Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monitör dün elime geçti. gayet memnunum. yalnız arkadan audio in çıkışı var yalnızca, out yok, o biraz can sıktı. çünkü ps3'ten ses almak için optic girişli bir hoparlör'e veya bu monitörün dahili hoparlörlerine muhtaç durumdasınız. benq'de kulaklık çıkışına takıyordum jack'ı alıyordum sesi ama şimdi böyle bir durum yok.

Yandaki eski monitör de Benq FP94vw 19"

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter81 -- 13 Mayıs 2009; 9:49:29 >
  • Arkadaşlar ben de bu monitörden almak istiyorum. Alan arkadaşlardan ricam ufak çapta da olsa bir inceleme yapmanız.Oyunda filmde int uygulamalarında nasıl, göz yoruyormu parlak mı, görüş açıları kötümü, ışık sızdırma
    gecikme gölgelenme oluyormu? inceleyip yazarsanız çok makbule geçer. Bir zahmet arkadaşlar...
  • bende bu monitörü görünce hemen sipariş ettim bilmiyorum bendeki farklı sanırım oyunlarda felan hiçbir problem olmadı hatta çok da güzel oldu :) webcami de yok görüntü olarak asustan çok daha iyi doğruyu söylemek gerekirse bu fiyata böyle bir monitör beklemiyordum 1 milyar olsa hak eder walla
    parlak ekran olduğu için gözü biraz yoruyor görüş açısı da süper gölgelenme felan olmuyor kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: him458

bende bu monitörü görünce hemen sipariş ettim bilmiyorum bendeki farklı sanırım oyunlarda felan hiçbir problem olmadı hatta çok da güzel oldu :) webcami de yok görüntü olarak asustan çok daha iyi doğruyu söylemek gerekirse bu fiyata böyle bir monitör beklemiyordum 1 milyar olsa hak eder walla
    parlak ekran olduğu için gözü biraz yoruyor görüş açısı da süper gölgelenme felan olmuyor kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkür ederim ama birkaç resim koysan çok iyi olur, biraz daha ayrıntılı açıklarsan sevinirim...
  • bir kaç saat önce monte ettim. ancak bir sıkıntım var. ara ara ekran kararıyor yani gidiyor 2 sn sonra geri geliyor. nedir bu allah aşkına.. çok sinir bozucu
  • merhaba bende bu monitörden almayı çok ciddi düşünüyorum.ben playstation 3'de kullanmak için alıcam.oyunlada nasıl görüntü,film denedinizmi full hd vs vs. her türlü görüşünüzü paylaşırsanız çok sevinirim monitör ile ilgili.şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşım; Senin monitörde fabrikasyon bir hata olabilir. Bu durumda ambalajını hiç zedelemeden hemen kargosu da satıcı firmaya olmak üzere geri gönder. Yalnız önce sitenin sayfasından durumu mail ile site yöneticisine bildir. Onların belirteceği kargo firması ile yolla kargoyu karşı ödemeli olarak. Satılabilir özelliğini bozmadıysan zaten 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkın var. Beğenmedim demen bile yeterli tüketici hakları kanununa göre. Moralinizi bozmayın. İsterseniz değişim de isteyebilirsiniz. Benim aldığım gayet güzel mesela.
    quote:

Orjinalden alıntı: reos

bir kaç saat önce monte ettim. ancak bir sıkıntım var. ara ara ekran kararıyor yani gidiyor 2 sn sonra geri geliyor. nedir bu allah aşkına.. çok sinir bozucu

