Şimdi Ara

Acer 5742G i3 oyun oynanmıyor ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer 5742G laptopım var yaklaşık 4 yıl oldu.

Çok uzun zamandır oyun oynayamıyorum hatta film izlerken bile bir anda takılıp kalıyor kitleniyor hiç bir çözüm bulamadım.
    Sarj soketi çok fazla ısınıyor bu nedenle adaptör de bozuldu yeni aldım ancak tam yerine oturmuyor.

Bir türlü çaresini bulamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Servislere emanet edipte 200-300 TL ler vermek istemiyorum.

• film konusunda abartmayalımda oyun konusunda gerçekten rahmetli sınıfında. benimde 3 yıldan fazla oldu aynı model. 520m ekran kartı tamamen giriş seviyesi bir kart hani maksat ekran kartı var şu an o kadar :)

zaten bende 2-3 ay önce NFS Rivalsı indirip oynayamayınca yeni pc şart dedim artık ondan önce gta 4 ü low da ara sıra takılmalarla oynayabiliyordum.. işlemci güzel en az 3-4 yıl daha ev ahalisi için kullanılabilir ama oyun için dediğim gibi rahmetli diyebiliriz.

pc icin şu anda yapabileceğiniz bir kaç şey var. temiz bir format atıp sadece gerekli driver ları yükleyin. SSD alın. günlük hayatta çok uzun süre daha kullanabilirsiniz. eğer ram düşükse ve en az 1-2 sene yeni pc almam diyorsanız RAM takviyesi de yapın. (ram 3gb ise düşüktür artık... 4 gb alıp, eski 1gb ramin yerine takın.)
  • yalnız şöyle bir şey oynadığım oyunlar gayet basic zaten hali hazırda oynadığım oyunlardı

yeni oyun oynamıyorum zaten sadece LoL, War Thunder yeni olarak tropico 5 (bunu oynuyorum nedense çok sorun olmuyor) ve Assasian Creed oynuyorum.

ancak ac de ve LoL de direk kitleniyor bazen filmlerde hatta youtube dan video izlerken bile oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.