Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba..yahu beyler bu harddiski gözünüzde büyütmeyin doğal olarak ses gelecektir tabi o anda harddiskten veriy okuyo o sesler normal bende de gelio ama bana o sesler az kalır..öteki masaüstü bilg'ım neydi yaa kasa benzinli bi opel gibi çalışırdı yaa..masanın altında sanırsn bi araba çalışıyo.bana bu cızz cızz sesler hiç rahatsız edici gelimiyo arkadaslar..sonrasında oyun performansı çok güzel mosst wanted 1024 768 oynayabiliyorum ben donmadan..

gel gelelim asıl konuya..ben internetten full aldüm indirdim ama media player çalmıyo..CODEC bileşenleri yüklü deil diyo..bu zıkkımı nerden bulabilirm arkadslar yardımcı olursanız sevinirm sizinde karşınıza çıktımı böle bişi..herhangi bi şarkıda flan codec istedimi..verdigi siteye giriyorum ama
    CODEC NOT FOUND diyo yani codec bulunamadı..yardım ederseniz sevinirim tm 15 full albüm boşuna indirmiş olmayım..

• kapadokyalı kardeş tespitlerinde haklısınbende aslında önceki laptopumdada vardı sesler ama insanın aklında soru işareti bırakıyo daha yeni oldugu için pc.ama araştırdıgım kadarıyla normal o ses herkeste var sanırım.neyse senin mevzuna gelince çok basit kapadokyalı kardeşim media player bazı codec bileşenlerini çalmıyo o konuyu daha geliştiremediler sanırım digerlerinin ekmegiyle oynamamak içinsana şimdi adres vericem ama forum kurallarını fazla okuyamadım acaba yasalmı.atılmak istememçünkü donanımhaber iyi bi paylaşım formu sora ziyan olmasın üyeligimiz.acaba yasalmı degilmi onagöre verim adresi bazı forumlarda yasak oluyo adres vermek..eger yasal degilse pm at .cevabını bekliyom

• bide arkadaşlar size daha öncede yapıpta sonuç aldıgım bişi solicem pc yavaş açılıyo diyen arkadaşlar için.gerçekten bi nebzede olsa bu dedigimi yaptıgınızda açılış hızında fark oluyo güvenin banaöncelikle bilgisayarıma sag tıklayın,özellikleri açın,sora gelişmiş sistem ayarlarını açın,gelişmişe gelin,başlangıç ve kurtarmada ayarları açın işletim sistemleri listesini gösterme süresini sıfır yapın veya yandaki kutucuktaki işareti kaldırın sora gerekirse kurtarma seçeneklerini gösterme süresini 10 yapın tamam deyin çıkın sora pc yi yeniden başlatı.belki bunu bilenler vardır ama bilmeyenler için anlattım gerçekten işe yarıyo yardımcı olabildiysem ne mutlu banasaygılar.

• Arkadaşlar bende şuan itibariyle aldım oyuncağı şuanda yükleniyo bakalım nasıl bişey görcez
  • ooo oblood kardeş hayırlı ugurlu olsun yeni oyuncagın hadi yüklensinde bi kurcala bakim nasıl bişeymişnerden aldın , kaça aldın paylaşırsan sevinirim..tekrar hayırlı olsın sevindim, iyi seçimilk izlenimlerini bekliyozzz....
  • Anlatmazmıyım be Dartyden aldım 1777 ytl peşin fiyata aldım.Kullandım ilk olarak piliyle açtım falan şimdi şarj oluyor yaramaz çocukGerçekten harika bir laptop görüntüsü olsun perfonmansı olsun son derece güzel ve web cami gayet güzel.Vistaya alışamadım sanki ben onu değilde o beni yönetiyo gibi bir his oluyor içimde .Ekranı çok güzel bir kere 8ms olması çok iyi.Sıcaklık desen hiç yok ilk 1 saat buz gibiydi laptopbiraz kullanalım bakalım daha nelerde başarılı anlarız.Biraz kullanayım ayrıntılı bir şekilde anlatıcam.Bu makinayı almak isteyen herkese öneririm son derece harika bir oyuncak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 9 Kasım 2007; 8:48:12 >

