Şimdi Ara

Acer 5935g - ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Üründe Nvidia GeForce gt 130 m ekran kartı bulunması lazım laptopun üzerindede yazıyor zaten.
    Ama Gt 130 driversını indirdim ve yüklemek istedıgımde buna uygun bir aygıtın laptopda olmadıgını söylüyor.
    Aygıt Yöneticinden bakdıgımda Mobile İntel 4 Series chipset express famiy yazıyor.
    Laptopun icinde Nvidia geforce gt 130 m iyazısına bile hic karsılasmadım.
    Laptopun icindeki tüm driverlerı yükledım Nvidia driversıda var onuda yükledim.
    Ama Geforce gt 130 m ismini bulmadım.Oyunlar fln calısıo.
    Acaba Laptopun icindekı Ekran kartı degisdirilmismidir yada yanlısmıdır yada hersey yolundamıdır??Ekran bellegı 1300mb fln bisi gösterio cünkü ama herhalde baska ekran kartı bu

Yardımcı olabilirseniz sevinirimç

• sağ altta çubukta yaprak gibi bir simge var ona tıkla yüksek performansı seç
  • BU ÇUBUKTAKİ YAPRAK NERDE
  • aynı sorun bende yaşıyorum. acerin kendi sitesindeki nvidia driverini yüklerken sorun çıkmamıştı. fakat o sitedeki driverlarda şu an güncel değil. nvidia/downloads'tan en güncel driveri indirdim sonuç aynı. bu sitedenhttp://download.laptopvideo2go.com/nvidia/185series/18886_win7x32.exe bu driverida indirdim kurmayı denedim sonuç yine aynı. vuvuzela hikayesine döndü. bu soruna çözüm önerisi olan varsa çok makbule geçer. sevgi ile..
  • arkadaşlar makinenin üzerindeki bir tuş ile gt130m ekran kartına dönüş yaptıktan sonra sürücünüzü deneyin, onun haricinde laptopvideo2go.com adlı sitede istediğiniz uygun sürücüleri bulabilirsiniz
  • ekran kartım geforce gt 130m cuda. güncellemek istiyorum fakat "nvidia kurulum programı mevcut donanımınızda uyumlu bir sürücü bulamadı. kurulum programı şimdi kapanacak" indirdigim en güncel sürümü kurarken bu hatayı alıyorum. çözüm bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.