Acer 5755G notebook'um var. üzerinde hem HD 3000 hemde GT 630M ekran kartı var. ama GT 630M ekran kartını bir türlü kullanamıyorum.
BIOS dan Graphics Mode ayarını switchable olarak sectigimde bilgisayarım windows iconu gozukten sonra siyah oluyor ve kalıyor. mouse oynatırsam ekran mouse gorebiliyorum. ama baska hic bisey gorunmuyor ve hic işlem yapmıyor. sadece integrated modda calisabiliyorum.
integrated modda nvidia ekran kartımın driverini yüklemeya kalktıgımda. boyle bir ekran kartı bulunamadı diyor. nvidia ekran kartımı kullanmak için ne yapmam gerekiyor.
Not : işletim sistemi olarak hem win8 hemde win7 kurulu. integrated modda ikisinide rahatlıkla calistirabiliyorum
bu sorunla karsilasmis kimse yok mu arkadaslar?
Arkadaslar sorunu cozdum. belki ihtiyaci olan olur diye cevaplayayim dedim.
Win8.0 i Win8.1 ile update ettikten sonra sorun düzeldi.
Merhaba bende buna benzer bir sorun yaşadım ve sorun çözüldü bilgi amaçlı sorunu eklemek istiyorum. Elimde Acer 7750G moldel bilgisayarda windows 10 kurulup driver ve güncellemeler yapıldı, açılışta siyah windows logosu göründükten sonra siyah ekranda 20 -30 sn kadar kalıyordu. Bios'da Graphics Mode ayarını switchable'dan > integrated mod'a alınca sorun çözüldü.