• oblood kardeş çabuk ısınmışsın makinaya yaww bu kadar beklemiyodumşaka şaka fiyatı iyi almışsın bu performansa bu fiyatama bende daha uygun almştım tabi oda varyok yaw sen vistayı yönetecen en kısa zamanda canını sıkma okonuda..nese gene paylaşımlarını bekliyoz..tekrar hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanman dilegiyle....ha bide şarj olayını nasıl yapıyon 12 saatmi yoksa dolsun kullanıcanmı hemen

• Eyvalah kardeşÇabuk ısındık ya İlk olarak vistayı kurarken şarja taktım sonra çıkarıp pili ile kullandım bitincede şarja taktım.Şuanda şarjda ve ben evde değilim artık akşam eve gidene kadar şarjda kalır bişey olmaz heralde.Akşam tekrar pili ile kullanıp bir kere daha 12 saat bekleticem ondan sonrada normal kullanmaya başlarım.Ama vistaya alışmam baya uzun sürecek gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

oblood kardeş çabuk ısınmışsın makinaya yaww bu kadar beklemiyodumşaka şaka fiyatı iyi almışsın bu performansa bu fiyatama bende daha uygun almştım tabi oda varyok yaw sen vistayı yönetecen en kısa zamanda canını sıkma okonuda..nese gene paylaşımlarını bekliyoz..tekrar hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanman dilegiyle....ha bide şarj olayını nasıl yapıyon 12 saatmi yoksa dolsun kullanıcanmı hemen

• canatron kardeş öncelikle hayırlı olsun üyeler çogalıyo ne güzel şimdi yapacagın iş nvidianın kendi görüntü ayarları var görmüşsündür belki nvidia kontrol panelini ama genede şöel sölim denetim masasından da ulaşabilirsin nvidia diyen yere tıkla sora onun içinde video ayarları var ornad istedigin gibi ayarlıyosun kaliteyi renk olayını parlaklıgı felan.sana tavsiyem ayar yaparken bi video oynat görerek yap daha saglıklı olurbide touch pad açıkken usb mousunu kullanırsan oluyo bazen.touch padi kapatmanı tavsiye edrim.bunun için fn+f7 aynı anda bas touch pad kapanır açmak istersen de aynısını yap.kolay gelsin

• xp ile kullanan varmı arkadaşlar...
    açıkçası cesaret edemedim xp kurmaya...
    empowering manegement kullanılabilirmi xp de
  • mydonose35 kardeşim hiç tavsiye etmem çünki ciddi driver uyumsuzlukları oluyo.yapanlar var ama randıman alamıyo.ya adamlar resmen yeni nesil pc leri vistayla kullanıcan mecbursun demiş anla yane bende çok isterdim xp le kullanalım diye bu pc nin performansını xp ile çalışırken düşünemiyom bile uyyyykullan gitsin boşver bu arada empowering manegement kesinlikle çalışmıyo haberin olsun sakın hada recovery oluşturmadıysan da deneme sakın benden sölemesi başın çok agrır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 9 Kasım 2007; 13:19:43 >

• merhaba arkadaslar xp kurulumu ile ilgili hicbir problem cikmiyor. Gecen hafta 2 tane 5720g ye xp kurdum, bendede 7720g var. Vistadan daha performanslı calisiyor. Hatta sunu soyleyeyim 5720g lere 7720g nin xp driverlarını kurdum, zaten donanımları birebir aynı, sadece ekran farki var. Bence sizde xp ye terfi edin, aldığınız urunun gercek performansta nasıl calistigini gorun.
    Vista icin ise sp1 i bekleyin derim, vistayı silmeyin dursun bir kenarda, xp yi kullanın.
    5720g de xp ile bir problemi olan varsa bana yazsın....
    herkese iyi gunler
  • mkalyon kardeş merhaba.ya şimdi hiç problemsiz tüm driverleri sorunsuz çalışıyomu diyosun yani ekran kartı olsun ses olsun p c kapatmada olsun.çünkü bazı arkadaşlar yüklemiş xp yi ama mouse usb deyken pc kapanmıyomuş.yani tüm driverleri sorunsuz çalışıyosa ve bulduysan helal olsun ya.yardımcı olurmusun kardeş bizde geçsek şu xp yesaygılar..
  • ya arkadaşlar bende problem var sanırım bu ikinci defa oluyo.sizdede hiç pc açılırken tam masaüsütüne geçerken renk karışması oluyomu birden ekran karıncalanıyo öle kalıyo yeniden başlatınca düzeliyo.deli olucam ya bi ilk aldıgımda oldu bide şimdi oldu lütfen görüşlerinizi bekliyorum kimsenin başına geldimi böle bi olay uff yaa nazar degdirdik pc ye bea
  • oblood kardeş pm attım istersen görüşelim benimde başım dertte sanırım ama sorun ya vistadan yada donanımdan adresi verdim bekliyom
  • makina canavar gibi güzel bir makina yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum çok iyi.Ses filan pek yok bende daha önce hp vardı onda bir ses bir ısınma tam kış günleri içn birebirdi,yazın elini koyamazdın yakardı şimdilik acer, hp ye göre derindondurucuda duruyor gibi ,ses derseniz hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcuk -- 10 Kasım 2007; 9:26:28 >
  • mohpa...
    bilgisayarı açarken bende de renk karışması oluyor ama 1 sn kadar sürüyo ve düzeliyo kendiliğinden..
  • Selamlar

Vatanda AS5720 CORE2DUO T7300 2.0GHZ-2048MB-160GB-DVDRW-15.4''CAM-256MB GF8400-WVPRE

Modeli 1049 $ + KDV + 5 Taksit Almak isteyenler baksın

Edit: Bu gün için geçerli 1399$ % 25 indirim uygulanmış

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 10 Kasım 2007; 15:35:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

ya arkadaşlar bende problem var sanırım bu ikinci defa oluyo.sizdede hiç pc açılırken tam masaüsütüne geçerken renk karışması oluyomu birden ekran karıncalanıyo öle kalıyo yeniden başlatınca düzeliyo.deli olucam ya bi ilk aldıgımda oldu bide şimdi oldu lütfen görüşlerinizi bekliyorum kimsenin başına geldimi böle bi olay uff yaa nazar degdirdik pc ye bea

dedigin gibi bii bende hiç olmadı..gayet normal geçiyo ekran falan..karıncanlanma falan olmuyo kardeş..hayırlısı inş. bişi yoktur
  • arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim.bu gün vatana gitim ve derdimi anlattım sagolsun bi arkadaş vardı ilgilendi.oda şöle dedi eger bilgisayarı normal kapatma tuşundan kapattıysan yapabilri dedi yani güvenli modda kapatmadıysan sonraki açılışta bu güncellemelerden dolyaı olabilr dedi bende hiç öle kapatmadım hep başlat tan kapattım dedim ya aslında donanımsal bi problem olsa belli olurdu ama inşallah yoktur ilerde çıkmaz.servisteki arkadaşta öle dedi olsa belli eder dedi.ama bişi olursa getir bakalım dedi.bakalım hayırlısı inşallah çıkmaz arkadaşlar çünkü ben bu pc sevdim yawwwya benim sorun zaten sürekli olmadı bi ilk aldıgımda oldu bide dün oldu.belki bi kaç program yükledim ondan dolayıda donanım uyuşmazlıgı olmuş olabilr.çünkü pc açtım vista logosu geldi sora şifremi yazdım tam masa üsütüne geçerken oldu böle bir sürü renk birbirine girdi karıncalanma şeklinde,belki düzelir dedim öle kaldı sora bende mecbur kapama tuşundan kapattım sora açılışta güvenli modda açıldı pc düzgün kapatılmadı felan gibi şeyler çıktı sora kendi otomatik açıldı.şimdi çok şükür bi problem yok bu gün 3 sefer açtım kapadım olmadı inşallah dahada olmaz.bide arkadaşlar geç olucak ama vatanda bugün gene bizim pcnin kampanyası vardı vala adamlar yetişemiyodu millet doldurmuş vatanı.kurulm yeri komple bizim pc ile doluyduanlaşılan formumuz dolcak arkadaşlar arkadaşlar şimdi carbonu yükledim 1024x768 diger ayarlar medıum ve level olarak gayet rahat oynadım yyaww maşallah nazar degmesintavsiye ederim carbonu süperrr bide mydonose35 kardeş sende süreklimi oluyo bendeki gibimi oldu yoksa.yorumlarınız iiçin tekrar sagolun kapadokyalı ve mydonose35 kardeş umarım herkes pc sini problemsiz huzur içinde kullanır arkadaşlar saygılarrr...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.