Şimdi Ara

ACER 5739G VE SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aşağıda özellikleri bulunan notebook'u aldım. Fakat sorun yaşıyorum. Sorunlarım şöyle. Diyelim Bilgisayarı Akşam Kapattım. Sabah Açtığımda Power düğmesine bastığım anda beyaz bir ekran geliyor.

Acer logosu falan gelmiyor.. öylece bekliyor. daha sonra kapatıp açıyorum bir kaç defa ( en az 5 kere rabi ) bu sefer bilgisayar açılıyor..
    Sorunum Tam İfade ile şöyle .. Kapatıp açtığımda açılıyor. uzun süreli bekleyip açtığımda açılmayarak beyaz ekran hatası veriyor

Sizlerden ricam Lütfen yardım Ediniz. Aldığım Firmaya geri gönderdim. Onlarda servise göndermişler servise de acer yetkileri gelmiş bakmış. bu ürün sağlam hiçbir sorun yok diye geri göndermişler...

Ürünü alalı 8 gün oldu. Ne değiştiriyorlar ne de iade alıyorlar.. Ortada Kaldım. Lütfen Birileri Yardım etsin. Bu sorun Sizce neyden Kaynaklanabilir.
    Notebbokun Özellikleri Aşağıda ....Cevap Bekliyorum.. Şimdiden Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkürler...

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    İşlemci Ailesi Intel® Centrino® Islemci
    İşlemci Numarası T6600
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Bus Hızı 800 MHz
    İşlemci Ön Bellek 2 MB
    Hafıza (RAM) 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT240
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Maksimum Çöz. 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, BlueTooth
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr 64 bit
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtrx.tr -- 6 Kasım 2009; 12:33:45 >

• Arkadaşlar lütfen yardım edin... acildir...lütfen
  • arkadaşlar yardımcı olucak yokmu.......
  • Genel konuda da sormuşsunuz bu sorunu ilk defa sizden duydum eğer yazılımsal ise windowsu geri yüklerseniz sorun çözülecektir.. Eğer donanımsal ise servisten başka bir yolu yok gibi görünüyor..

Bence acil olarak windowsunuzu geri yükleyin.. Sorun çözülmezse servisin yolunu tutun.. Sorun sürekli tekrar ediyor ise serviste bekleyip bu sorunu oradaki çalışanlara göstererek izah edin.. Onlar da görsünler bu sorunu.. Zira onlar incelediklerinde sorunu farketmemiş olabilirler eğer herzaman sorun çıkmıyor ise..
  • bencede bi windowsu kur sonra servise git..t
  • ya arkadaşlar benimde Acer 5739 laptobumun biosunu güncellemem lazım nasıl yapıcam yardımcı olabilecek varmı biosu siteden indirdikten sonra boot cdmi yaratmam lazım yoksa herhangi bi program varmı
  • Kimse Acer Marka Hicbirşey Almasın.. Aldırmasın.... Heleki Bu Leptopsa.. Ben Yandım Siz Yanmayın... Unutmayın İstisnalar Kaideyi Bozmaz......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım istisna olan sensin :D markayı boşuna kötüleme tabiri çaiz ise adamlar bu fiyata eşek gibi pc veriyorlar ..
  • Bende Acer 5739g aldım kurulumu evde kendim yapayım dedim, kurulmadı değiştirdim yenisini verdiler. Ancak bu benim 3yılda aldığım 3. Acer Laptopum inan 3'ünde de değişik arızalar hep oldu. Kabul ediyorum Acer sorunlu cihazlar üretyor, yada yeterince test edipte seri üretime geçmiyorlar.

Ancak beni Acer'a çeken tek sebep oluyor her seferinde oda fiyat/performans oranı. Mesela yeni aldığım 5739g t9600 işlemcili model diğer markalarda(hp,asus,toshiba...vs) eşşek gibi pahalı iken daha performanslı makineler Acer'da hep daha ucuz oluyor. Buda beni bir yerlerden kısıyorlara getiriyor, oda doğal olarak kullanılan malzemenin kalitesi gibi duruyor.

2 ucu kakalı değnek Acer işi şanslıysan problemsiz olanına denk geliyorsun, şansızsanda senin benim gibi uğraşıyorsun.

Ama birde HP'nin servis hizmetini görmeden hemen karar vermeyin, Acer yanında melek kalıyor..

8 günlük cihaz direk servise verin bencede...hiç bekleyipte süreyi uzatmayın.

Saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 21 Kasım 2009; 23:01:31 >

• Ben ürünü aldım ilk gün arızalı çıktı.. Daha Sonra servise gönderdimm.. malum her zaman ki sorunlar.. anlayışsızlıklar falan filan derken.. bana ürününüz sağlam diyip geri gönderdiler aradan 7-8 gün geçtikten sonra.. beni de yalancı çıkardılar. daha sonra ürün geldi 2 gün sonra yine aynı arızayı verdi ..

bu sefer bende video kaydı yapıp resimlerini çektim.. toplam 10 video ve 30 resim ile geri gönderim.. bayağıda tartıştım... sonrsında 2 hafta bekledi serviste ve değişim raporunu en sonunda verdiler...

bende aldığım firma ile kavga dövüş anlaşıp.. farkını verip... samsung 620 aldım. da yakamı kurtardım....

yani parasını verdikten sonra nihayet 30 gün sonra leptop sahibi oldum.. durum bundan ibaret..

samsung hakkında soracaklarınız var ise cevaplayabilirim.... şu anda modern warfare 2 oyununu oynuyorum...

ne ısınma ne ses ne wiraless... allaha şükür şu anda rahatım...

• Hadi hayırlısı olmuş hocam, bende Samsung r620 ile şimdi aldığım 5739g 964g32mn arasında gidip gelmiştim epey...
  • bende de başta öyle oldu... bir anlık gafletle acer demiştim. ama dediğime bin pişman oldum... burnumdan getirdiler....

Maaşşalah samsung gibisi yok.. dün kafama bir şey takıldı.. müşteri hizmetlerini aradım... toplam görüşme sürem 1 dakikayı geçmedi... sorunumu çözdüler... öbür yanda acer da ise

adamlar ile yüzyüze görüşüyosun.. sana resmen beyfendi siz bizi kandırıyorsunuz diyorlar...

Yok abicim. Ben Bu saatten sonra Acer Kesinlikle Almam Aldırmamm...

Tamam Elektronik Şans İşi ama... İnsan Bile Bilede Kendini Ateşe Atmaz...

BURDAN ACER VE SERVİSLERİNE TEK BİR KELİME SÖYLÜYORUM... " NALET OLSUN SİZE " ACER'E DE MİLLETİN SİZE VERDİĞİ PARALAR HARAM ZIKKIM OLSUN.... diyorum..

iyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtrx.tr -- 21 Kasım 2009; 23:22:16 >
  • ACER AS5739G-744G32MN 4gb ram 1024 ekran p7450 islemcili kartı kullanan warsa nasıl yaddımcı olun lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tewfik20 -- 21 Aralık 2009; 14:10:38 >
  • mutu07 kardesim senden acil yardım istiyorum
    ACER AS5739G-744G32MN
    ozellklerı bu kardesm yeni laptop alacagım nasıl iyimidir
    İşlemci Intel® Core™ 2 Duo İşlemci P7450
    (2,13 GHz 1066 MHz 3MB L2 Cache)
    Ekran Boyutu 15.6 inç WXGA HD CrystalBrite (16:9) 1366 x 768 piksel çözünürlük
    Ekran Kartı GeForce GT240M 1 GB Harici Grafik Kartı paylasımsız
    Bellek 4 GB DDR3 Bellek
    Sabit Disk 320 GB 5400 Rpm Sata Disk
    Optik Arabirim 8X DVD-Super Multi çift katmanlı sürücü
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD)
    Kablolu Ağ 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED
    Portlar 3x USB 2.0 girişi
    (1x USB 2.0 girişieSATA girişi ile birleşik)
    1x HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) girişi, HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) desteği ile
    1x Consumer infrared (CIR) girişi
    1x Harici ekran (VGA) girişi
    1x kulaklık/haoparlör/line-out jakı ,S/PDIF destekli
    1x mikrofon giriş jakı
    1x Line-in jakı
    1x Modem (RJ-11) girişi
    1x Ethernet (RJ-45) girişi
    1x AC adaptör için DC giriş jakı
    Ağırlık 2.8 kg
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Premium
    Pil 6 Hücreli Li-Ion Batarya
    Aksesuarlar 1 MP Crystal Eye Webcam

• yardım edecek allahın bi kulu yokmu yha
    ACER AS5739G-744G32MN 4gb ram 1024 ekran p7450 islemcili kartı bu bilgisayar iyimidir sorunu warmıdır kullanan warsa cevap versin
  • slmlar arkadaşlar.Ben dün acer aspire 5739 aldım:S.Ama yorumlarını okudukça beni bi korku sardı.inş yaşadığınız problemler bended çıkmaz keşke yorumlarınızı dün görseydim kesinlikle almazdım.Aslında mağazaya hp veya asus almaya gitmiştim.bu cihazı görünce özelliklerine göre fiyatı uygun geldi 1380 liraya aldım.Satıcı bu modelin çok satıldığını ve acer modelinde çok fazla arıza ile karşılaşmadıklarını söyledi.kandırmış demekki beni!Ama özellikleri çok iyi umarım bi sorun yaşamam....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.