Şimdi Ara

Acer 5315 mi? Yoksa Acer Aspire One AOA 150 BB Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu 2 Bilgisayar Arasında Kararsız Kaldım. Aspire One İle 5310umu Takas Ettim Sizce Hangisi Daha İyi?
    İşlemci Olarak 5315 e Göre Aspire One Biraz Yavaş 5135 1.88 İşlemciye Sahip İken Aspire One 1.60 İşlemciye Sahip.
    Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum Takası Gerimi Alsam Acaba?
    Bu Arada Yanında 4gb Kingston Bellek ve Mause Aldım. Ben Sadece Laptopu Verdim.
    Şöyle Bir + Daha Var Verdiğim Pc nin 1 yıl garantisi Kaldı Aldığım Pc İse Yaklaşık 1 Aylık.
    Özellikler Aşağıdaki Her İki Pc de Sizce En İyisi Hangisi?

Acer Aspire One AOA 150 BB

---------------------------------

# İşlemci Intel® Atom processor N270 (1.60 GHz, 533 MHz FSB,
    # Chipset Mobile Intel® 945GSE Express Chipset
    # Wireless Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED özelliği,
    # Ekran Özellikleri 8.9" WSVGA (1024 x 600) Acer CrystalBrite TFT LCD
    # Bellek 1GB DDR2 533Mhz
    # Sabit Disk 160GB
    # Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    # İşletim Sistemi Win 7
    # Ağırlık 1.26kg
    # Renk Mavi
    # Kart Okuyucu Multi-in-1 kart okuyucu

Acer 5315

--------------------------------
    İşlemci Intel® Celeron®M 540 (1MB L2 Cache 1,86Ghz, 533MHz)
    Chipset Intel® GL960 Express
    Wireless Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED özelliği, Acer SignalUp wireless
    Ekran Özellikleri 15.4" WXGA parlak (200-nit) Acer CrystalBrite™ TFT LCD, 1280 x 800 piksel çözünürlük, Acer GridVista™ aracılığı ile aynı anda birden fazla pencere görüntülemeyi destekler
    Ekran Kartı Mobile Intel® GL960 Express yonga seti, entegre 3D grafik, Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 , 358 MB'a kadar Intel® Dynamic Video Memory Technology 4.0'dan (8 MB bağımsız , 350 MB'a kadar sistem belleğinden paylaşımlı*) ile , Microsoft® DirectX® 9 and DirectX® 10u destekler
    *sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak
    DualView™ desteği
    MEPG-2/DVD donanım destek kapasiteli (full decode)
    Bellek 1024MB (1*1024) DDR2
    Sabit Disk 80GB
    Optik DVD Double Layer DVD+RW
    İşletim Sistemi Win 7
    Ağırlık 2,8kg
    Ethernet 10/100 Ethernet
    Giriş / Çıkış Arabirimleri
    1x ExpressCard™/54 giriş
    3x USB 2.0 yuva
    1x harici ekran (VGA) yuvası
    1x S-video/TV-out (NTSC/PAL) yuva
    1x kulaklık/hoparlör /line-out jakı
    1x Mikrofon giriş jakı
    1x Ethernet (RJ-45) yuvası
    1x Modem (RJ-11) yuvası

• yanıt yok uyumayın donanımhaber :)
  • her ne kadar eskide olsa 5315 diğerine göre daha iyi ... hiç olmazsa dvd sürücüsü falan var...anladığım kadarı ile bunlar 2 nci el temiz olduktan sonra 5315 al bence
  • teşekkürler halloven. yrn değiştiriyorum :)
  • mobilite istiyorsan acer..ama 5315 bende vardı sattım gecen gun..işlemci evet daha iyi ama cok kaba ve touchpad i sorunlu bir makina.netbook tercih ederdim..
  • inan netbook elinde olunca (resimdeki) öyle demiyorsun :) dvd-rw önemli değil benim için. usb flahtan format atabildim zaten. windows 7 kurdum. xp ye göre daha iyi performans gösterdi pc ancak yinede 5315 e yaklaşamadı çok berbat değil ama kötü.
  • netbook ile notebook u karşılaştırmak...

1 senedir 5315 kullaniyorum sonuna kadar hakkını veren bir makina
  • :) çok güzel söylüyorsun. hakkını veriyor. win 7 ile süper bi performans sağlıyor. ama beni yarı yolda bıraktı 3 ay önce sabah kapattım öğlen açılmadı :) faturası kayıptı yaptıramadım. acer 5735Z aldım onu kullanıyorum 2 ay önce faturasını bilgisayarcının arşivinden buldurdum onuda yaptırdım :) karşıma çıktı netbook 6 saat şarjı var ısınmayan pc dediler ama değilmiş :) alev çıkarıyor 1,5 saat şarj gidiyor :) bende pişman oldum takası geri alıyorum. yani siz siz olun netbook alırken şarj + ısınma problemini göz önünde bulundurun. zaten 8.9" kötü bir boyut gözünüz zarar görebiliyor. en iyisi 12" lerden almaktır netbooku zaten optik sürücüsüde var. ;)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.