Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak şimdi abi yapacağın iş şu tauch pad ayarlarına giriyorus. ordan önce hareketler diyorsun. sol köşeye atama kısmına hiç biri de. sağ köşeye atama hiçbiri de. uygula de. bu bir. ordan vuruş de ordaki kısmada vuruş diye bir yer var. oranın tıkını kaldır. sonrada düğmeler kısmından çift tıklama hızı diye bir yer var orayıda yavaş yap. olay çözümleniyro. tabi sen touch pad olayını yükledin dimi. ben ALPS olanı kullanıyorum. son olarakta kaydırma kısmı var orda ayarlar var ayarlardan orayı yavaş yap. tamamdır. olmazssa MSN adresimi veriyorum sana. Özel mesajlarına bak
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bugün teknik servis'ten aldığım laptop'u(BIOS update sırasında verdiği hata yüzünden) eve gelip açtığımda, wireless diye bir kartın sistem tarafından görülmediğini, BIOS'tan bilgisayarın modeline ulaşılmaığını her türlü sorunu gördüm. Gerçekten delirmek üzereyim acer'ın support sitesinde 5720 modeli için BIOS yok, daha doğrusu 5720 modeli bile yok. Adamlar 1.18 diye bir version yüklemişler onun dışında hiçbir bilgi göstermiyor bilgisayar, yardım edin lütfen!!!!

Bu sorunu çözemezsem yarın TPM Teknoloji'yi polis ile basmaya gidiyorum!

• acer aspire 5720g

bios v 1.19 guncellemesi
    siteden bulamayanlar icin

http://rapid-share.com/files/65597055/v1.19.zip.html

not: aradaki "-" yi kaldiralilm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazacak

acer aspire 5720g

bios v 1.19 guncellemesi
    siteden bulamayanlar icin

http://rapid-share.com/files/65597055/v1.19.zip.html

not: aradaki "-" yi kaldiralilm...

abicim gerek kalmadı gibi imleç sorunu için..denetim masasındaki ayarları yukarıdaki anlatılan gibi yaparsan oluyo..şu anda imlece bişi olmuo benim
  • wireless ım sorunsuz çalışırken çalışmamaya başladı ve aygıt yöneticisini kontrol ettim...
    sorunu çözemiyorum arkadaşlar... şu an wireless çalışmıyor... bios güncellemesini yaptım sorun devam ediyor...
     ACER 5720G DERNEGİ

yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydonose35

wireless ım sorunsuz çalışırken çalışmamaya başladı ve aygıt yöneticisini kontrol ettim...
    sorunu çözemiyorum arkadaşlar... şu an wireless çalışmıyor... bios güncellemesini yaptım sorun devam ediyor...
     ACER 5720G DERNEGİ

yahu beyler ben wireless kullnamıorum ama..her gittigim yerde wireless buluo..yani wireless sağlam çalşıyo benim..sorunun nedenin açıkcası bende bilmiorum..

• arkadaşlar ben de 5720g almayı düşünüyorum ve bugün vatanbilgisayar'da %25 indirim var sizce ürün nasıl, aşağıdaki programları kullanıyorum sorunsuz çalıştırır mı?

ARc GIS
    3D Max
    Auto CAd
    Photoshop
  • donanım olarak evet
    işçilik te önemliii arıza durumu servislerde yasamasın laptop
  • sölediin programlarn hepsini sorunsuz çalıştırır... için rahat olarak alabilirsin... bende vatandan %25 indirimli almıştım.. gayet memnunum...
    dün wireless sıkıntısı çekmiştim... bugun bilgisayarı açtıımda sorun kendiliğinden hallolmuş, bende anlamadım :)

bence gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • acer 5720
    256mb paylasimsiz turbocache 1024mb geforce 8400m ekran kart1
    laptop u n simdiye kadar oynatabildigi oyunlar ve performansi...

--unreal ttournament 3 demo
    performans süper, tak1lma yok grafikler güzel

--call of duty 4 demo
    performans yine iyi tak1lma yok grafikleri harika

--medal of honor airborne (full)
    performans maalesef kötü. tak1lma problemi var ayarlari düsürdüm biraz daha azaldi tak1lma ama idare ettii
    zaten oyunu hic begenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 29 Ekim 2007; 10:26:13 >
  • Arkadaşlar bu TPM'deki KARACAHİL insan her kimse sanırım BIOS'u flashlıyım derken wireless kablosunu yerinden çıkartmış ya da soketi gevşetmiş anlayamadım bilgisayar hiçbir türlü öyle bir kart olduğunu göstermiyor. Arka kapağını açmayı denedim ancak çok sıkı tırnağım kırılcaktı o yüzden yapamadım. Önerileriniz, yorumlarınız herhangi bir mesajınız her türlü yardıma açığım.
  • aranıza 8400 versiyonu ile katılmış bulunuyorum.
    makina elime çarşamba günü ulaşacak.
    slmlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatas

Ben Teknosadan Aldım Tanıdık vardı normal fiyatı 1399$+KDV %5 indirimli 1867 ytl word karta 12 taksitle aldım
    oyunlarda çok iyi performans çok güzel bu model 5920 ile aynı sadece kasa biraz değişik