• quote:

bir kaç saat önce monte ettim. ancak bir sıkıntım var. ara ara ekran kararıyor yani gidiyor 2 sn sonra geri geliyor. nedir bu allah aşkına.. çok sinir bozucu

bozuk o monitor.
  • ne oldu arkadaşlar kullanıcılar inceleme yorum foto nerede soğudunuzmu 2 günde monitörden yoksa çok güzel bakması biz yeni alıcaklar aklınızamı gelmiyoruz benim merak ettiğim oyunlarda düşük çözünürlükte görüntü kalite kaybı çokmu oluyor şimdi en iyi ekran karytınıda alsak 2 sene sonra yüksek grafikli bi oyunda ayarları düşürmek gerekebilecek iyi bi görüntü için baştan sistem toplamak zorunda kalmayalım ki pek yapacağımı zannetmiyorum birde 16:9 hiç alışık olduğum bi görüntü değil ama filmin ekrana oturması güzel oyunlarda baş kahraman basıkmı kalır diye düşünüyorum t240 da daha bi heybet katma potansiyeli var gibi geliyor bana birde 4:3 le 16:9 arasındaki geçiş dönemi için ideal geliyor ne yapalım arkadaşlar artık görmeden alıyoruz ben hiçbiyerde raslamıyorum bu 24" lere bari siz yardımcı olun teşekkürler şimdiden

• Sanalmarketim.com'dan aldım ürünü 2 ölü 1 sıkışmış pixel çıktı. Sıkışmış pixel ve kenardaki ölü pixel dikkat çekmiyor ama ortadaki ölü pixel büyük ve ortada olduğu için çok dikkat çekiyor. Backlight bleeding problemi de standart lcd lere göre daha fazla. Işık ve renk homojenliği idare eder ama tn panel olduğu için görüntü üst taraflarda koyu altlarda açık. Görüş açıları 24 TN panel monitörler için standart. Input lag çok az, eğer aşırı pro oyuncu değilseniz anlamazsınız. Ghosting, blurring standart 2ms ayarında veya biraz daha kötü ama yeterli. Dokunmatik tuşlardan menu tuşu özellikle arasıra çalışmıyor. Hoparlörler çok kötü. Dvi kablosu dual link değil single link. Renk doğruluğu, kontrast ve parlaklık çok iyi. Ses falan yok. Ergonomisi yükseklik ayarı olmaması haric gayet iyi. Öne ve arkaya yeterince eğilebiliyor ve görünüşü dikkat çekici. Oyunlarda herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum tabi dediğim gibi aşırı pro fps oyuncusu değilseniz (bu arada 5ms lcdlerin futbol oyunları için bile yeterli olduğuınu sanmıyorum). Video performansı ghosting ve blur olmaması açısından iyi ama bunun olmaması için overdrive teknolojisi ile 2ms tepki süresine geçiş çok iyi şekilde yapılmadığından filmlerde noise ve artifactlara sebep oluyor. Filmde kirli bir görünüme, bazen renklerde hatalara ve önceki görüntünün kalıcı gölgelerine yani. Kısacası film izlemek için sadece standart bir monitör. Ama 1920*1080 pixel olduğundan hd filmlerde siyah bant olmaması aldığınız zevki arttırıyor.

Bu ortadaki ölü pixel olmasa ve backlight bleeding daha az olsa rahat edicektim ama şuan biraz mutsuzum. Acer galiba 6dan fazla ölü pixel veya ortada 1 den fazla ölü pixel istiyor değişim için. Bende şuan için 3 tane var ortada birisi büyük iki tane var ama ikincisi küçük bi sıkışmış pixel olduğu için sayıcaklarını sanmıyorum. Ama bir tane daha ölü pixel çıkarsa ortalarda direk geri yolluycam.

Bu arada monitörü takarken o kadar da büyük değilmiş diodum ama taktıktan sonra çok büyük geldi. Bilgisayarı oyun oynamak veya yazıyla ilgili işler için kullananlara söylüyorum 24 inç sınır olmalı. 24 inç 61 ekran eder. 51 ekran televizyona büyük deyip filmleri 5 metre geriden izlediğimiz günler aklıma geliyor da şimdi 61 ekranlık monitörün 80cm karşısında oturuyoruz :) O yüzden iyi düşünün derim daha büyük isteyen varsa :)

Maelesef fotoğraf ekleyemedim. Çünkü fotoğraf makinem yok ve cep telefonumun kamerası sadece 1.3 megapixel. Fotoğraflar iyi çıkmıyor.

