Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: binner

bu fiyata nerede satılıyor ?
    ASUS VK266H 26" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH
    peşin fiyatı 577 lira

quote:

Orijinalden alıntı: mars2032

arkadaşlar bu monitorlerden kullanan var mı bigisi olan yazar mı?

ASUS VK266H 26" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH
    peşin fiyatı 577 lira

asus 24' P243WAbidr Geniş Ekran Lcd Monitör

peşin fiyatı 404 lira

acer 24' P243WAbidr Geniş Ekran Lcd Monitör

peşin fiyatı 424

sizce hangisi iyi ve kullanışlı daha çok film ve bilg tv-uydu izlemek için alıyrm

ekran kartım his icq 4670 512 ddr3

dosrum penbil deki fiyatlar bunlar fakat formda hakkında olumsuz yorumlar var o yuzden emin değilim..

• Acer H234H en uygun Vatanda worldcard ile 5 taksit 488tl

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-h243hbmid-24-h243hbmid-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38748

Fiyat uygun. Sadece sesi çok az çıkıyor onu düşünmeyin. Diğer özellikleri güzel tasarımı şık.
  • sizce parlak olanımı mat olanımı alınır???

26 inc olanı varmı 16:9 un?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

sizce parlak olanımı mat olanımı alınır???

26 inc olanı varmı 16:9 un?

bende parlak olanından var, loş ortamda kullanılacaksa tavsiye ederim görüntüsü gerçekten güzel, çok aydınlık bir ortamsa, arkanda pencere falan varsa sıkıntı yaşarsın. parlak olanı 16:10 bu arada.
  • merhaba arkadaşlar, bende uzun araştırmalar sonucu bu monitörü dün itibariyle vatan bilgisayardan almış bulunmaktayım ödemeyi yaptıktan sonra orada denettirdim herhangi bir sorun yok şimdilik umarım ilerleyen zamanlardada olmaz...17 crt den sonra bu kadar büyük bir monitör gerçekten ilginç geldi,halen alışmaya çalışıyorum...direk olarak hdmi üzerinden bağladım monitörü dvi-hdmi çevirici ile hemen tanıdı zaten.duvara askı aparat ile asıp kullanıyorum.eğer fırsat bulabilirsem resimler eklemeye çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifoglu -- 2 Ekim 2009; 16:49:12 >
  • Arkadaslar en kısa zamanda bu monitorden alıcam,ogrenmek istegim birsey var
    1080p ile 720p filimler arasında kalite farkı belirginmi,24''te bu fark belli oluyormu ona gore filim indiricem
    Su ana kadar hep hd readyden 720plik filimler izledim,ama alısveris merkezlerinde vs 1080p lik filimleri full hd tvlerde izleyince dalıp gidiyordum.Bu lcdde bunu guzelligi tam anlamıyla alabilrmiyim?
    simdiden teskkurler.
  • Bu ürünü kullanan arkadaşlar acaba PS3 için en güzel en kaliteli görüntüyü alabileceğimiz ayarlar hangileridir tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz.yaranli

Arkadaslar en kısa zamanda bu monitorden alıcam,ogrenmek istegim birsey var
    1080p ile 720p filimler arasında kalite farkı belirginmi,24''te bu fark belli oluyormu ona gore filim indiricem
    Su ana kadar hep hd readyden 720plik filimler izledim,ama alısveris merkezlerinde vs 1080p lik filimleri full hd tvlerde izleyince dalıp gidiyordum.Bu lcdde bunu guzelligi tam anlamıyla alabilrmiyim?
    simdiden teskkurler.

Bendeki bütün filmler 1080p, bütün diziler 720p. Aradaki farkı çok rahat görüyorsun. Özellikle yakından izlediğin zaman. Bu monitör şu an piyasada fiyat performans oranı en iyi 24" monitör. 1 ay parlak piksel garantisi, 2ms tepkime süresi, 24" full hd, parkak kasa, dokunmatik menü, 40.000 kontrast vs.... artıları zaten. tek eksisi tam karşıda dururken başını yukarı aşağı oynatırsan gölgelenmeler oluyor. ses kalitesi 1W için normal düzeyde ki zaten o sesi kullanmayacaksındır muhtemelen.

• XBOX 360 için HDMİ girişli bir lcd arıyordum xbox için HDMİ dan bu montörden iyi görüntü alabilirmiyim birde ürünü duvara asmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmü yani arkasında askılık yeri varmı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

XBOX 360 için HDMİ girişli bir lcd arıyordum xbox için HDMİ dan bu montörden iyi görüntü alabilirmiyim birde ürünü duvara asmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmü yani arkasında askılık yeri varmı....

XBOX için bişey diyemiyeceğim ama ben bu monitörü duvara asılı şekilde kullanıyorum.VESA100 standardını destekliyor ve herhangi bir VESA100 standardına uygun askı aparat ile duvara monte ederek kullanabilirsin...
  • quote:

XBOX 360 için HDMİ girişli bir lcd arıyordum xbox için HDMİ dan bu montörden iyi görüntü alabilirmiyim birde ürünü duvara asmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmü yani arkasında askılık yeri varmı....

Memnun kalacaksınız buna emin olun. Ben bu monitörü hem XBox360 hem de Ps3 için kullanıyorum. HDMI kabloyu birinden çıkarıp diğerine takmak suretiyle. Her şekilde memnunum ve görüntü kalitesi çok güzel.
  • bu monitor de güzelmiş fiyatıda gayet uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

quote:

Memnun kalacaksınız buna emin olun. Ben bu monitörü hem XBox360 hem de Ps3 için kullanıyorum. HDMI kabloyu birinden çıkarıp diğerine takmak suretiyle. Her şekilde memnunum ve görüntü kalitesi çok güzel.

Resim koyma ihtimaliniz varmı acaba ?
  • ben alalı herhalde 2 aya yakın oldu. hiç bir sıkıntı yok ve gayet memnunum.
    tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: studioworks

ben alalı herhalde 2 aya yakın oldu. hiç bir sıkıntı yok ve gayet memnunum.
    tavsiye ederim.

Nereden ne kadara aldınız birde hazır yakalamışken konsollamı kullanıyorsunuz...
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-p243wabidr-24-p243wabidr-genis-ekran-lcd-monitor/productDetails.aspx?I_ID=38902

24" P243WA

aldim arkadaşlar ürün çok şık samsung p2370 ile yan yana koydum karşilaştirdim vatanda bariz fark vardi kalitede birde güvenmediğim için giriş kablolarini samsung ile değiştirip tekrar denedim gene fark ayniydi bu model yaninda hepsi soluk kaliyor.. en iyisi bnce almişken bunu almak lazim..çok memnunum..
  • Merhaba arkadaşlar monitörü geçen hafta sadece ps3 te kullanmak için aldım fakat bir türlü ses alamıyorum.Sadece ses için creative 2+1 aldım monitöre bağladım fakat ses gelmiyor bir türlü.Nasıl ses alabilirim ps3 için bi arkadaş detaylı anlatabilir mi?

Şimdiden çok tşkler...
  • Monitörün kendi hoparlörü varmış yaw yeni farkettim:)

Laptopu monitöre bağladım monitörden ses çıkmaya başladı fakat bir türlü ps3'ten ses alamıyorum çıldıracam
  • HDMİ kabloyu takarsan PS3 ve Monitör e ses gelir otomatik olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-dOG

Arkdaşlar çok merak ediyorum;acaba bu monitörün arkasında duvara monte aparatına takılabilmesi için vida yerleri varmıdır?

En azından konunun son sayfasını okuyup sorsaydın bu soruyu...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.