Şimdi Ara

Acer A110 Görüşlerinizi bekliyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pillout

quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Arada kaynamış sanırım,sorularımı yineleyerekten;

ek olarak ekran çözünürlüğü yüzünden uyumsuzluk problemi oluyor mu?
    ve root yapılmadan gerçekten hdmi falan kullanamıyor muyuz?

Nexus beklemek uzun sürecek, ekran kalitesini boşvericem eğer diğer özellikler düşündüğüm kadar yeterli ise.

- Çözünürlük yüzünden bir probleme henüz rastlamadım.
    - Root yapılmadan usb portunu (şarj hariç) kullanamıyoruz; yakında root gelecektir diye beklentideyiz.
    - HDMI portunu ben denedim; monitörümde sorunsuz çalıştı ama iki tane lcd televizyonda sorun yaşadım; tablet ekranın koordinatları sapıtıyor bir yere dokunuyorsunuz başka bir yer tetikleniyor. Muhtemelen neden çözünürlüğün tv ekranına doğru yansımamasından dolayı, çünkü görüntünün kenarları ekran dışında kalıyordu. Bu sorunun yazılımla aşılacağını düşünüyorum.
    - Ekranı bire bir görseydin beğenirdin. Bence herkes beğenir; sadece doğru açıdan bakma zorunluluğu var (ki o da zaten tableti kullanma açısına denk geliyor), hepsi o.

Teşekkür ederim, o problemler üstesinden gelinebilir gözüküyor ilerde. Sanırım usb portunu harici modem için de kullanabiliriz değil mi root vs yapıldıktan sonra. Şuanlık onu da desteklemiyormuş.

• Desteklememesi için hiç bir neden göremiyorum.
  • sabah update geldi 4.1.2 oldu makine, özel hdmi ayarları falan gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

sabah update geldi 4.1.2 oldu makine, özel hdmi ayarları falan gelmiş

Benimki halen 4.1.1 ve sistem güncelleme sayfasında sisteminiz güncel diyor. Update geldi derken, uyarılar penceresinde mi beliriyor, nasıl oluyor? Güncellemeyi kendim tetiklemek istersem yapabileceğim bir şey var mı?

Düzeltme: Güncellemeyi az önce yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillout -- 6 Aralık 2012; 18:39:56 >
  • Bende şimdi güncellemeyi aratıp yükledim. İlk olarak kilit ekranı değişmiş google ın orjinal ekranı yerine sanırım acerın ekranı gelmiş. Bildirim ekranı daha büyümüş ve şu an makine uçuşa geçmiş önceki sürüme göre. Nedense acer kendi browserınıda koymuş ve flash destekliyor. 5 dk da bunları fark ettim. Son olarak appler hala sdkarta atılamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi bakalım sonunda karar verdim, bir tane de ben aldım hayırlı olsun.

Son 2 ürün an itibari ile, haberiniz olsun.
  • quote:

Haydi bakalım sonunda karar verdim, bir tane de ben aldım hayırlı olsun.

Son 2 ürün an itibari ile, haberiniz olsun.

20 dk öncede ben aldım :)
  • Hayırlı olsun;
    Son 7 ürün son 4 saat içinde gitti resmen
  • quote:

Hayırlı olsun;

Teşekkürler sizede :)

Aklımda tek bir soru işareti var oda gmail hesabımda satın almış olduğum uygulamaları bu cihazda kullanabilecek miyim?
  • Hayırlı olsun arkadaşlar, çok memnun kalacaksınız. Şuan tek eksiği root yapabilmek, o da eli kulağında olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

quote:

Hayırlı olsun;

Aklımda tek bir soru işareti var oda gmail hesabımda satın almış olduğum uygulamaları bu cihazda kullanabilecek miyim?

Tabii ki kullanabilirsiniz :)

@pillout
    Teşekkürler, paylaşımları arttırırız böylece :)
    Yöneticilerden rica etsek de bu başlığı ana konu yapsak, yada yeni başlık açılsa da olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

quote:

Hayırlı olsun;

Tabii ki kullanabilirsiniz :)

@pillout
    Teşekkürler, paylaşımları arttırırız böylece :)
    Yöneticilerden rica etsek de bu başlığı ana konu yapsak, yada yeni başlık açılsa da olur.

Aynen kullanıcılar olarak paylaşım yapabileceğimiz bir ana konu olması çok iyi olur.
    Birde bu ekranın dönmesini nasıl sağlayabilirim?

• Kilit işareti var tepeden aşağıya çekince çıkan menüde, ordan kilide tıkla ekran otomatik dönmeye geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

Kilit işareti var tepeden aşağıya çekince çıkan menüde, ordan kilide tıkla ekran otomatik dönmeye geçer.

Teşekkürler
  • Tablet yeniden indirimde 422 tl.
  • HB de ürün özelliklerinde gps yok yazıyor. gps deneyiminiz varmı arkadaşlar...
  • gps var
  • Glonass destekli gps var üstelik, bluetooth da var keşke ekran biraz daha iyi olsa çözünürlüğü de kötü değil ips olsa ekranı siler süpürürdü piyasayı otg konusunda çinli tabletlerle çalışan çalışmıyor bunlarda ''http://www.amazon.com/gp/product/B005GGBYJ4/ref=oh_details_o05_s00_i00?'' bu otg kablonun çalışacağını düşünüyorum.Yani zannımca nexus7 ile çalışan bununla da çalışır.OTG kablonun çalışması için root gerekmiyor 1-2 farklı bağlantı var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ben önce ekrana bakarım tablette en önemli parçası bura zira bu tablette beş para etmez hem tft hemde 1024 kaldımı artık !! 2 Sene sonra ortalık yine çöp tablet dolucak para yoksa biriktirip fiyat performans oranı en iyi alın .Para kolay kazanılmıyor !!

kardeşim sen ekrana bakarsın başkaları başka seylere bir cihazı alıp kullanmadan yaramaz iyi değil vs demek kolay adam yapmış birşeyler fiyatı da makul 700 e 4 çekirdekli nexus alacağına daha az para vermek isteyen bunu alır işlemcisi güçsüz olmuş ekranı süper olmuş ne yapayım zaten ilkbahara kalmaz çift çekirdeklilerin dönemi biter memlekette zaten kaç 4 çekirdekli tablet var şimdiden alın işte yemişim ekranını ıps sini..
  • Acaba son updateyi yapanlar uykudan sonra güç düğmesine basınca uyanmama gibi bir durumla karşılaşıyolarmı? Son updateden sonra uyandıramıyorum çok uykucu oldu hatta resetle ancak kullanabildiğim bile oluyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.