Şimdi Ara

Acer 5100?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.019.041
    ACER 5100 AMD-64Turion 2.2GHz 160 Gb Sata 2 GB DDR-2 667

arkadaşlar bu makineyi almayı düşünüyorum. Fiyatı çok uygun geldi. Yoksa 5101 mi almak daha mantıklı 5101 e ekran kartı ekleyebilir miyim?
    ya da bana en az 1.83 ghz çift çekirdek, ekran kartı onboard olmayan, minumum 1 gb ramli, 80 gb üstü hddli 1700ytlyi aşmayacak laptop önerir misiniz?

• sende şu acer5101 cilerden etkilenmişsin sanırım. acer ile ilgili yorum yapmayacağım tavsiyem başka markalarada bakman.
  • valla 5101 iyi bir makine de olabilir hiç görmedim bilmiyorum ama o kadar çok gözümüze battı ki, artık alasım kalmadı. Dur en iyisi antidernek kurayım ben.
  • gönül rahatlıyla alabilirsin ben bayağı oldu alalı dört dörtlük bir makina
  • acer 5100 modelinden 2 tanesini 3 gün boyunca kullandım programlar yükledim test ettim bundan sonra önereceğim makina acer 5100 olur kesinlikle tek geçerim
  • Al arkadaş al da, şu konuyu açmadan önce bir "arama" butonunu kullan. ayıp denen birşey var her önüne gelen "acer 5100 alayımmı" diye konu açıyor
  • piyasada şu an alınacak en iyi makinelerden biri
  • 10 üzerinden 8 lik alınabilir 2 puanı kıstığım yerler paylaşımlı ekran kartı ve entegre bluetooth olmayışı..
  • Arkadaşlar bundan sonra, bu kadar para var ne önerirsiniz, şunu alayım mı, bu üçünden hangisi gibi açılan başlıklar kilitlenecektir. Bunun için notebook alma klavuzu başlığını kullanın lütfen ya da arama butonunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.