Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar xp yükledim laptopa ama ethernet ve wlan driverları yüklenemedi daha öncede xp kurmuştum ama o zaman bir sorun olmamıştı bu driverlarını ve donanım modellerini siz nasıl kurdunuz ve nereden indirebilirim acer.com dan indirdim ama olmadı nerden yapabilirim
  • merhabalar ben yeni üyeyim aspire 5720G bilgisayarım var gayet memnundum ta ki yakın zamanda wireless problemi yaşayana kadar donanımım fakat kablosuz ağları göremiyorum kısayol tuşuna basınca da aygıt yok diyor lütfen lütfen bana yardım edin...
  • herkese selamlar,

bu modelin ekran kartı olan geforce 8400m gs için win7 64 bit ekran kartı sürücülerini nerden bulabiliriz arkadaşlar?
  • Bende de bir 5720g var,sorunum şuan sadece ısınma ile ilgili.Çok ısınıyor ve küt kapanıyor.Bir bilgisayarcıya sordum fanını temizlemek için 50 tl istedi.

İki sorum olacaktı

1)Bu fanı temizlemek için ne yapmam gerekiyor,resimli anlatım fln varmı ?
    2)Makinemde 2 gb ddr2 ram var,ben 2gb daha takmak istiyorum ama şuan makinemdeki ram'ın mhz'ni bilmiyorum.Ayrıca anakartta kaç ram slotu var bunuda bilmiyorum.Sanırım 2 tane var ama tam bilmiyorum,yardımcı olabiliecek varmı acaba ?

Sorularıma yanıtlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe7822

Bende de bir 5720g var,sorunum şuan sadece ısınma ile ilgili.Çok ısınıyor ve küt kapanıyor.Bir bilgisayarcıya sordum fanını temizlemek için 50 tl istedi.

İki sorum olacaktı

1)Bu fanı temizlemek için ne yapmam gerekiyor,resimli anlatım fln varmı ?
    2)Makinemde 2 gb ddr2 ram var,ben 2gb daha takmak istiyorum ama şuan makinemdeki ram'ın mhz'ni bilmiyorum.Ayrıca anakartta kaç ram slotu var bunuda bilmiyorum.Sanırım 2 tane var ama tam bilmiyorum,yardımcı olabiliecek varmı acaba ?

Sorularıma yanıtlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1-garantisi bitmediyse servise ver ücretsiz temizliyorlar. ben recovery de silmiştim tekrar kurmuşlar. servis çok iyi ama bir kaç hafta sürebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28166607/tm.htm resimli anlatım. bilmiyorsan girişme, bilgisayarcı garantili temizliyorsa 50tl ver daha iyi, çünkü termal macun falan sürmen gerekir.
    2-667 mhz ddr2. iki slotda dolu 1+1=2gb

• Bende de 5720G var.Recovery cd sini kullanıp makinayı biraz rahatlatayım dedim yapmaz olaydım.Ses düğmesi çalışmıyor,sol üstteki yeşil "e" işareti olan düğme çalışmıyor ve çalışma durduruldu diye bir uyarı çıkmaya başladı sinir oldum..ses ile alakalı parazitten bahseden arkadaşlar için şunu söliyim;düşük performansta ya da ekonomi kullanımda evet yapıyor,yüksek performans ayarında kesinlikle yapmıyor..
  • wireles derdi nedir bu laptopların arkadaş. çoğunda bu sıkıntı var neredeyse.
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiycım var.
    Acer 5720 notebookum var ve DVD si arızalandı. Bigisayarcıya götürüp DVD sini değiştirdim değiştirtmez olaydım.
    Şu an bilgisayar açılmıyor. Power ve hdd ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Acerlarda donanım değişikliğiyle ilgili herhangibi sorun var mı?
    Vga çıkışınada monitor takıyor yine görüntü gelmiyor. Sorun ne olabilir arkadaşlar yoksa ben bu bilgisayarcıyı öldürücem :)
  • selam arkadaşlar bende acer aspire 5720G kullanıcısıyım. Ürünü ilk aldığımda kurtarma dvd yaptım . 2 yılı geçti ilk defa bu hafta pc hiç açılmadı ne yaptıysam açamadım bende maalesef kurtarma dvd lerimide bulamadım bu yüzden başka bir vista cd ile format attım. bana 5720g nin vista recovery cd si veya dvd si lazım bu konuda yardımcı olabilecek varmı internete baktım hep para istiyorlar bana ve / veya benim durumumdakilere yardımcı olabilecek bir hayırsever arkadaş arıyorum. saygılarımla.
  • selam arkadaşlar.
    bu laptopın (5720G) klavyesini söküp temizleme imkanımız var mı? malum beyaz olduğu için içi çok kirleniyor. o sebepten klavye tuşlarını söküp temizleme sanşımız var mı?

deneyen, denendiğini duyan, ya da bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa çok makbule geçer.
  • kullanan kalmadimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el bir 5720g aldım, laptop genel olarak fena değil ancak şarj olurken bazen kendi kendine şarjı kesiyor ve ğil ile çalışmaya başlıyor, adaptörü yan sanayi adaptör ve bana normal kullanımda bile aşırı ısınıyormuş gibi geldi, kablolarda yada adaptör giriş jakında herhangi bir temassızlık gözükmüyor çünkü hiçbirşeyi hareket ettirmeden kendi kendine adaptör şarjı kesiyor ve kendi kendine tekrar şarja başlıyor, sorun nedir anlamadım.
  • Bu kasa hdmi cikisli notebooku olup satmak isteyen pm atsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.