Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sdc bunun icin 2+1 ses sistemi aldım ama ses sistemini ekrana bagladıgımda ses alamıyorum yardımcı olabilcek warsa sevinirm..
  • En sonunda yoğun ısrarlar üzerine ben de bu monitörü aldım. T240 la arasında çok gidip geldim ama kararımı verdim. Gelince Xbox 360 ve PS 3 performansını yazarım.
  • müthiş karar vermişsin tebrik ederim...samsung t serisi güzel mnitör yalnız samsung yinede alınmaz parasının hakkını hiç bir monitörü vermiyor.acer yerinde bir tercih olmuş güzel günlerde kullan arkadaşım.bende benq e2200 tercihi verdim bakalım ne olucak.salı geliyor monitörüm.heyecanlıyım umarım bende memnun olurum.
  • Monitörü bugün teslim aldım ve hayran kaldım. Tamam malzeme kalitesi Samsung' un yakınından bile geçmiyor (büyük ihtimalle de bu nedenle uygun fiyatı), ancak görüntü kalitesi olarak beni inanılmaz şaşırttı. T240 daki solukluktan eser olmamasına karşın, inanılmaz bir keskinlik ve doygunluk var monitörde. Kesinlikle ve kesinlikle 24" almayı düşünen arkadaşlar için daha iyi bir seçim yok.
  • Ya bu monitörü hangi ayarlarda kullanıyosunuz tam olarak yazar mısınz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Ya bu monitörü hangi ayarlarda kullanıyosunuz tam olarak yazar mısınz arkadaşlar?

Ayarlardan kastın çözünürlük ise; monitörün desteklediği son çözünürlük en sağlıklı kullanım çözünürlüğüdür.
    Monitörün parlaklık kontrast gibi ayarlarını soruyorsan;bendeki hazır ayarlardan ''User'' seçeneğinde ayarlı,diğer ayarlar ise;
    Brightness: 77
    Contrast: 50
    Colour Temp: Warm

Bunlar birazda kullanıcının tercihine kalmış şeylerdir yani en iyi hangi ayarda rahat ediyorsan onda kullan...
  • fiyatı düşmemiş hala, webde en ucuzu 556 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuslacin

fiyatı düşmemiş hala, webde en ucuzu 556 tl

Bence forumdonanımın ikinci el kısmında ara, aynı ürünü garantisi devam eden ve çok uygun fiyata(400-450 tl) satan arkadaşlar olmuştu...
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben biraz pimpirikliyimdir, monitörü aldığımda her köşesini dikkale inceledim ve gözüme batan bir gariplik yoktu. Bugün yeni bişey fark ettim, power tuşunun sol kısmı ve sol yön tuşunun arasında power ışığının sızdığı hafif şeffaf bir açıklık var. Karanlık bir ortamda sol ve sağdan dikkatlice bakıldımı fark ediliyor. Özellikle LCD yi açıp kapatırken ekranda görüntü yokken. Daha önce fark etmedim ama şuan gözüme batıyor sanki. Acaba içeriden birşey mi kırıldı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALIENWARE

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben biraz pimpirikliyimdir, monitörü aldığımda her köşesini dikkale inceledim ve gözüme batan bir gariplik yoktu. Bugün yeni bişey fark ettim, power tuşunun sol kısmı ve sol yön tuşunun arasında power ışığının sızdığı hafif şeffaf bir açıklık var. Karanlık bir ortamda sol ve sağdan dikkatlice bakıldımı fark ediliyor. Özellikle LCD yi açıp kapatırken ekranda görüntü yokken. Daha önce fark etmedim ama şuan gözüme batıyor sanki. Acaba içeriden birşey mi kırıldı diye düşünüyorum.

O açıklık çok az da olsa benim monitörde de var.Karanlık ortamda tuşun sağ üst kısmından içi gözüküyor yakından baktığında ama herkesin dikkatini çekebilecek bir açıklık değil yinede.Sanırım o tuş için olan kısmı milimetrik olarak pek iyi ayarlayamamışlar.Ama o kadar göze batan bir sorun değil benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesut Şerifoğlu

quote:

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben biraz pimpirikliyimdir, monitörü aldığımda her köşesini dikkale inceledim ve gözüme batan bir gariplik yoktu. Bugün yeni bişey fark ettim, power tuşunun sol kısmı ve sol yön tuşunun arasında power ışığının sızdığı hafif şeffaf bir açıklık var. Karanlık bir ortamda sol ve sağdan dikkatlice bakıldımı fark ediliyor. Özellikle LCD yi açıp kapatırken ekranda görüntü yokken. Daha önce fark etmedim ama şuan gözüme batıyor sanki. Acaba içeriden birşey mi kırıldı diye düşünüyorum.

