Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ

• Ben de xp yükledim geçen.Herşey tamam da alet kapanırken kitleniyor kalıyor.Ne yapabilirim.Sanırım usb fare yapıyor.Aygıt yöneticisinden soru işaretli aygıt da yok hepsinin sürücüsü var ama nedense anlamadım kitlendiğini
  • arkadaşlar devamı

ACER 5720G DERNEGİ

ACER 5720G DERNEGİ
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ ACER 5720 MODEL KULLANICILARI OLARAK BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA YAPALIM
    VE GEREKİRSE İTHALATCI FİRMA İLE GÖRÜŞELİM BİLGİ ALALIM;

1-WİNDOWS XP KURULUMU VE YAŞANAN SIKINTILAR? (DİGER ACER KULLANICILARINDAN BİLGİ ALABLİRİZ (5790-5120....VB)
    2-WİNDOWS XP DRİVER SİTELERİ VEYA OLANLARDA RAPİT
    3-ACER 5720 DIŞ BAGLANTI SİSTEMLERİ DVI S-VİDEO ÇIKIŞLARI
    4-LCD VE PLAZMA TELEVİZYONLARA GÖRÜNTÜ AKTARIMI
    5-SES SİSTEMİ VE SESLE İLGİLİ SORUNLAR
    6-PİL KULLANIMI VE ŞARJ SÜRELERİ PİL ÖMRÜ, SAGLIKLI PİL KULLANIMI
    7-EKRANI TEMİZLEME VEYA TEMİZLEMEDE ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞLARIN FİKİRLERİ
    8-İNTRNET VE BAĞLANTILAR İLE İLGİLİ SORUNLAR

BENİM AKLIMA GELENLER BUNLAR EKLEMEK İSTEYEN YAZA BİLİR HEP BERABER BİRLİKTE BUNLARI ARAŞTIRIP BULALIM HEM KAFAMIZDAKİ
    SORU İŞARETLERİNDEN KURTULALIM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM......

QUATAS
    DOSTLUK VE PAYLAŞIM
    ACER 5720G KULLANICISI

• merhablar
    dün itibarıyla bende 5720g kullanıcısı oldum
    çok iyi bir makina...

ilerledikçe meşgul ederim buraları.....
  • Hoşgeldiniz bekleriz
    Hayırlı Olsun İyi günlerde kullanmak dileği ile
  • selamlar bende 10 gün önce aldım 5720G santa rosa platformlu olanı ve atı ekran kartı sanırım herkeste aynı versiyon var
    ama xp yüklemek isttiyorum sitesinde vs xp driverları bulamadım aletle beraber de ne bi işletim cdsi nede driver cdsi verilmedi durumu hala çözemedim o yüzden şu anda baya soğumuş durumdayım aletten bana yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum
  • klavyenin özellikle sol tarafı hafif bastırmayla içe geçiyor.Sanki buranın altı boş.p o tuşlarının olduğu yer ise biraz kabarık.Sizdede böylemi? bende 5920g var .5920g de ise böyle bir şey yok.
  • Arkadaşım tam olarak anlamadım resimlerini çekip foruma atabilirsen çok daha iyi olur
    anladığım kadarı ile bende öğle bişey olmur
  • ARKADAŞLAR 5720G DRİVERLARINI BURDAN BULABİLİRSİNİZ...

http://support.acer-euro.com/drivers/index.html
  • arkadaşlar
    ben bu lattop da hiç oyun açamadım yahu
    benden mi kaynaklanıyo anlamadım.
    yukluyorum oyunu ama sonra hata veriyor...
    bir de ayrıca ram belleğin yarısını kullandığını gösteriyor.nerdeyse 1gb ram kullanıyor açıkken,
    sizde de boyle mi???
    açıllırkende epey sürüyo kpanırkende
    vista diye mi nazlanıyo ne dersiniz???,
    alla alla ya
  • Başlat çalıştıra bu komutu yaz ( msconfig ) ordaki başlangıçtaki gereksiz gördüğün programları kapat daha hızlı başlayacaktır.
  • arkadaşlar
    ben acer da sistemin bir yedeğini aldım
    acerin yardımcı bi programıyla "recovery cd" mi neydi
    oradan "fabrika ayarları yedeği"dedim
    acaba şimdi format atmaya kalkmış olsam vistayı da yedeklemiş oldum mu acaba
    yeterli midir ki?
    diyecektim...
  • ya arkadaşlar bu aletini xp ye çeviren var mı varsa bize de bi anlatsın ne olur yoksa kırcam ben bu makinayı oyun falan hiç bişey açmıyor deli olmuş durumdayım
    vista yüzünden de uçması gereken alet yavaş çalışıyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bizlere yardımcı olsunlar
  • arkaşlar selam
    yeni bir acer 5720g aldım ancak kamerası ayna görüntüsü alıyor ekranda kenimi ters görüyorum düzeltilebilrmi? Ayarlarında böyle bir seçenek yok
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben ağustos ayının başında acer TM5720G almıştım. makinamın pilinde problem çıktı. Pili şarj tutmuyordu. Servise götürdüm, onlarda pili değiştirmek için İstanbul'a TPM teknolojiye gönderdiler. Sağolsun TPM'de bana pili yaklaşık 45 gün sonra geri gönderdi. Ayrıca diğer arkadaşlarında sötlediği gibi bende wireless bağlantıda sıkıntı yaşıyorum. Bu ağların hepsini buluyor ama bağlanmaya çalıştığı zaman, bağlanamıyor. Bazen de kendiliğinden bağlanıyor. Ben bu wireless işini bir türlü anlayamadım. Eğer bu tür bir sıkıntı yaşan varsa bana yardımcı olsun lütfen.
    Bunun dışında makina üzerinde bulunan entegre kamera ile kayıt yapma imkanımız varmıdır ? Varsa nasıl yapabilirim ?

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son olarak Acer almak isteyen arkadaşlara tavsiyem, Kesinlikle U Z A K D U R U N...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

quote:

Orjinalden alıntı: ilkvetek

arkaşlar selam
    yeni bir acer 5720g aldım ancak kamerası ayna görüntüsü alıyor ekranda kenimi ters görüyorum düzeltilebilrmi? Ayarlarında böyle bir seçenek yok

Sorunu Msnin ayarlarından Tool/Webcam settings e girip ordaki kutucuğa işaret koyduğunda hallolur.

sorun msn de değil normal durumda iken oluyor zaten daha msnye bağlanmadım.Normalde sağ tarafımda olan ekranda sol tarafta gözüküyor.durum bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatas

ARKADAŞLAR 5720G DRİVERLARINI BURDAN BULABİLİRSİNİZ...

http://support.acer-euro.com/drivers/index.html

arkadaşım dalgamı geçiyorsun oradaki vista driverları. elbettte olacak . bize xp driverları lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ericadams

ya arkadaşlar bu aletini xp ye çeviren var mı varsa bize de bi anlatsın ne olur yoksa kırcam ben bu makinayı oyun falan hiç bişey açmıyor deli olmuş durumdayım
    vista yüzünden de uçması gereken alet yavaş çalışıyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bizlere yardımcı olsunlar

aynen
  • ekran kartını paylaşımsız sadece 256mb kullanamazmıyız acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.