arkadaslar monitoru alalım 2 haftayı gecti,ben xbox360 kullanıyorum ve HD girişiyle kullanıyorum..fakat ses alamıyorum sadece monitorden geliyor oda duyulmayacak sekilde..bu sorunu nasıl cozerim ? ses olmadan oynamak hiç sarmıyor ? hyangi yontemle bu sorunu cozebilirim ? şimdiden tskler..
selam bu monitörün parlak ekran olanından, 243w modeli var bende, skystar tv kartıyla kaydedilmiş videolarda sorun yaşıyorum başka videolarda sorun yok nedeni hakkında fikri olan varmı?
arkadaşlar bende sipariş verdim vatan bilgisayardan inşallah ölü pixel çıkmaz. zaten iade alıyormuş. hayırlısı bakalım.
Hepsiburadan.com'dan dün sipariş verdim. İnşallah bi sorun çıkmaz.
Arkadaşlar monitörde ölü piksel varsa nasıl anlarız. Gözle görülür bir sorunmudur bu?
Vatan computer de fiyat daha uygun galiba.Eskiden ekli değildi online şimdi eklenmiş.
Hepsiburadan.com'dan dün sipariş verdim. İnşallah bi sorun çıkmaz.
Arkadaşlar monitörde ölü piksel varsa nasıl anlarız. Gözle görülür bir sorunmudur bu?
Yardımcı olacak kimse yokmu ?
tabı dıkkatlı bakıldıgında ıgnenın ucu kadar bı nokta olur. gozle ayırd etmek ıcın program vardı yanlıs hatırlamıyorsam dead pixel budy programın ısmı bu programla bakabılırsın.
Teşekkürler Fos. Monitör gelince kontrol ederim artık.
bu montiörden satın aldım.
dead pixel buddy programı ile ölü piksel varmı diye kontrol ettim. ölü piksel çıkmadı..
bu apartı alsam acaba arkadaki bağlantı yerleriyle duvara monte edebilirmiyim ?
kitapçığına baktım : VESA DDCCI/DDC2B yazıyor. Bu standartlara uygunmudur acaba yukarıdaki aparat? farklı bir aparat kullanan varmı ?
öne - arkaya, sağa sola hareket ettirebileceğim, duvardan uzaklaştırıp yaklaştırabileceğim bir aparart arıyorum.
arkadaşlar bu monitorlerden kullanan var mı bigisi olan yazar mı?
ASUS VK266H 26" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH peşin fiyatı 577 lira
asus 24' P243WAbidr Geniş Ekran Lcd Monitör
peşin fiyatı 404 lira
acer 24' P243WAbidr Geniş Ekran Lcd Monitör
peşin fiyatı 424
sizce hangisi iyi ve kullanışlı daha çok film ve bilg tv-uydu izlemek için alıyrm
ekran kartım his icq 4670 512 ddr3
quote:
Orijinalden alıntı: mars2032
ASUS VK266H 26" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH peşin fiyatı 577 lira
peşin fiyatı 404 lira
peşin fiyatı 424
sizce hangisi iyi ve kullanışlı daha çok film ve bilg tv-uydu izlemek için alıyrm
hocam eğer pc masasında izleyeceksen 26 alma derim o çok büyük gelir. 24 inç daha iyi olur
bu arada webden alda başlıktaki monitör 493 milyona alınabiliniyor. parlak ekran almaya bak hocam
cevap için sağol hocam..asusta hoşuma gidyr ve fiyatı garip bir şeklde ucuz..:) genelde tv izleyecem asus olablr..
bu fiyata nerede satılıyor ? ASUS VK266H 26" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH peşin fiyatı 577 lira
quote:
peşin fiyatı 404 lira
peşin fiyatı 424
Ben de bu monitoru bugün almış bulunmaktayım.
İlk izlenimlerim ise, monitor gayet gayet büyük yani takıp karşısına geçtiğinizde baya uzaklaşmak isteyebiliyorsunuz. Direk 17" den 24" e geçtiğim içinmidir bilmiyorum ama büyük bir LCD TV karşında gibiyim. Ekran ayarlarını daha yapmadım şu haliyle biraz parlak ve renk sıcaklık ayarları yapılması gerek zira kullandığım Philips monitorun renk sıcaklıkları daha iyiydi ancak ayarlarla yapılabilecek diye düşünüyorum.
Kutu içeriği se 1 adet DVI 1 adet VGA 1 adet Ses ve yurt dışı elektrik kablosu sanırım ondan çıktı. Altın uçlu DVI Philips kablomu kullanıyorum görüntü gayet iyi.
Ölü pixel testi yaptım çıkmadı çok şükür. Hemen tarattım.
Nerden aldım derseniz Hepsiburada'dan kargo maliyeti dahil 514 TL'ye aldım. Dün gece şipariş verdim (Perşembe gecesi) bugün gittim kendim aldım oralara yakındım şubeye geldiğini öğrenince gittim aldım.
Genel olarak daha henüz ayar yapmama rağmen oldukça dış görünümü göze hitâb eden ve renk canlılığı ve görüntü olarak da bu fiyata alınabilinecek en iyi monitor diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
quote:
peşin fiyatı 404 lira
peşin fiyatı 424
harbiden bu fiyatlara nereden buldun birader bizde alalım
Kullanıcı yorumum: Bu fiyata alınabilecek en güzel ve en şık monitör. Gerek kalitesi gerekse f/p olarak ben memnun kaldım. (kolay kolay memnun olmayan biriyim ona göre) :)
Arkadaşlar eski oyunları Baldurs Gate , Diablo, İcewind vs gibi oyunları bu ekranda oynayınca çamur gibi olur hem widescreen hem de büyük ekran . Bu oyunları çamur gibi oynamamak için monitörün bir ayarı falan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: leop
gonul rahatligiyla alin verdigim her kurus helal olsun.
her gecen gun daha fazla baglaniyorum bugune kadar aldigim en iyi monitor.
quote:
Orijinalden alıntı: .DragonFly.
Arkadaşlar eski oyunları Baldurs Gate , Diablo, İcewind vs gibi oyunları bu ekranda oynayınca çamur gibi olur hem widescreen hem de büyük ekran . Bu oyunları çamur gibi oynamamak için monitörün bir ayarı falan var mı ?
Çamur gibi falan olmuyor merak etme ama istersen küçültebilirsin görüntüyü.