O açıklık çok az da olsa benim monitörde de var.Karanlık ortamda tuşun sağ üst kısmından içi gözüküyor yakından baktığında ama herkesin dikkatini çekebilecek bir açıklık değil yinede.Sanırım o tuş için olan kısmı milimetrik olarak pek iyi ayarlayamamışlar.Ama o kadar göze batan bir sorun değil benim için...

Gördüğüm kadarıyla Acer monitörün parlak ön panel kaplaması için şeffaf bir malzeme kullanmış, monitörün ayağıda aynı şekilde şeffaf. O gözüme batan açıklık ise dokunmatik tuşların board ına yansıyan power ışığı olsa gerek. Neden bilmiyorum ama şeffaf malzemeyi görünce gözüme daha bir şık gözüktü monitör :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesut Şerifoğlu

quote:

Gördüğüm kadarıyla Acer monitörün parlak ön panel kaplaması için şeffaf bir malzeme kullanmış, monitörün ayağıda aynı şekilde şeffaf. O gözüme batan açıklık ise dokunmatik tuşların board ına yansıyan power ışığı olsa gerek. Neden bilmiyorum ama şeffaf malzemeyi görünce gözüme daha bir şık gözüktü monitör :)

Aslında panel şeffaf değil, dediğim gibi tuş ile tuş yuvası tam olarak ayarlanmamış ve aradan ışık sızıyor.Aslında daha ince mühendislik ile bu iş ortadan kaldırılabilirdi belki ama sonuçta üst segmente hitap eden bir model değil.Ama yinede o kadar kötü bir olay değil en azından benim için.Şeffaf panelden kastın piano black kaplaması diyorsan evet öyle monitörü çok şık gösteriyor.Piyasada bulunan lcd tv ler gibi duruyor.

• Arkadaşlar bendede bu monitörden var fakat PS3 de görüntü olarak beni pek tatmin etmiyor acaba monitörde ve PS3 te ne gibi ayarlar yaparsam görüntü kalitesini arttırım sizlerden cevaplamınızı bekliyorum.özellikle God Of War Collection da ekranın yarısı siyah gibi full görüntü oynayamıyorum.
  • Bu monitörün fiyatı hiç düşmezmi yaw
  • arkadaşlar ben bu monitörle LG'nin 21.5" W2261VP-PF modeli arasında gidip geliyorum. Bu monitörü düşünmemin bir sebebi de Hdmi girişi olması. ps3 bağlayacağım monitöre. ps3te görüntü kalitesi olarak nasıldır? Bunun yerine W2261VP-PF mi almalıyım yoksa? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Hatta oyun görüntüsü koyabilirseniz çok çok iyi olur.
  • Arkadaşlar bu monitör pc den gelen sinyalin bilgisini göstermiyormu ekranda, yada çözünürlüğü hangi girişten olduğu gibi bilgileri..
  • Fiyatı neden düşmüyor bu monitörün?
  • Haftasonu teknosada gördüm bu monitörü. Bi an lcd tv gibi bir şey sandım ilk başta. Hep 23" full hd lere bakıyordum. En az olması gereken budur diyerek. Birde 24" baktımki ne göreyim. Muazzam bir ekran, piksel boyutları, renk kalitesi. 1" de bu kadar mı farkeder yahu.

23 mü 24 mü desem hangisi dersiniz? Full hd de her yönden?
  • arkadaşlar ses çıkışı olarak hangisi daha iyi birde lg nin modelleri var hdmi lı...

- ben xboxdan hdmi to hdmi bağlantısı kuracam monitorden de sesi 2x1 e aktarmayı düşünüyorum hangi markada daha pe. olur bu olay
  • acer 24 inc modelini satan varsa benimle irtibata geçebilir miarakdaşlar..?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.