Monitörün fiyatı azalacağına her gün artıyor 470 TL iken 580 Tl çıktı fiyat.
Düşsün diye beklerken...
o fıyat olsa yarın alırım 470 ıse :) yoksa x233h yı alıcam :)) eger warsa burayla ılgılenen paslaşalım :)
470 liraya ben hiçbir yerde görmedim. Çoğu yerde stokta yok zaten. 600 liraya teknosada satılıyor şuan. Netten alanlara 50 tllik hediye çeki var.
Vaziyet budur.
bu unıverstelı kredı kartlarının lımıtıını artırırlarsa alırım : ) fakat x233hbd mı bu mu :) fıyat farkını gozetmessek
ARAKDAŞLAR VATANDA 3 AY ÖNCE ALDIĞIM ACERİ SATIYORUM..
FİYATI: 400 LİRA
quote:
Orijinalden alıntı: mars2032
ARAKDAŞLAR VATANDA 3 AY ÖNCE ALDIĞIM ACERİ SATIYORUM..
FİYATI: 400 LİRA
pm attım
cevapladım..fakat indirim düşünmüyorum.. (lg 27 inc almak istdeğim için satıyorum)..
alacak arkadaşlara duyurulur VATANda şu an 490 TL dün 520TL idi ...
490 TL den satılması hiç bir anlam ifade etmiyor. çünkü vatan bilgisayarın stoklarında mevcut değil.
Selamlar bu monitoru konsol ve pc de kullananlar gözlemleye bildikleri kadari ile arti ve eksilerini paylasabilirlermi ?
quote:
Orijinalden alıntı: supermanTr Selamlar bu monitoru konsol ve pc de kullananlar gözlemleye bildikleri kadari ile arti ve eksilerini paylasabilirlermi ?
Artısı çok eksisi yok :)
hocam bu ürün bende hala duruyor almak isteyen arkldaşlar fiyat aynı 400 lira boş vaktim olduğunda pc ve ps3 oyun görüntülerini ekleyebilirim..
arkadaşlar 24" monitor almayı düşünüorm bende.. Bunu mu tavsiye edersiniz yoksa "şu yada bu daha güzel" dediğiniz bir model var mı ?
ACER H243H monitörümü satıyorum arkadaşlar, garantisi bitmiştir ve hepsiburada.com'dan alınmıştır.
Monitörde herhangi bir problem mevcut değildir. 27" alacağım için satıyorum. İlgilenenler P.M atsınlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme