Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bende de Acer Aspire 5720 var. Santarossa değil. Biraz yavaş çalışıyor. XP kurmak istiyorum. Driverleri veya cd si yok. Sitesinde Vista driverleri var. Sizce Xp kurulduğunda daha hızlı olur mu. Kurmak için neler yapmam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar laptopta xp biraz ağır oluyor o yüzden vista daha ii daha hızlıdır
  • arkadaşlar diğer derneklerin bir imzası var bizimden var mı acaba?
  • kardeşim o problem hemen hemen bu modelin hepsinde var garantiye yolla hdd yi değiştirip düzeltiyolar o sorunu
  • ARKADAŞLAR ACER 5820G Yİ ALDIĞIMDAN BERİ ADAM AKILLI Bİ KULLANAMADIM.MAKİNAYI XP YE ÇEVİRDİM AMA EKRAN KARTININ XP DRİVERİNİ Bİ TÜRLÜ BULAMADIM NEYİ İNDİRSEM UYUMSUZ DİYOR BU KUNUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK ACİL OLURSA SEVİNİRİM
  • arkadaşlar notebookunun ramini değiştiren oldumu?ben 1gb nin birini çıkarıp 2gb takmak istiyorum.video yada resimli anlatım varmı?bizzat deneyen arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum
  • Arkadaşlar 5720g var bizde sorun şu alet açılıyor vista yükleniyor sonra tam işletim sistemi açılacakken ekran kararıyor ve görüntü gidiyor.Nasıl düzeltebilirim bu sorunu yada nasıl format atabilirim.?
  • lütfen benim sorunumada bi yardımcı olun yaa. sorunum vista dan xp ye çevirdim kamera öncelerinde normal çalışıyordu ama 2 günden beri tepe taslak baş aşağı gösteriyor ne yapsam olmadı sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
  • sağolun arkadaşlar sorunumu hallettim birtek imleç sorunum kaldı
  • arkadaşım format atmak için bilgisayarı yeniden başlatın başlarken fn + f11 tuşuna basınız ordan ilerleyin devam edin ;)
  • Arkadaşlar bende ACER ASPİRE 5720G serisi kullanıcısıyım, aldığım güne lanet olsun, artı bide servis rezaletide cabası, aletin iki kere anakartı değişti , wireles kartı değişti, kasa değişti, bide utanmadan son ana kart değiştirdikden sonra kartınız değiştirdik ama ramleriniz sorunlu onlarda orj. acer ram değil demezlermi, adamlara diyorum bu alet 6 aydır servise gidip geliyor bi yanlışlık yapmışınızdır ben ram değişimi yapmadım, neyse adamlar elime tutusturdu aleti ramlerle, bende aldığım yere gittim böyle böyle ordan italatçı firmayı aradık , onlarda ithaledildiği gibi satış yapıldı dedi, zaten adam da orj. kutusundan çıkarıp kurulum yaptı bana verdi yani tek olasılık kadiköy deki viking bilgisayar onlarda da acayip bir umursamazlık, merkez servisi aradım onlarda daha büyük bir umursamazlık var, bende ramlerin seri numarasından markasından falan dijital trent e ulaştım durumumu anlattım sağ olsun onlar elimde haliyle fatura olmamasına rağmen ilgilendiler ve ram in biri bozuk diyip değiştirdiler, onlara ilgi , alaka ve mallarına sahip çıkmaları nedeniyle tekrar teşekkür ederim,

viking servisindeki adamların beceriksizlikleri ve günahları boynuna,
    akıl var mantık var,
    1 makina zaten 6 aydır servise gidip geliyor,
    2 makinada zaten orj. 2 gb ram var, upgrade etsem tek bi tane 2 gb lık ram alır öteki slotada 1 liği takarım yada orayı boş bırakırım.
    3 ram" in satış yerini ve zamanını ögrendim topkapı vatan bil. hayatımda oralara uğramamışım bi ram almak için oralaramı gidecem bedava ya verseler gitmmem ( üsküdarda oturuyorum )

Not bide bu bozukluklar bil.servisden alıyorum eve getiriyorum o günü basıma bi arıza çıkarıyor örneğin bil.aldım servisde actım ilk ana kart değişiminde bir iki dk. söyle bi kullandım , mutlu mutlu eve gittim eve geldim açtım kullandım, vistayı güncellemek içinde int. bağlanayım dedim çat bi mavi ekran, hayırdır restart falan tekrar kurulum, ilk int. bağlanışta resetleme ve mavi ekran yine ertesi gün de yine servise wireles kartı bozulmus dediler değişecek ,
    son ana kart bu wireles kartı değiştikden sonra da aldım 10 dk kullandım int. girdim ii dedim sorun yok gibi , zaten aletin gelmesini beklemişim köye gitmek için , orda da uydu yok bişe yok eğlence bi bil. ki alma sebebimin %70 de bu köyde kullanmak, aksam bil. actım koydum bi filim 30 saat sonra bi mavi ekran gelde kafayı yeme, 20 gün sıkıntıdan öldüm, ve demin anlattığım anakart değişimi ve ram olayı başıma geldi,

