Bildirim
Acer A110 Görüşlerinizi bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cozunurlugu cok dusuk onun disinda guzel tablet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Hb'de 500 tlhttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012#Gorsellerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604
Cozunurlugu cok dusuk onun disinda guzel tablet -
Biraz arastirdim.Malzeme kalitesi dusuk diyorlar catlama sorunu varmis bulasma bence
indirimde hepsiburadadaquote:
Orijinalden alıntı: 1905_fanatik
Biraz arastirdim.Malzeme kalitesi dusuk diyorlar catlama sorunu varmis bulasma bence -
Kasa sorunu olmasa tam fiyat performans ürünü 420 tl.quote:
Orijinalden alıntı: Silphatos
indirimde hepsiburadada
Alıntıları Göster
Bu fiyata cortex a9 işlemcili flame satıyorlar ki onu tegra 3 işlemcisiyle ezer geçer.
Malzeme kalitesine güvensem hemen alacağım.
Kullananlardan yorum gelse süper olur. -
420 TL düşmüş yeni gördüm bence harika bi tablet bide ekranı iyi olsa çok güzel olcaktıquote:
Orijinalden alıntı: birtamyus
Kasa sorunu olmasa tam fiyat performans ürünü 420 tl.
Bu fiyata cortex a9 işlemcili flame satıyorlar ki onu tegra 3 işlemcisiyle ezer geçer.
Malzeme kalitesine güvensem hemen alacağım.
Kullananlardan yorum gelse süper olur.
Alıntıları Göster -
ne tür bi kasa sorunu var ki bunda?quote:
Orijinalden alıntı: 'OttomanWarrior'
420 TL düşmüş yeni gördüm bence harika bi tablet bide ekranı iyi olsa çok güzel olcaktı
Alıntıları Göster -
Sanırım forumda alan bir arkadaşın bir süre sonra kasada çatlak meydana gelmişti. Malzeme kalitesi yurtdışı incelemelerde de eleştiriliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ben Nexus 7 mi Acer A110 mu diye düşünmüştüm, sonrasında Nexus 7'nin google cihazı olması ve güncellemeleri çok çabuk alacak olması ekran kalitesi vs... gibi nedenlerden nexus 7'de karar kıldım ve istanbul bilişimden 715TL'ye almıştım... ama eğer bugune kadar almamış olsaydım. ve hepsiburadada ki bu fiyatı görseydim kesinlikle acer'ı alırdım... arada tam 300TL fark var... ve kesinlikle fiyatı çok uygun...quote:
Orijinalden alıntı: birtamyus
Sanırım forumda alan bir arkadaşın bir süre sonra kasada çatlak meydana gelmişti. Malzeme kalitesi yurtdışı incelemelerde de eleştiriliyor. -
Beyler peki 3g modem taksam çalışırmıquote:
Orijinalden alıntı: e-mcani
Açıkçası ben Nexus 7 mi Acer A110 mu diye düşünmüştüm, sonrasında Nexus 7'nin google cihazı olması ve güncellemeleri çok çabuk alacak olması ekran kalitesi vs... gibi nedenlerden nexus 7'de karar kıldım ve istanbul bilişimden 715TL'ye almıştım... ama eğer bugune kadar almamış olsaydım. ve hepsiburadada ki bu fiyatı görseydim kesinlikle acer'ı alırdım... arada tam 300TL fark var... ve kesinlikle fiyatı çok uygun...
Alıntıları Göster
-
şu fiyattan asus&telekom denen firmalar örnek alsınlar biraz.
Ayrıntılı bir inceleme yapılsa çok faydalı olur. Tr'ye nexus un ne zaman gireceği belli değil. İ. Bilişimden de almak istemiyorum. Ekran hariç kullanılabilir duruyor bu ürün de.quote:
Orijinalden alıntı: mesona
şu fiyattan asus&telekom denen firmalar örnek alsınlar biraz. -
Az önce HB'dan satın aldım; kargo tercihim nedeniyle bugün elime geçecek. İlk tabletim olacak; bu halimle ve kurcaladığım kadarıyla izlenimlerimi aktaracağım.quote:
Orijinalden alıntı: hanos
Ayrıntılı bir inceleme yapılsa çok faydalı olur. Tr'ye nexus un ne zaman gireceği belli değil. İ. Bilişimden de almak istemiyorum. Ekran hariç kullanılabilir duruyor bu ürün de.
