Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5720G modeli kullanan arkadaşlarımız sorunlarınızı öğrenmek istediklerinizi, merak ettiklerinizi burda paylaşalım
    Windows Xp kuran varmı? kurulum yapmış ise yaşadıgı sıkıntılar varmı?

Acer 5720G
    İntel Core 2 Duo Processor T7300
    Nvidia 8400GS 256/1 GB
    160 HD
    2 GB DDR2
    15.4 WXGA Acer CrstalBrite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatas -- 11 Ekim 2007; 0:52:59 >

• 2000 YTL edermi bu alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpower

2000 YTL edermi bu alet?
    Ben Teknosadan Aldım Tanıdık vardı normal fiyatı 1399$+KDV %5 indirimli 1867 ytl word karta 12 taksitle aldım
    oyunlarda çok iyi performans çok güzel bu model 5920 ile aynı sadece kasa biraz değişik
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatas

Ben Teknosadan Aldım Tanıdık vardı normal fiyatı 1399$+KDV %5 indirimli 1867 ytl word karta 12 taksitle aldım
    oyunlarda çok iyi performans çok güzel bu model 5920 ile aynı sadece kasa biraz değişik

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendeki Acer tam özellikleri
    bendeki Acer klavye ve Ekran kenarındakı cerceveler aynı renk Bmv modeli grimsi beyaz gibi

Özellikler
    -İşlemci Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0Ghz 4MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    -Chipset Intel® 965PM
    -Wireless Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N
    -Ekran Özellikleri 15.4" WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük 8ms
    -Ekran Kartı Nvidia Geforce 8400M GS (256MB-1GB)
    Bellek 2048 MB ( 2 * 1024 MB ) DDR2 667Mhz MAX: 4GB
    -Sabit Disk 160GB SATA
    -Optik DVD Double Layer DVD+RW
    -Bluetooth Bluetooth 2.0+EDR
    -Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    -İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    -Ağırlık 2,8kg
    -Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    -6 Hücreli Li-Ion pil
    -Gigabit Ethernet

• quote:

Arkadaşlar bendeki Acer tam özellikleri
    bendeki Acer klavye ve Ekran kenarındakı cerceveler aynı renk Bmv modeli grimsi beyaz gibi

Özellikler
    -İşlemci Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0Ghz 4MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    -Chipset Intel® 965PM
    -Wireless Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N
    -Ekran Özellikleri 15.4" WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük 8ms
    -Ekran Kartı Nvidia Geforce 8400M GS (256MB-1GB)
    Bellek 2048 MB ( 2 * 1024 MB ) DDR2 667Mhz MAX: 4GB
    -Sabit Disk 160GB SATA
    -Optik DVD Double Layer DVD+RW
    -Bluetooth Bluetooth 2.0+EDR
    -Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    -İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    -Ağırlık 2,8kg
    -Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    -6 Hücreli Li-Ion pil
    -Gigabit Ethernet

Alıntıları Göster
    dün bi tanıdığa acer 5720 301g16 aldık.bildiğiniz bi sorunu ya da ipucu var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus347

dün bi tanıdığa acer 5720 301g16 aldık.bildiğiniz bi sorunu ya da ipucu var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Ekran kartı hangi model?
    Kaç paraya aldınız? (taksit felan)
  • quote:

Ekran kartı hangi model?
    Kaç paraya aldınız? (taksit felan)

Alıntıları Göster
    Santarosa Core 2 Duo T7300
    2.0 GHz
    1024MB DDR2
    120 Gb
    128 Mb INTEL ( Paylaşımlı ) X3100
    15.4 "CRYSTAL BRITE WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kamera
    Kart Okuyucu
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr
    3 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

özellikleri bunlar.1670ytl ye axess e 12 taksit vatandan.oyun oynanmayacağı için işlemci hızı yüksek ekran kartı düşük olanı seçtim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5633 "Yardim"
    17 yıl önce açıldı
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Santarosa Core 2 Duo T7300
    2.0 GHz
    1024MB DDR2
    120 Gb
    128 Mb INTEL ( Paylaşımlı ) X3100
    15.4 "CRYSTAL BRITE WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kamera
    Kart Okuyucu
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr
    3 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