bence yanlış veya o bozuk ramleri takarak ana kartı yaktılar bunlar neyse bide başıma sen bu ramleri taktın ana kartın parasını ver falan demediler, al basına bela sonra , artık mahkemelerde sürün, suan için bi sorun yok zaten pek kullandığımda yok hafta da 15 saati geçmez, ( allah masa üstü bil. ma zeval vermesin 4 yıldır tık demeden 24 saat çalısyor ) zaten soğudum aletten, bide servis formuna kotrol yapılmıstır falan yazmıyorlarmı nasıl kontrolse eve gel aleti geri götür tekrar,

bide sorum olacak bizim bu modeli lc tv de deneyen varmı , bi sorunla karsılaştınızmı yada full hd filimlerde nasıl bi performans ı var tesekkürler.
    Biraz uzun oldu ama içimi döktüm sizlere.

• slm arkadaşlar

bu cihazı kullanan arkadaşlardan birisi bana aygıt yöneticisindeki driverı yüklenen sekmeleri açarak ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?
  • Mrb Arkadaşlar Sizden Yardım İstiyorum :S

Bende Acer Aspire 5720 G Laptop var

ve

106 cm Lcd Tv, A/D Pc Bağlantı, 1920x1080, 7000:1, 500 cd/m2, Dij

Toshiba 42x3030D Televizyonum var..

Ben bir ucu Dvi diğer ucu HDMI kablo aldım ve 1 ci slota bağladım ( DVI yı laptopa bağladım)

görüntü çok güzel geldi

ses alabilmek içinde Stereo audio cable-5M

3,5mm stereo jack to 2*RCA male kablo aldım uçları sarı ve metalik olanlarda var tv ye bağladım lakin ses bi türlü gelmiyo bana yardımcı olursanız çok sevinirm benim için özel olan birisine süpriz yapıcamda pazara kadar bu işi halletmem lazım

şimdiden hepinize teşekür ediyorum arkadaşlar
  • arkadaşlar acil cevap bekliyorum bende aspire 5720 serisi sahibiyim (hangi seri bilmiyorum özellikler santa rosa T7300, 8400m gs ekran kartı, 160hdd, 2gb ram) ve tez için vistadan xp ye cevirmiştim ama şimdi tekrar vistaya çevirmek istiyorum ama recovery cdsi yapmadım şimdi napmam gerekiyor aslında vistaya dondurmeye pek gerek duymuyordum ama hep kullandıgım taşınabilir hddimi artık gormuyo tanımıyor taşınabilir hddnin içinden sinyal sesi gibi bi ses geliyor onu da anlamadım usb bellği goruyor onu görmüyor hem vistaya çevirip hemde bu işi de çözmek istiyorum lutfen yardım edin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 23 Şubat 2009; 0:51:18 >
  • YAPILAN YORUMLARI ANLAMIYORUM BENDEKİ 5720 G T 7300 İŞLEMCİLİ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN GÜNDE YAKLASIK 16 SAAAT AÇIK KALIO EN UFAK Bİ ISNMA YOK VE FAN SESİ Nİ HİÇ DUYMUCAK GİBİYİM İLKLERDE PERFORMANSIINDAN BENDE ŞİKAYET EDİODUM HATTA XP YÜKLEMİŞTİM WİSTAYA GERİ DÖNDÜM ŞU AN MAKİNE UÇUYO SERVİSLE İLGİLİ SORUNU OLANLAR ACER BİLGİSAYARLARA MECİDEYKÖYDE Bİ YER BAKIO BEN Bİ KEZ BİLGİSAYARI 3 METRE TÜKSEKLİKTEN DÜŞÜRDÜM KASANIN MENTEŞE BÖLÜMÜ ÇATLADI GİTTİM ORAYA DEDİMKİ NE KADAR ADİ Bİ KASA AMA DÜŞÜRDÜGÜMÜ SÖLEMEDİM 4 GÜNDE YENİSİYLE DEGİŞTİRİP VERDİLER+BABAMIN VE ABİMİN TOSHİBA VE LG NOTEBOKKLARI VAR İNANIN YANINDA HIZI ÇOK YAVAŞ BENDE VATANDAN ALMISTIM 5 TAKSİT 1480 E BUGÜN YİNE OLSA YİNE BU BİLGİSAAYARI ALIRIM TEK BEGENMEDİM YÖNÜ PİLİ SOL ALTTA TAM SARJLA 2.5SATT DESENE ORTALAMA 1.5 SAATİ GEÇMEZ BABAMIN PC 4 SAATE YAKIN AÇIK KALIO BU ARADA HEPSİBURDA COMDA 2 GB REM WAR 40 YTL ONU ALMAYI DÜŞÜNÜOM SANIRIM UÇAR ŞUNU DEMEYİ UNUTTUM TÜM GÜNCEL OYUNLARI SORUNSUZ OYNUORUM CARBON MOTO GP CYRİS