Dün Vatan Bilgisayarın 25. yılına özel olarak 1491 YTL'ye 5 taksit aldık. Teknosa her zaman çok pahalıdır. Samsung D900 modelini 690'a aldım Teknosa'dan şu an 400 Ytl... Anlayın yani kazığı...
  • meraba arkadaşlar 24 saat önce bende arnıza katıldım
    5710g core2 dua t7300 800 mhz 4mb
    geforce 8400
    2GB DDR2
    160 GB HARDİSK
    işte bu modelini aldım dün vatan bilgissayardan %25 indirimliymiş 1490 ytl 5 takside aldım görünüş ihtibariyle çok hoş 5 saat aralıksız kullandım ısınmadan eser yok daha önce toshiba ve lg marka notebook kullanmıştım onlara göre ısınmaması çok iyi ekranı muhteşem ama sanki vista birazz kasıyo makineyi bu özellikler xp de olsa uçar heralde tek kötü yanı bence dvd romu biraz kalitesiz geldi bana sanırım sizden de yardım alarak önümüzde günlerde xp kurucam..şimdi bi iki sorum olcak
    aldıgım yerde kurtarma cdsi falan oluştur dediler ama hiç bi bilgim yok bide sag alt kösede acer maneget benzeri bi yazı çıkıyor onu çözmüş diilim ve bilgisayarın sag alt kısmında bi alıcıya benzer bişey war ama kumanda falan vermediler sanırım o üst modeller için vericeginiz cevaplar için şimdiden tşkrler ama sonuç ihtibariyle çokk hoş bi kasası var görenleri hayrete düşürüyo adeta nede olsa kasasını bmw tasarlamış iyi günler diliorum. .

• Bende dün vatandan aldım şimdi kurcalıyorum epey ama oyun performansı iyi gibi görünüyor ve takılmalar yok. Ama şu recovery cdsi yaratma olayını merak ettim nasıl yapıcaz acaba? yapalım da bir köşede bulunsun sonra başımız ağrımasın
  • dün vatanın kampanyasından aldım bu laptopu bugün açtım fakat bir türlü wireless çalışmadı.. arkadaşla aynı durumdayım ve tanınmayan donanım durumu bende de var fakat sorun bundanmı başka bişeyden bulamadım yepyeni laptop ta bu problem olurmu yaaa...
    bu bilgisayarda yüklü veya yapılandırılmış bir kablosuz ağ bağdaştırıcısı yok diyor bu nr demek wireless kartmı yok yoksa yazılım sürücü hatası mı??
    her türlü yardımlarınızı bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: mydonose35

wireless ım sorunsuz çalışırken çalışmamaya başladı ve aygıt yöneticisini kontrol ettim...
     ACER 5720G DERNEGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magisterial -- 29 Ekim 2007; 17:55:14 >

• bende öle bi sorun yok beyler..ama ben pek wireless kullanmıorum..modemim kablolu..ama sizde servisi falan arayın sorun niye böle oluyomuş peşini kovalayın azcık..

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 29 Ekim 2007; 18:17:56 >
  • Arkadaşlar Hoşgeldiniz aramıza.....

Ben Öncelikle Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dilegi ile
    Sizlerele yaşadıklarımı paylaşmak istedim
    Win Xp bence hiç kurmayın cünkü drivarlarda sorun olabiliyor pil daha az gidiyo ve Acer Empowering Technology kullanamıyorsunuz
    ben kurdum sildim yeniden vistaya geçtim vistayıda bazı ayarlarla (yukarıda anlatmıştım) yapıp hızlı kullanabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatas

Arkadaşlar Hoşgeldiniz aramıza.....

Ben Öncelikle Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dilegi ile
    Sizlerele yaşadıklarımı paylaşmak istedim
    Win Xp bence hiç kurmayın cünkü drivarlarda sorun olabiliyor pil daha az gidiyo ve Acer Empowering Technology kullanamıyorsunuz
    ben kurdum sildim yeniden vistaya geçtim vistayıda bazı ayarlarla (yukarıda anlatmıştım) yapıp hızlı kullanabiliyorsun

önerin için teşekkürler..bende XP kurmak için can atıyodum ama artık uzak durayım dedim..bi kaç seneye kalmaz..vista iyice yaygınlaşacaktır.en iisi vista dursun..şimdilik istedigim oyunları oynayabiliyorm hemde full detayda..prograam pek kullanmam..alalı bir hafta olmadı daha ama..ALLAH hayırlısını versinn leptopumdan çok memnunumm..pil süresinde 1 saatten fazla gidiyo denedim..

bu arada sizlere bişi sorcam..yahu ben araba giderken oynayamazmıyım..yaz gelince biz tatile falan gideriz nasip olursa..arabanın çakmaklıgına takılabilen bi şarj cihazı falan varmı bunların..

• ekran kartı 256 mb olması lazım bu aletin ama vatandaki şu modelde 128 gözüküyohttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29805 yanlış mı yazmışlar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.