özellikleri bunlar.1670ytl ye axess e 12 taksit vatandan.oyun oynanmayacağı için işlemci hızı yüksek ekran kartı düşük olanı seçtim.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun Güle Güle kullanın
    güzel model ben almadan önce çok araştırdım 5920G ile 5720G arasında kaldım
    piyasada 5720G 900$ başlıyor 1400 $ kadar var
    benim aldığım model 5920 ile aynı birtek ekran kartı 8600 değil 8400 buda fiyat farkı işte

• quote:

Hayırlı olsun Güle Güle kullanın
    güzel model ben almadan önce çok araştırdım 5920G ile 5720G arasında kaldım
    piyasada 5720G 900$ başlıyor 1400 $ kadar var
    benim aldığım model 5920 ile aynı birtek ekran kartı 8600 değil 8400 buda fiyat farkı işte

Alıntıları Göster
    yalnız bi acayiplik var alırken kutu da bi acayipti zaten.vatanın sitesinde 120 gb gözüküyor.bilgisayarın klavyenin ordaki etikette 160 yazıyordu(direkt açıp bakmadım bilgisayarımdan ama etikette yazdığına göre doğrudur heralde).bir de ekran kartına x3100 diyor ama aygıt yöneticisinde intel 965 gma yazıyordu.aynı şey midir?driver mı yüklenmedi, yoksa üzerinde bu var yine yanlış mı yazıldı?

• quote:

Orjinalden alıntı: quatas

Arkadaşlar 5720G modeli kullanan arkadaşlarımız sorunlarınızı öğrenmek istediklerinizi, merak ettiklerinizi burda paylaşalım
    Windows Xp kuran varmı? kurulum yapmış ise yaşadıgı sıkıntılar varmı?

Acer 5720G
    İntel Core 2 Duo Processor T7300
    Nvidia 8400GS 256/1 GB
    160 HD
    2 GB DDR2
    15.4 WXGA Acer CrstalBrite

Arkadaşlar bende de Acer Aspire 5720 var. Santarossa değil. Biraz yavaş çalışıyor. XP kurmak istiyorum. Driverleri veya cd si yok. Sitesinde Vista driverleri var. Sizce Xp kurulduğunda daha hızlı olur mu. Kurmak için neler yapmam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gar-Mak -- 11 Ekim 2007; 13:04:05 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ya bu wireless ilgili problemim var. kurmaya çalışıyorum kuramıyorum. neden bir çözüm bulan varmı bende makinayı alalı 2 gün oldu ama şimdi uyuz oldum. ya bağlanamıyorum ya neden bir bilen vamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahhas

arkadaşlar ya bu wireless ilgili problemim var. kurmaya çalışıyorum kuramıyorum. neden bir çözüm bulan varmı bende makinayı alalı 2 gün oldu ama şimdi uyuz oldum. ya bağlanamıyorum ya neden bir bilen vamı

Alıntıları Göster
    Ag Bağlantılarından sag tıkla özellikler de ordan bak senin kablosuz bağlantıları etkinleştir
    bende ilk baş sorun yaşadım sonra düzeldi
    birde arada bir icon çıkar kablosuz bağlantıyı kesmek istiyormusunuz diye hayır de
  • quote:

Ag Bağlantılarından sag tıkla özellikler de ordan bak senin kablosuz bağlantıları etkinleştir
    bende ilk baş sorun yaşadım sonra düzeldi
    birde arada bir icon çıkar kablosuz bağlantıyı kesmek istiyormusunuz diye hayır de

Alıntıları Göster
    arkadaşlar slm. ya ben aldığıma pişman değilim ama yakında olabilirim. ya bu wireless beni uyuz ediyor. quatas dediğin gibi olmuyor çünkü aygıtı görmüyor. bunu çözen arkadaşlar oldumu veya bu sorunla karşılaşan. makinada disk cleanup dediğim zaman ne oluyorsa bu hibenate seçeneğinde makinayı kapatıp tekrar açtığımda makinada wireless çalışmıyor. makina 4 kez format yedi. şimd o seçeneğe dokunmuyorum. bu intel wirelesstenmi kaynaklanıyor yoksa acerdanmı. makinaya yazık oldu yav daha alalı 2 gün oldu 4 kez format yedi birde diskten ses gelmesi normalmi sizce? performantan gayet memnunum ama disk böyle veri kaydeder gibi bir ses çıkarıyor. bunlara bir çözüm bulan arkadaş varmı veya yaşayan. çok uyuz oldum makinamda yaklaşık 3 gb lik bir alan sırf bu olay yüzünden dolu...

