pixel çıksa bile kutu açıldıktan sonra iade edilebilir mi?

evet edebilirsin bu senin kanuni hakkın, magazadan almadığın sürece 7 gün içinde bu işlem geçerlidir, karşı taraf razı olmazsa tüketici koruma derneğine başvurabilirsin.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dün bilgisayarım geldi ve çok şükür hiç ölü pixel çıkmadı çok beğendim tavsiye ederim.
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dün bilgisayarım geldi ve çok şükür hiç ölü pixel çıkmadı çok beğendim tavsiye ederim.

Kargocu zaten seni beklemezdi arkadaşım, onun görevi kutuyu zararsız teslim etmek kutuda bir sorun hasar varsa fiziksel kırık falan varsa geri alır onda da imza atmadan kutuyu açmana izin vermeyebilir ben olsam vermezdim vermemli de,

ama bundan sonraki alışların için, ürünü şubeden almak üzere gönder ya da şubeyi ara şubeden alacam de, şubede rahat rahat incele bir sorun varsa orada tutanak tuttur derim

hayırlı olsun
  • Aynı ürünü başka bir yerden sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün eline ulaştımı ? Makine hakkında biraz bilgi verebilirmisin rica etsem , özellikle oyun performansı bakımından vede batarya modunda pil süresi ?
  • Ürün elime ulaştı ilk gözüme çarpan şey şıklığı oldu performansı hakkında şunu söyleyebilirim makine harika pes2011,cod 6 ,nfs shit gibi oyunları saatlerce(4-5saat) full ayarlarda hatta 22''lik monitöre bağlayarak oynadım bilgisayar banamısın demiyor.Forumda 1 saat oynadıktan sonra pcnin resetlendiğini yazanlar var ama bios un yeni versiyonunu yükledikten sonra ısınma problemi kalmamış.
    Pil performansı işlem yapmadan ve kısık ekran şığıyla 9 saat görünüyor ancak normal kullanımda 4-5 saati geçmeyeceği kanısındayım(tam denemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 11 Ekim 2010; 11:06:17 >
  • quote:

Ürün elime ulaştı ilk gözüme çarpan şey şıklığı oldu performansı hakkında şunu söyleyebilirim makine harika pes2011,cod 6 ,nfs shit gibi oyunları saatlerce(4-5saat) full ayarlarda hatta 22''lik monitöre bağlayarak oynadım bilgisayar banamısın demiyor.Forumda 1 saat oynadıktan sonra pcnin resetlendiğini yazanlar var ama bios un yeni versiyonunu yükledikten sonra ısınma problemi kalmamış.
    Pil performansı işlem yapmadan ve kısık ekran şığıyla 9 saat görünüyor ancak normal kullanımda 4-5 saati geçmeyeceği kanısındayım(tam denemedim)

Oo çok güzel. Bugün bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu ısınma problemi yüzünden reset problemini bende okumuştum forumda. Bios update'i yapayım bende hemen. Kendi yazılımı ile mi yapılıyor ?

• Aşağıdaki linkten enson çıkan bios sürümü indirin ve çalıştırın exe dosyası zaten herhangi bir program gerekmiyor şimdiden hayırlı olsun

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

• quote:

Aşağıdaki linkten enson çıkan bios sürümü indirin ve çalıştırın exe dosyası zaten herhangi bir program gerekmiyor şimdiden hayırlı olsun

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

Çok teşekkür ederim, bende sizinle aynı modeli (433g32mn) sipariş edeceğim. Size de hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savate

quote:

Aşağıdaki linkten enson çıkan bios sürümü indirin ve çalıştırın exe dosyası zaten herhangi bir program gerekmiyor şimdiden hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim, bende sizinle aynı modeli (433g32mn) sipariş edeceğim. Size de hayırlı olsun.

''ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI'' BURAYA SİZİ DE BEKLERİZ
    http://forum.donanimhaber.com/m_40099336/mpage_11/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 11 Ekim 2010; 17:31:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.