Bildirim
Acer 5750g Isı Normalmi Zarar Verirmi ? (resimli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Laptop soğutucusu kullanmanızı öneririm.
Laptop uzun ömürlü olsun isterseniz 6 ayda bir temizlettirin veya temizleyin ve 6 ayda bir format attırın.
Soğutucuyuda altından eksik etmeyin malum dar bir yerde ve etkili soğutması yok. 10 Liralık soğutucuları önermiyorum 30 ila 70 tl arası bakarsanız çift fanlı bir soğutucu alınız. -
Laptop soğutucu var ama tek fanlı bilgisayarcılara güvenemiyorum temizlik konusunda kendim denedim ama benim laptopun kasası diğerlerinden farklı direk arkayı açınca fan gözükmüyor klavyeyi falanda çıkartmak gerekiyor bence cesaret edemedim.
Bu sıcaklıkla oyun oynasam çok zarar verirmi laptopa -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetceylan
Laptop soğutucu var ama tek fanlı bilgisayarcılara güvenemiyorum temizlik konusunda kendim denedim ama benim laptopun kasası diğerlerinden farklı direk arkayı açınca fan gözükmüyor klavyeyi falanda çıkartmak gerekiyor bence cesaret edemedim.
Bu sıcaklıkla oyun oynasam çok zarar verirmi laptopa
Yüksek sıcaklıklar parçaların ömrünü kısaltır. İsterseniz şu videoya bir göz atın:
-
normal intel işlemcileri 100 dereceye kadar çalışabiliyor 105 e geldi mi kendi kendini kapatıyo zaten -
Parçaları öyle sökemem ben söksemde tekrar aynı yerleştiremem bir sorum olcak
Benim diğer masaüstü pc ısı 70lere falan geldimi reset atıyor ama laptopta 90 olsun yine atmıyor
Laptopta ısıya karşı reset yokmu varsa kaç derece -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetceylan
Parçaları öyle sökemem ben söksemde tekrar aynı yerleştiremem bir sorum olcak
Benim diğer masaüstü pc ısı 70lere falan geldimi reset atıyor ama laptopta 90 olsun yine atmıyor
Laptopta ısıya karşı reset yokmu varsa kaç derece
cenk1149'un mesajını görmediniz galiba. Masaüstündeki işlemci AMD ise onun kendini kapatma seviyesi biraz daha düşüktür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X