• quote:

Orijinalden alıntı: nahhas

arkadaşlar slm. ya ben aldığıma pişman değilim ama yakında olabilirim. ya bu wireless beni uyuz ediyor. quatas dediğin gibi olmuyor çünkü aygıtı görmüyor. bunu çözen arkadaşlar oldumu veya bu sorunla karşılaşan. makinada disk cleanup dediğim zaman ne oluyorsa bu hibenate seçeneğinde makinayı kapatıp tekrar açtığımda makinada wireless çalışmıyor. makina 4 kez format yedi. şimd o seçeneğe dokunmuyorum. bu intel wirelesstenmi kaynaklanıyor yoksa acerdanmı. makinaya yazık oldu yav daha alalı 2 gün oldu 4 kez format yedi birde diskten ses gelmesi normalmi sizce? performantan gayet memnunum ama disk böyle veri kaydeder gibi bir ses çıkarıyor. bunlara bir çözüm bulan arkadaş varmı veya yaşayan. çok uyuz oldum makinamda yaklaşık 3 gb lik bir alan sırf bu olay yüzünden dolu...

Alıntıları Göster
    bu arada problem sağolsun hibenate den değil. updatelerden. ultimate vistayı update ettikten sonra çalışmıyor. neden anlamadım ama update yaptıktan sonra çalışmaz oldu wireless allahtan kabloyla bağlanabiliyorum. sebebini merak ettim doğrusu. pazartesi soracam bakalım ne diyecekler ama genel olarak sürücüyü kurmama rağmen çalışmadı. bir problem var galiba ama hadi neyse.

• arkadaşlar vista puanını ekranını çekıp yolluya bılırmısnıznız
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhelp

arkadaşlar vista puanını ekranını çekıp yolluya bılırmısnıznız
    5710g nin fiyatı 1350 ytl aradaki farka değermi bu dizüstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: omar_ank

5710g nin fiyatı 1350 ytl aradaki farka değermi bu dizüstü

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bende bayramdan önce arefe günü ACER ASPIRE AS5720G-302G16MN T7300 2GB 160GB DVDRW laptopumu 1790 ytl ye aldım. 3 gündür kullanıyorum gayette memnunum. Tabiki vista kurulu sitesine baktım sadece vista driverları var. Xp driverlarını nerden bulabilirim acaba bu modelin???

Birde yukarıda ki bi mesajda bu laptopun santarosa olmadığını yazmış bi arkadaş... Bu modeli arattırıp bi bakarsa santarosa olduğunu görür... neye dayanarak değil demiş merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: nakressa

slm arkadaşlar bende bayramdan önce arefe günü ACER ASPIRE AS5720G-302G16MN T7300 2GB 160GB DVDRW laptopumu 1790 ytl ye aldım. 3 gündür kullanıyorum gayette memnunum. Tabiki vista kurulu sitesine baktım sadece vista driverları var. Xp driverlarını nerden bulabilirim acaba bu modelin???

Birde yukarıda ki bi mesajda bu laptopun santarosa olmadığını yazmış bi arkadaş... Bu modeli arattırıp bi bakarsa santarosa olduğunu görür... neye dayanarak değil demiş merak ettim...

Alıntıları Göster
    işlemci belki uyuyor ama santa rosa bir platform.gigabit ethernet falan fialn bi kaç şey bulunması gerekiyor.biri yoksa santa rosa olmuyor.ben özelliklerini inceleyemedim aletin ama belki olmayabilir o yüzden demiş olabilir

• quote:

işlemci belki uyuyor ama santa rosa bir platform.gigabit ethernet falan fialn bi kaç şey bulunması gerekiyor.biri yoksa santa rosa olmuyor.ben özelliklerini inceleyemedim aletin ama belki olmayabilir o yüzden demiş olabilir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendeki modelde bu şekilde

ACER 5720G DERNEGİ

• quote:

Arkadaşlar bendeki modelde bu şekilde

ACER 5720G DERNEGİ

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu özellikler

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.