Ölü pixel çıkmayan ve backlight bleedingi az olanlar için 10 üzerinden 8lik bir monitör. Ama şuan benim için 10 üzerinden 6 alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permaximum -- 22 Mayıs 2009; 4:22:02 >

• Bu monitörden almak isteyen arkadaşlarım için kısa bir yorum yapmak istiyorum farkettiğim bir eksi yönü ile ilgili...

Monitör PC'ye DVI, Ps3'e de HDMI'dan bağlı. PC'nin düğmesine bastığımda, eğer monitörün düğmesine daha önce basmadıysam monitöre görüntü gelmiyor, yani önce monitörü, sonra pc'yi açmak gerekiyor... Tabi eğer unutup böyle yaparsam bu yüzden bilgisayarı resetlemem gerekiyor. HDMI mod'da PS3 kullanırken eğer PC açtıysam da DVI ı aktif hale getirmiyor, Ps3'ü kapatmam gerekiyor, sonra da PC'yi yine kapatıp açıyorum. Ya ben anlamadım ya da hakikaten böyle bir gariplik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter81 -- 22 Mayıs 2009; 9:31:01 >
  • Monitörün bir kusuru da, hoparlörün 1 watt olması. Aynı zamanda harici hoparlör takviyesi yapılamıyor. Dolayısıyla evladiyelik bir multimedia monitör olamıyor. Böylesine rezil bi tasarım nasıl yapılabiliyor. Hdmi giriş koymuşsun bunları da düşün.

A. ku. acer.
  • Bu arada netsiparis.com da uygun fiyata bulunabiliyor. 534,9 TL peşin+ kargo bedava.
  • samsung t240 ve asus vh242h'den sonra şimdi de acer çıktı

hangisini almalıyım iyice kafam karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alonewolf®

Arkadaşım; Senin monitörde fabrikasyon bir hata olabilir. Bu durumda ambalajını hiç zedelemeden hemen kargosu da satıcı firmaya olmak üzere geri gönder. Yalnız önce sitenin sayfasından durumu mail ile site yöneticisine bildir. Onların belirteceği kargo firması ile yolla kargoyu karşı ödemeli olarak. Satılabilir özelliğini bozmadıysan zaten 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkın var. Beğenmedim demen bile yeterli tüketici hakları kanununa göre. Moralinizi bozmayın. İsterseniz değişim de isteyebilirsiniz. Benim aldığım gayet güzel mesela.
    quote:

problem benim ekran kartımdaymış 1. girişe taktığımde dediğim olay oluyor. ancak 2. girişi kullandığımda hiç bir problem yok.. teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Permaximum

Sanalmarketim.com'dan aldım ürünü 2 ölü 1 sıkışmış pixel çıktı. Sıkışmış pixel ve kenardaki ölü pixel dikkat çekmiyor ama ortadaki ölü pixel büyük ve ortada olduğu için çok dikkat çekiyor. Backlight bleeding problemi de standart lcd lere göre daha fazla. Işık ve renk homojenliği idare eder ama tn panel olduğu için görüntü üst taraflarda koyu altlarda açık. Görüş açıları 24 TN panel monitörler için standart. Input lag çok az, eğer aşırı pro oyuncu değilseniz anlamazsınız. Ghosting, blurring standart 2ms ayarında veya biraz daha kötü ama yeterli. Dokunmatik tuşlardan menu tuşu özellikle arasıra çalışmıyor. Hoparlörler çok kötü. Dvi kablosu dual link değil single link. Renk doğruluğu, kontrast ve parlaklık çok iyi. Ses falan yok. Ergonomisi yükseklik ayarı olmaması haric gayet iyi. Öne ve arkaya yeterince eğilebiliyor ve görünüşü dikkat çekici. Oyunlarda herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum tabi dediğim gibi aşırı pro fps oyuncusu değilseniz (bu arada 5ms lcdlerin futbol oyunları için bile yeterli olduğuınu sanmıyorum). Video performansı ghosting ve blur olmaması açısından iyi ama bunun olmaması için overdrive teknolojisi ile 2ms tepki süresine geçiş çok iyi şekilde yapılmadığından filmlerde noise ve artifactlara sebep oluyor. Filmde kirli bir görünüme, bazen renklerde hatalara ve önceki görüntünün kalıcı gölgelerine yani. Kısacası film izlemek için sadece standart bir monitör. Ama 1920*1080 pixel olduğundan hd filmlerde siyah bant olmaması aldığınız zevki arttırıyor.