• Ben geçen yaz acer aspire 5920 aldım.Ama tek şikayetim nti cd/dvd maker oyun arsında açılıyor.Acaba onu engellemenin bir yolu var mı?
  • arkadaşlar benim makinanın şarzı çok az gidiyor tam dolduktan sonra 1.5 saat anca dayanıyor hele oyun falan oynarsan daha da az dayanıyor. daha yeni aldım makinayı 2 ay falan anca oldu. sizin acerlarda mı aynı gidiyor şarzı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgavga

arkadaşlar benim makinanın şarzı çok az gidiyor tam dolduktan sonra 1.5 saat anca dayanıyor hele oyun falan oynarsan daha da az dayanıyor. daha yeni aldım makinayı 2 ay falan anca oldu. sizin acerlarda mı aynı gidiyor şarzı

Benimkisi 2 saat falan dayanıyor.Ama sen neyde kullanıyorsun? Yüksek performans mı yoksa dengeli mi?
  • Laptop jarjları genelde zaten 1,5-2 saat olarak hesaplanıyo oda açık kalma süresi, kullanıdığınız program-vs. bunu azaltıya, film-oyun vb. ile 30dk çalışıyosa iyi derim walla :D
    Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa adaptörsüz çalışmaya, Çok cell'i pil almanız gerekir. Ornek bu bataryalar 6cell'li siz 12cell'i almalısınız. İş adamları dışında kullanan görmedim bole bişey tabiki fiyatları ucuk.
  • Bu başlığa girince yalnız olmadığımı görmeme gerçekten çok sevindim.İnanın aldığıma çok pişmanım.Bende yaklaşık 1,5 yıl önce aldım aleti.Belki hatırlayanlarınız vardır Vatan Bilgisayar bir kampanya yapmıştı bu aletlere.O kampanyadan almıştım.Aldığımın ertesi günü pişman olmuştum.Hatta bir ara geri götürmeyi düşünmüştüm ama sonra abarttığımı düşünüp vazgeçmiştim.Meğerse yaşayacağım sorunları öngörmüşüm.En başta bu alette video izlemek beni çok rahatsız ediyor.Ekranda ki akıcılık muadillerine göre gerçekten kötü.Sadece benimkin de değil diğer gördüğüm 5720g lerde de buna şahit oldum.Bir de meşhur ısınma problemi.Alet ısınınca kendini çat diye kapatıyordu.Ben de gittim bir tane soğutucu aldım (zalman nc-1000).Başlarda gerçekten çok hayrını gördüm ama şimdi o da fayda etmiyor.Bu soğutucu alet ile kullandığımızda fanına çok fazla toz kaçıyor.Ay başı süpürgeyle dalmak zorunda kalıyorum kasaya.Yoksa yine çat diye kapanmalar devam ediyor.Şimdi de ısınınca çat diye kapanmayıp mavi ekran göstermeye başladı.Ya gerçekten bıktım.Hayır bundan önce de acer kullanıyordum ve yine aynı sorunları yaşamıştım.Belki de notebook bizim harcımız değil.Koca kasalı günlerimize dönüş yapmalıyız.Fakat benden çok daha hor kullanmalarına rağmen başka markaların hem de daha düşük konfigürasyonlu aletlerini kullanan arkadaşlarım yaşadıklarımın 10 da 1 ni yaşamıyorlar.Notebook soğutucu aldığımı duyduklarında şok olmuşlardı hatta.Artık bir kaç ay daha sabredip yeni bir alet almayı planlıyorum.Gerekirse 100-200 hatta 400 lira fazla veririm ama acer almam.Hatta acer ın hiç bir ürününü almayı da düşünmüyorum.Kendilerine gram güvenim kalmadı...

• arkadaşlar özdilekte bir kampanya var

ACER AS5720G
    İntel core 2 duo t7300 (2.00ghz 4MB L2 Cache)
    15"4 WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280 800
    NVIDIA Geforce 8600 GS
    2048 MB ram DDR2 667 Mhz
    160 GB sata HDD
    Vista Home Premium TR
    ancak forumda gordugum kadarıyla ekran kartı 8400 gs yazıyor.. acaba insertemi yanlıs yazmıslar bu arada fiyatı 1299 sizce nasıl?
    Yardımlarınızı bekliyorum acilen almam lazım laptop.. magazaya gitme durumu yok cunku ankarada yok özdilek getirtecegim..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.