Alıntıları Göster
Yaklaşık 3 gündür makul fiyatlı ve kolay taşınabilir Android tablet araştırması içerisindeyim, şöyle bir sonuca vardım:
Olması gerekenler:
- Taşınabilirlik için 7" olmalı
- İşlemci tek çekirdekli olmamalı
- İşlemci iyi olduğunda ekran kartı da makul veya üstü oluyor ve zaten bu haliyle hemen her amacı karşılıyorlar
- Ram 1gb olmalı
- Android 4.1.1 olmalı çünkü ciddi performans geliştirmeleri içeriyormuş
- Çözünürlük genişlik için en az 1024 olmalı
- Arttırılabilir hafıza hayati bir konu
- Garantiye sahip olması
Olmasında artı fayda içerenler:
- Markası
- Ne kadar tercih edildiği (Dolayısıyla kullanıcı sayısı nedeniyle ne kadar destek alabilineceği)
- IPS ekran ve/veya 1200x800 çözünürlük
- HDMI portu önemli bir artı
- Bluetooth
- GPS
Bu bakış açısıyla vardığım sonuç Nexus ve Acer'a çıktı. Nexus ne arttırılabilir hafızaya ne de HDMI portuna sahip; hafıza benim için çok kritik bir sorun. Acer özellikle ekran konusunda geri planda kalmasına karşın şuanki HB fiyatıyla da çok öne çıkıyor. Fiyatı düşmüş durumdayken rakipleri Çinli markaların tabletleri oluyor ama baktığım kadarıyla bir şekilde çok şikayet var ve yine eli ayağı düzgün bir model için en az 350 Lira gerekir görünüyor. Dolayısıyla Acer'ı tercih ettim. Muhtemelen her türlü beklentimi karşılayacaktır, lakin temelde ekran nedeniyle bir tatminsizlik yaşarsam ve daha fazlısını istiyorum dersem de ileride 32gb hafızalı bir Nexus'a geçerim diye şimdiden planladım.
-
Arkadaşlar tablet elime geçti ve yarım saat kadar kullandım. Malum hafta sonu çok bakamadığım gibi çok da yazmayacağım ama şimdilik söylemek istediğim eğer almayı düşünüyorsanız HB'da an itibariyle 17 tane kalmış hemen kapın derim. Aklınızdaki tek soru işareti ekran kalitesi muhtemelen aynen benim ki gibi ama şunu söylemeliyim ki harika görünüyor harika. Merak ediyorum, kağıt üsütünde yetersiz görülen ekran bu görüntüyü veriyorsa IPS nasıl? (IPS monitör sahibi olarak söylüyorum.) Açıkcası bundan daha fazlasına gerek var diyeceğimi sanmıyorum, ben bu tabletle yoluma devam ederim.quote:
Orijinalden alıntı: pillout
Az önce HB'dan satın aldım; kargo tercihim nedeniyle bugün elime geçecek. İlk tabletim olacak; bu halimle ve kurcaladığım kadarıyla izlenimlerimi aktaracağım.