Bu ortadaki ölü pixel olmasa ve backlight bleeding daha az olsa rahat edicektim ama şuan biraz mutsuzum. Acer galiba 6dan fazla ölü pixel veya ortada 1 den fazla ölü pixel istiyor değişim için. Bende şuan için 3 tane var ortada birisi büyük iki tane var ama ikincisi küçük bi sıkışmış pixel olduğu için sayıcaklarını sanmıyorum. Ama bir tane daha ölü pixel çıkarsa ortalarda direk geri yolluycam.

Bu arada monitörü takarken o kadar da büyük değilmiş diodum ama taktıktan sonra çok büyük geldi. Bilgisayarı oyun oynamak veya yazıyla ilgili işler için kullananlara söylüyorum 24 inç sınır olmalı. 24 inç 61 ekran eder. 51 ekran televizyona büyük deyip filmleri 5 metre geriden izlediğimiz günler aklıma geliyor da şimdi 61 ekranlık monitörün 80cm karşısında oturuyoruz :) O yüzden iyi düşünün derim daha büyük isteyen varsa :)

Maelesef fotoğraf ekleyemedim. Çünkü fotoğraf makinem yok ve cep telefonumun kamerası sadece 1.3 megapixel. Fotoğraflar iyi çıkmıyor.

Ölü pixel çıkmayan ve backlight bleedingi az olanlar için 10 üzerinden 8lik bir monitör. Ama şuan benim için 10 üzerinden 6 alıyor.

Arkadaşım bu monitörü sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz.
    Bence ölü ve parlak piksellerle bu monitör kullanilmaz.

• Monitörü alalı 4 gün oldu. 17" ten 24" e geçtim gerçekten hakkediyor parasını.

benim sormak istediğim şunlar.

(Dvi-hdmi dönüştürücü ile hdmi girişinden bağladım bilgisayarı) Windows vista home premium 64 bit

Bilgisayarı her açtığımda yazılar kırık kırık oluyor (net değil) daha sonra çözünürlüğü değiştirip tekrar eski haline getirdiğimde düzeliyor. Driver yüklemedim ondan olabilirmi?

Birde 720p ve 1080p filmler izledim biraz, bunlar da en ufak hızlı insan hareketlerinde bile kırılmalar oluyor. Ekran kartı ile ilgili olabilirmi acaba? (17" DE OLMUYORDU)

msi rx2600xt , amd 5600, 1gb ram.
  • Ben de bu ekran ile Samsung T240 arasında gidip geliyorum. Ülkemizdeki vergiler abartılı olmasa hiç kafa yorulmaz HP LP2475W alınır ama onun da fiyatı çok aşırı yüksek. (1700 TL civarı)
  • Arkadaşlar hepsiburada'da 560 tl ye inmiş ve bu benim kafamı iyice karıştırdı. Sizce nasıl bu monitör, birkaç arkadaş kırılma var demiş, noise var demiş. Bu hangi tür bağlantıyla beraber var? Pc'yi dvi dan, ps3 ü de hdmi'dan bağlayacağım, alacağım görüntü t240'dan kötü mü olur sizce?
  • Ekran çok yeni olduğundan mı bilmiyorum ama çok ciddi bir testini bulamadım. Kağıt üstündeki değerler çok iyi ama TN panel olduğu için belli bir kalitenin üstüne çıkamaz diye düşünüyorum. Ancak T240 kadar veya daha iyiyse de kaçırılacak bir ürün değil gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.