Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metal can

ekran kartı 256 mb olması lazım bu aletin ama vatandaki şu modelde 128 gözüküyohttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29805 yanlış mı yazmışlar acaba?

5720 G nin çeşidi çok oldugu için galiba buda bi çeşidi..bunu işlemcisi remi ekran kartı komple deişik zaten...sadece ekran kartı deil ki
  • Arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor bu aletin arkadaşın internette iken 2 sat gidiyomuş normal mi bu sizinkiler ne kadar gidiyor
  • arkadaşlar merhaba 5720G nin s-video çıkışını deneyenler oldumu? Ben S-video'dan çıkış alamadım tşkr.
  • merhaba arkadaslar bende 5720g almayı düsünüyorum. ama masaüstü pc den daha performanslı olası lazım msaüstü bilgisayarım

p4 2,4 512mb ram 128 mb ekran xp kurulu
    performans bakımından bunun ne kadar üstünde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_xx89

merhaba arkadaslar bende 5720g almayı düsünüyorum. ama masaüstü pc den daha performanslı olası lazım msaüstü bilgisayarım

p4 2,4 512mb ram 128 mb ekran xp kurulu
    performans bakımından bunun ne kadar üstünde olur

XP kurarsan çok çok çok üstün olur ama VİSTA kurulu iken senin masaüstünü yine geçer..oyunda mesela senn masaüstünden daha iyi performans verir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsafran

Arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor bu aletin arkadaşın internette iken 2 sat gidiyomuş normal mi bu sizinkiler ne kadar gidiyor

ben oyun oynadım gta sun andreas...1.5 saatten fazla gitti sanırsam 1 saat 45 dk falan oynadım sonra sinyal vermeye başladı..
  • slm arkadaşlar bu kurtarma cdsini acaba dogrumu yaptım cewap werirseniz sevinirim
    öncelikle
    empowering tecnolg
    sonra
    acer recowery manegat
    sonra
    diski yazdır seçenegini seçtim we
    fabrika varsayılan diski olustur dedim 2 dvd tuttu
    sonra
    sürücü ve uygulama yedekleme diski olustur buda 1 dvd tuttu
    tek anlamadıgım burda bi seçenek wardı ortada GEÇERLİ SİSTEM YAPILANDIRMASI YEDEKLEME DİSKİ OLUSTUR İŞTE BUNU YAPAMADIM
    benim yaptıgım 3 dvd acaba dogrumu ilerde bilgisayarım çökerse falan tekrar bu yaptıgım dvdlerle eski haline kavusurmu. .
    şimdiden cevaplar için tşkrler.
  • selam bana özel mesaj atan arkadaşlara cevap
    ARKADAŞLAR SORULARINIZ İÇİN BURAYA YAZABİLİRSİNİZ ÖZEL MESAJ ATMANIZA GEREK YOK

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

• kardeş pahalı satıyosun ya vatan bilgisayarda dedigin makina 1.160 ytl 12 taksit :(
  • bu internet neden yavaş beyler yahu..bu leptoptan kaynaklanan bişi mi..sitelere girişte bi sorunyok ama bişi indirdigim zamanççdiger bilg.ımda 104 kb/sn ile indirirken bununla anca 10 kb 15 kb indiriyo saniyede..acaba son zamanlarda telekomdaki GREW den kaynaklanıyo olabilirmi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatas
    selam bana özel mesaj atan arkadaşlara cevap

bağırmana gerek yok dostum teşekkür ederim uğraştırdım seni ama ses çipinin tam modeli lazım diye pm atıyım dedim kullanan arkadaşlardan everest programı ile donanım dökümü istesem mümkünmü acaba? şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_bek -- 1 Kasım 2007; 8:36:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

bu internet neden yavaş beyler yahu..bu leptoptan kaynaklanan bişi mi..sitelere girişte bi sorunyok ama bişi indirdigim zamanççdiger bilg.ımda 104 kb/sn ile indirirken bununla anca 10 kb 15 kb indiriyo saniyede..acaba son zamanlarda telekomdaki GREW den kaynaklanıyo olabilirmi..

