Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Monitörün fiyatı azalacağına her gün artıyor 470 TL iken 580 Tl çıktı fiyat.

Düşsün diye beklerken...
  • o fıyat olsa yarın alırım 470 ıse :) yoksa x233h yı alıcam :)) eger warsa burayla ılgılenen paslaşalım :)
  • 470 liraya ben hiçbir yerde görmedim. Çoğu yerde stokta yok zaten. 600 liraya teknosada satılıyor şuan. Netten alanlara 50 tllik hediye çeki var.

Vaziyet budur.
  • bu unıverstelı kredı kartlarının lımıtıını artırırlarsa alırım : ) fakat x233hbd mı bu mu :) fıyat farkını gozetmessek
  • ARAKDAŞLAR VATANDA 3 AY ÖNCE ALDIĞIM ACERİ SATIYORUM..

FİYATI: 400 LİRA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars2032

ARAKDAŞLAR VATANDA 3 AY ÖNCE ALDIĞIM ACERİ SATIYORUM..

FİYATI: 400 LİRA

pm attım
  • cevapladım..fakat indirim düşünmüyorum.. (lg 27 inc almak istdeğim için satıyorum)..
  • alacak arkadaşlara duyurulur VATANda şu an 490 TL dün 520TL idi ...
  • 490 TL den satılması hiç bir anlam ifade etmiyor. çünkü vatan bilgisayarın stoklarında mevcut değil.
  • Selamlar bu monitoru konsol ve pc de kullananlar gözlemleye bildikleri kadari ile arti ve eksilerini paylasabilirlermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr
    Selamlar bu monitoru konsol ve pc de kullananlar gözlemleye bildikleri kadari ile arti ve eksilerini paylasabilirlermi ?

Artısı çok eksisi yok :)
  • hocam bu ürün bende hala duruyor almak isteyen arkldaşlar fiyat aynı 400 lira boş vaktim olduğunda pc ve ps3 oyun görüntülerini ekleyebilirim..
  • arkadaşlar 24" monitor almayı düşünüorm bende.. Bunu mu tavsiye edersiniz yoksa "şu yada bu daha güzel" dediğiniz bir model var mı ?
  • ACER H243H monitörümü satıyorum arkadaşlar, garantisi bitmiştir ve hepsiburada.com'dan alınmıştır.

Monitörde herhangi bir problem mevcut değildir. 27" alacağım için satıyorum. İlgilenenler P.M atsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.