Yaklaşık 3 gündür makul fiyatlı ve kolay taşınabilir Android tablet araştırması içerisindeyim, şöyle bir sonuca vardım:
Olması gerekenler:
- Taşınabilirlik için 7" olmalı
- İşlemci tek çekirdekli olmamalı
- İşlemci iyi olduğunda ekran kartı da makul veya üstü oluyor ve zaten bu haliyle hemen her amacı karşılıyorlar
- Ram 1gb olmalı
- Android 4.1.1 olmalı çünkü ciddi performans geliştirmeleri içeriyormuş
- Çözünürlük genişlik için en az 1024 olmalı
- Arttırılabilir hafıza hayati bir konu
- Garantiye sahip olması
Olmasında artı fayda içerenler:
- Markası
- Ne kadar tercih edildiği (Dolayısıyla kullanıcı sayısı nedeniyle ne kadar destek alabilineceği)
- IPS ekran ve/veya 1200x800 çözünürlük
- HDMI portu önemli bir artı
- Bluetooth
- GPS
Bu bakış açısıyla vardığım sonuç Nexus ve Acer'a çıktı. Nexus ne arttırılabilir hafızaya ne de HDMI portuna sahip; hafıza benim için çok kritik bir sorun. Acer özellikle ekran konusunda geri planda kalmasına karşın şuanki HB fiyatıyla da çok öne çıkıyor. Fiyatı düşmüş durumdayken rakipleri Çinli markaların tabletleri oluyor ama baktığım kadarıyla bir şekilde çok şikayet var ve yine eli ayağı düzgün bir model için en az 350 Lira gerekir görünüyor. Dolayısıyla Acer'ı tercih ettim. Muhtemelen her türlü beklentimi karşılayacaktır, lakin temelde ekran nedeniyle bir tatminsizlik yaşarsam ve daha fazlısını istiyorum dersem de ileride 32gb hafızalı bir Nexus'a geçerim diye şimdiden planladım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşlar tablet elime geçti ve yarım saat kadar kullandım. Malum hafta sonu çok bakamadığım gibi çok da yazmayacağım ama şimdilik söylemek istediğim eğer almayı düşünüyorsanız HB'da an itibariyle 17 tane kalmış hemen kapın derim. Aklınızdaki tek soru işareti ekran kalitesi muhtemelen aynen benim ki gibi ama şunu söylemeliyim ki harika görünüyor harika. Merak ediyorum, kağıt üsütünde yetersiz görülen ekran bu görüntüyü veriyorsa IPS nasıl? (IPS monitör sahibi olarak söylüyorum.) Açıkcası bundan daha fazlasına gerek var diyeceğimi sanmıyorum, ben bu tabletle yoluma devam ederim.
ips önemli değil dostum. Çözünürlük çok kötü HD video izlerken zevk alınmaz
-
bende uzun zamandir tablet arastiriyorum bu tablet tam bana gore hep ekranin yetmezliginden bahsedilmis heryerde bu da benim kafami karistirdii.. kullanan arkadaslar daha detayli bi incelemede bulunursa sewinirimm
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Arkadaşlar tablet elime geçti ve yarım saat kadar kullandım. Malum hafta sonu çok bakamadığım gibi çok da yazmayacağım ama şimdilik söylemek istediğim eğer almayı düşünüyorsanız HB'da an itibariyle 17 tane kalmış hemen kapın derim. Aklınızdaki tek soru işareti ekran kalitesi muhtemelen aynen benim ki gibi ama şunu söylemeliyim ki harika görünüyor harika. Merak ediyorum, kağıt üsütünde yetersiz görülen ekran bu görüntüyü veriyorsa IPS nasıl? (IPS monitör sahibi olarak söylüyorum.) Açıkcası bundan daha fazlasına gerek var diyeceğimi sanmıyorum, ben bu tabletle yoluma devam ederim.
1024x768 7' için gayet yeterli ppi oranıda yüksek olduğundan bir sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Linkmaster
quote:
quote:
161 ppi?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Linkmaster
quote:
quote:
161 ppi?
phhone arena 180 diyordu ki bu normal 7' tabletler için yüksek bir rakam. çin den gelen tabletlerin ppi oran 150 yi geçmezken gayet iyi görüntü veriyorlar zaten videoları nada bakarsanız ekran kalitesini anlarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- windows emulator for android
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- en iyi kuran uygulaması
- yurtdışından tablet getirmek
- sms yönlendirme
- oppo pad 3 pro
- red magic tablet
- honor pad 9 pro
- honor x8a tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X