Sayın üstadlar, 1 yıl önce aldığım 4937g model aceri memnuniyetle kullanırken , geçtiğimiz ay, uzunca bi ara kullanmadıktan sonra , pili tamamen bitmişken açmaya çalıştım açılmadı.. Sonra şarj ve pili takılı vaziyette yarım saat bekledikten sonra denedim ve açıldı. kullandım. ve kapadım.. 4-5 gün sonra bugün tekrar açmaya çalıştığımda yine açılmadı.. bende yine önceden olduğu gibi yarım saat bekleyip açtım açıldı...
tamam pil öldü derken aklıma bi soru takıldı.! iyi de ben zaten şarj a takıp açmaya çalışıyorum. ne yani hakkaten pil ölünce hiç mi açamıyacam bilgisayarı?üstelik pilim olması gerektiği kadar iş görüyor yani henüz vefat durumu sözkonusu değil.
az önce pili çıkarttım şarjı taktım.. nafile alet açılmıyor... pili takıyorum açıyor. hem pil hem adaptör takılıykende açıyor, tabi şu an için .. şimdi kapatsam 1 hafta sonra açmaya çalışsam yine bi yarım saat bizim pil kendine gelsin diye bekliyecem.
ne iş anlamadım.?? bi anlayan varsa lütfen anlatsın. cihazıma henüz tornavida değmedi ve değmesini de istemiyorum bu yüzden teknosaya ve ya herhangi bir servise götürmek istemiyorum.