Şimdi Ara

Toshiba L655-1cx kasmaması gereken oyunda bile kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i3 işlemci
    3 gb ram
    windows 7 32bit
    Ati mobility radeon hd 4470 var
    daha detaylı özelliklere burdan bakabilirsiniz
    http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l655-1cx/

benim sorunum pc nin teoride çok rahat kaldırdığı oyunlar
    ı en düşük ayarda bile kasarak oynatıyor(crysis) hatta anlık takılmalar oluyor bazen devam etmiyor bazen ısınıp kapatıyor kendini
    blur ve gta IV ise hiç oynanmıyor
    zamanında cod ghost oynadım çok rahat oynatıyordu
    birde sitede hypermemory de böyle bişey yazıyor
    quote:

tür : HyperMemory™ teknolojisini destekleyen ATI Mobility Radeon™ HD 5470
    bellek kapasitesi : 512 MB ayrılmış VRAM (HyperMemory™ teknolojisini kullanan toplam kullanılabilir grafik belleği, 32-bit işletim sistemi ve 3 GB sistem belleği ile en fazla 1.755 MB; 64-bit işletim sistemi ve 8 GB sistem belleği ile en fazla 3.571 MB olabilir)

sanırsam ram alırsam ekran kartım artıyomuş ram alsam bu sorunlar çözülürmü ayrıca tavsiyeniz varsa açığım

• Bilgisayarın özellikleri baya düşük. Oyunları anca en düşükte oynatır zaten...
    Prize takılı oynamaya çalışıyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

Bilgisayarın özellikleri baya düşük. Oyunları anca en düşükte oynatır zaten...
    Prize takılı oynamaya çalışıyorsunuz değil mi?

Evet hocam prize takılı ama minimuma yetiyor gözüküyo yinede kasıyo hatta kasan oyunlar bile sistemi tarayıp maximuma ayarlamaya çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InMyOpinion -- 28 Kasım 2014; 11:47:47 >
  • InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Eski bir makine ısınma durumu nedir?
    Hiç bakım yaptınız mı?
    Crysis gibi bir oyunda düşük performans vermesi gayet doğal cod serisinin grafikleri son çıkan oyununa kadar güçlü değildi zaten ondan rahat oynatıyor olabilirdi ama crysis için aynı durum söz konusu değil çok güçlü grafikleri var işlemci ve ekran kartı olarak zorlanır buda ısınmayı beraberinde getirir.Ayarları düşüğe alın öyle deneyin.
    Bu arada sistemin sizi uyarmasının nedeni bir kere işletim sisteminiz 32 bit ram olarak 3gb 3gb crysis gibi güçlü oyunlarda yeterli değil en az 4gb sistemin 4gb rami görmesi için 64 bir işletim sistemi kurmanız şart ram değiştirecekken muhtemelen sizde 2+1 var 1 gb olanı çıkarıp yerine 4gb takın toplamda 6gb ram olur 64 bit işletim sistemiyle hepsini görür ram konusunda sistem zorlanmaz ama ekran kartınızda bu oyunlar için düşük düşük ve orta ayarlarda oynamayı deneyin.Bu arada sisteminizin kapanmasının nedeni ısınma temizlik yaptırın muhtemelen en az 4 seneliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Kasım 2014; 13:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Eski bir makine ısınma durumu nedir?
    Hiç bakım yaptınız mı?
    Crysis gibi bir oyunda düşük performans vermesi gayet doğal cod serisinin grafikleri son çıkan oyununa kadar güçlü değildi zaten ondan rahat oynatıyor olabilirdi ama crysis için aynı durum söz konusu değil çok güçlü grafikleri var işlemci ve ekran kartı olarak zorlanır buda ısınmayı beraberinde getirir.Ayarları düşüğe alın öyle deneyin.
    Bu arada sistemin sizi uyarmasının nedeni bir kere işletim sisteminiz 32 bit ram olarak 3gb 3gb crysis gibi güçlü oyunlarda yeterli değil en az 4gb sistemin 4gb rami görmesi için 64 bir işletim sistemi kurmanız şart ram değiştirecekken muhtemelen sizde 2+1 var 1 gb olanı çıkarıp yerine 4gb takın toplamda 6gb ram olur 64 bit işletim sistemiyle hepsini görür ram konusunda sistem zorlanmaz ama ekran kartınızda bu oyunlar için düşük düşük ve orta ayarlarda oynamayı deneyin.Bu arada sisteminizin kapanmasının nedeni ısınma temizlik yaptırın muhtemelen en az 4 seneliktir.

Evet 4 senelik hatta 5 e gircek sayılır
    Benim ram arttırma istegim crysis3 bf4 gibi oyunları da oynamak istememdi ama büyük ihtimal oda zor gözüküyor internette gezerken kasilma soz konusu değil bu yüzden ram almak biraz ölü yatırım olucak sanırım en iyisi bir kaç sene sonra yeni pc almak olucak heralde teşekkürler değerli yorumunuz için

Malesef özellikleri düşük masaüstü pc almanı öneririm iyi pc isteyen oyunlar oynıyacaksan eğer.Hiçtiyse güncelliyebilirsin donanımını laptoplarda hdd - ram değişikliği oluyor malesef pek nadir ekran kartı - işlemci değişikliği.
    Soğutucu şart ve de fan yerini eletirik süpürgesi ile çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.