aynen öyle,grev yüzünden.
  • quote:

selam bana özel mesaj atan arkadaşlara cevap

bağırmana gerek yok dostum teşekkür ederim uğraştırdım seni ama ses çipinin tam modeli lazım diye pm atıyım dedim kullanan arkadaşlardan everest programı ile donanım dökümü istesem mümkünmü acaba? şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bagıran felan yok önemli olan paylaşmak sıkıntılarımızı gidermek başka amacımız yok beni ters anlama fakat yanlışım varsa özürdileriz....
  • quote:

Arkadaşlar bagıran felan yok önemli olan paylaşmak sıkıntılarımızı gidermek başka amacımız yok beni ters anlama fakat yanlışım varsa özürdileriz....

Büyük harf yazınca bi anlık gaflete düştüm.Bende özür dilerim. Yardımların ortada hocam zaten. Bide everest ile bi donanım dökümü alsam yada Acer esetting management programında ses kısmının bi fotoğrafı. Şimdiden teşekkür...
  • Gönderiyorum ......

ACER 5720G DERNEGİ
  • arkadaşlar belki hiç okumadınız ama benim "Acer Aspire 5720G Full Performans" başlığını bi okuyun derim...fazla uğraşmaya gerek yok...dediklerimi yapın sonucu görün...bana güvenebilirsiniz...hiç uğraşmayın recoveryle acer'ın saçma sapan programlarıyla biraz uğraşın ama tam performans alın sisteminizden...dediklerimi iyi okuyup hepsini uygulayabilirseniz wireless sorunu yada başka bir sorun yaşamassınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ectomorphy

arkadaşlar belki hiç okumadınız ama benim "Acer Aspire 5720G Full Performans" başlığını bi okuyun derim...fazla uğraşmaya gerek yok...dediklerimi yapın sonucu görün...bana güvenebilirsiniz...hiç uğraşmayın recoveryle acer'ın saçma sapan programlarıyla biraz uğraşın ama tam performans alın sisteminizden...dediklerimi iyi okuyup hepsini uygulayabilirseniz wireless sorunu yada başka bir sorun yaşamassınız...

SLM KARDEŞİM BEN BULAMADIM BAHSEDDİGİN YERİ Tam olarak link verirsen sevinirim şuan performanstan memnun diilim ya 2 gb ram olmasına ragmen çok geç açılıyo
  • -> Acer Aspire 5720G Full Performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ectomorphy -- 3 Kasım 2007; 14:18:43 >
  • Arkadaşlar bu laptop un ucuz nerde bulabiliri.Darty de peşin fiyata %8 indirim yapıyorlar 1.399$ normal fiyatı peşin ödemeyle 1750 nin yukarısında bir rakam tutuyor şuanda tam olarak hatırlayamadım,başka yerde ne kadara alabilirim.Sanırım vatanbilgisayar peşin fiyatına %5 indirim yapıyor.Benim sizlere laptop hakkında sorularım olacak.Aldığınız zaman çanta veriyorlar mı?Ses seviyesi nasıl,sesi full açtığımızda herhangi bir boğuklu oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bu laptop un ucuz nerde bulabiliri.Darty de peşin fiyata %8 indirim yapıyorlar 1.399$ normal fiyatı peşin ödemeyle 1750 nin yukarısında bir rakam tutuyor şuanda tam olarak hatırlayamadım,başka yerde ne kadara alabilirim.Sanırım vatanbilgisayar peşin fiyatına %5 indirim yapıyor.Benim sizlere laptop hakkında sorularım olacak.Aldığınız zaman çanta veriyorlar mı?Ses seviyesi nasıl,sesi full açtığımızda herhangi bir boğuklu oluyor mu?

aldıgımız zman canta veriolar evet..ses sistemi güzel DOLBY DİGİTAL LİVE..sesi sonuna kadar aç kesinlile sesteki kalite bozulmuo cızırtı bogultu gibi şeylerde yok yane
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.