Şimdi Ara

Acer 5032 Notebook kullanan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben acer travelmate 5032 model notebook almayı düşünüyorum. Ama kafamı karıştıran bi durumdayım.
    bu notebook amd turion 1.6 ghz işlemcili. bu işlemci nasıldır? iyi performans veriyor mu? ben hem oyun oynamak istiyorum hemde normal kullandığım zamanlarda pili uzun süre gitsin istiyorum.
    daha önceleri amd işlemcili notebook kullanmıştım yaklaşık 2 yıl önce ve ısınma çok önemli bi sorundu benim için. yarım saat quake3 oynadıktan sonra görüntüler takılmaya başlıyordu. yeni çıkan amd işlemciler nasıl?

bu model notebook kullanan arkadaşlar ve amd işlemciler hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

notebook özellikleri resimde
     Acer 5032 Notebook kullanan varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 7 Ocak 2006 19:14:36 >

• Merhaba, sanırım o kağıtta ismini yanlış yazmışlar. Bu cihaz travelmate değil aspire...
  • başlığı değiştirdim ok
    quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Merhaba, sanırım o kağıtta ismini yanlış yazmışlar. Bu cihaz travelmate değil aspire...
  • kimse yokmu yorum yazacak ??? yada bu bilgisayrdan kullanan
  • Bende bu notebook'dan almayı düşünüyorum kullananlar veya bu bilg. hakkında bilgisi olanların yorumunu bekliyorum
  • arkadaş gene benim açtığım bir topic ve kimse cevap vermiyor. ben alıştım artık. neden böyle oluyor anlamıyorum. isimden mi kaybediyorum acaba??? neyse başka forumlara bakacaz artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

Bende bu notebook'dan almayı düşünüyorum kullananlar veya bu bilg. hakkında bilgisi olanların yorumunu bekliyorum
  • Merhaba kardeş, ben sana neden senin açtığın topiğe kimse cevap vermiyor söyleyeyim. Çünkü bu konu ve bu cihaz bu forumda yaklaşık bir aydır defalarca dile getirildi. Bence öncelikle arama kısmından eski topiclere ulaşman gerekir. Ondan sonra eğer bazı cevaplara ulaşamazsan özel soruların sorulduğu başlıklara açman gerekir. İnsanlar aynı sorulara en fazla 2 ya da 3 kez cevap veriyor. Sen istersen o eski başlıkları bir bul (arama) daha sonra hala sorun varsa bize ulaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aramayı çok fazla karıştırmamıştım bu konu hakkında tamam bir daha gözden geçiririm. ayrıca sana pm atmıştım
  • Biliyorum dostum.Sen şimdilik arama kısmında gerekli parametre ile arama yap, başlıkları oku. Ondan sonra ister burdan ister messengerden görüşürüz. Kolay gelsin
  • ben acer 3005 kullanıyorum 64 bit işlecinin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum ancak herkezin fikrine saygım var 64 bit olduğu için tercih sebebi olabilir ve acer markasında kesinlikle bir sıkıntı yaşıyacağına inanmıyorum ama aldığın 1099 dolar fiyat kesinlikle yüksek kalıyor 989 usd ye pcdepo zaten satıyor bu ürünü aşağıda linki var şimdiden hayırlı olsun
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.