Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinizden birinde PS3 vs konsol var mı HDMI üzerinden bağlanabilen.En merak ettiğim konu o.PS3+ PC için bakıyorum PC kısmı iyi eminim konsol kısmı da iyidir.
    Monitör HDCP özellikli bu çok iyi bir şey gelecek için.(google a gir yaz HDCP Pclabs sitesine gir)
  • NVİDİA dostum bnm kart
  • yok dostum ya bnde merak ediorm onu arkadaşlara fln sordum kimsede yok :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

İkinizden birinde PS3 vs konsol var mı HDMI üzerinden bağlanabilen.En merak ettiğim konu o.PS3+ PC için bakıyorum PC kısmı iyi eminim konsol kısmı da iyidir.
    Monitör HDCP özellikli bu çok iyi bir şey gelecek için.(google a gir yaz HDCP Pclabs sitesine gir)
  • dostum sende hdmı kablosu çıktı mı kutuda ?
    quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Dostum benim monitör de geldi az önce süper bişeyyyyyyy.......... bu arada sen hangi ayarlarda kullanıyosun?mesela NVDIA yada ATI mi senin kart ona göre soracam da :)
    quote:

Orjinalden alıntı: b1acksoul

anlatılmaz yaşanır kardes :) beklediğimden de iyi çıktı kardes görüntü güzel renkler canlı ölü pikselde çıkmadı süper yani tavsiye ederim ...
    quote:

b1acksoul hafif bir anlatımını bekliyorum.İyi günlerde kullan

• Yok dostum çıkmadı benden de hdmi kablosu.Bu arada benim kartta nvidia.tam ayarlarını yazsana nvidia control paneldeki color seçeneklerini..Bi de monitörün üstünde hangi brightness ve contrast ayarlarında kullandığını?
    quote:

dostum sende hdmı kablosu çıktı mı kutuda ?
    quote:

Dostum benim monitör de geldi az önce süper bişeyyyyyyy.......... bu arada sen hangi ayarlarda kullanıyosun?mesela NVDIA yada ATI mi senin kart ona göre soracam da :)
    quote:

anlatılmaz yaşanır kardes :) beklediğimden de iyi çıktı kardes görüntü güzel renkler canlı ölü pikselde çıkmadı süper yani tavsiye ederim ...
    quote:

• Bir de bişey diyecem şimdi ben VGA ve DVI farkını baya baya gözle görüyorum.ama bi sorum var.DVI internetteki yazıların görüntüsünü de değiştiriyo dimi?yani dvi ile yazılar daha değişik duruyo.bu ilk DVI monitörümde vga ile oldukça faklı geldi doğru mudur??
  •  Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

mönitör hakettiği ilgiyi görmemiş ilginç.
  • Sana aynı soruyu sorayım dostum yukarda sorduklarım senin içinde geçerli cevap verebilirsen sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jack Shephard

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

• ;??

Yok dostum çıkmadı benden de hdmi kablosu.Bu arada benim kartta nvidia.tam ayarlarını yazsana nvidia control paneldeki color seçeneklerini..Bi de monitörün üstünde hangi brightness ve contrast ayarlarında kullandığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 19 Haziran 2009; 4:22:15 >

• kersoz dostm nvidia control panelinde vide renk ayarları video oynatıcısına göre dydl Nvidia ayarlarıyla aydınlık 50 kontrast 50 renk tonu 0 doygunluk 60 pek fazla oynamadım o ayarlarla moniötrde brightness 40 contrast 50 color temp de cool yaptm görüntü güzl sn nasıl ayarladn ?
  • dostum bnce çok güzel masaüstüne baktımda prototype var süper oyun bence :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Jack Shephard

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

• Arkadaşlar kafama bir soru takıldı şimdi.
    Bu monitör 60Hz Kontrast 20.000:1 değil mi.Bu klasik bir şey.LCD panellerde hep bunu yaparlar Hz düşükse kontrast verirler.
    Baktığım diğer monitörde ise Benq E2200HD de 75Hz ama kontrast 10.000:1(Dinamik)Aslı 1000:1 miş.
    Sizce bunu beni nasıl etkiler.Yani bir kullanıcı gözüyle 60Hz olmasının dezavantajını gördünüz mü?Böyle bir şey beni ne derece etkiler?
  • Arkadaşlar siz monitör ayarındaki ACM yi açıyo musunuz?Ben açtım saki daha güzel ve canlı oldu renkler.bu konuda ne diyosunuz?
  • evet ben açtım daha güzel oluyor
    quote:

Arkadaşlar siz monitör ayarındaki ACM yi açıyo musunuz?Ben açtım saki daha güzel ve canlı oldu renkler.bu konuda ne diyosunuz?
  • ben tam ayarlarımı yazacam buraya bi ara ve o zaman bi de benim ayarlarımla denersin monitörü bakalım beğenecek misin :)
    quote:

evet ben açtım daha güzel oluyor
    quote:

Arkadaşlar siz monitör ayarındaki ACM yi açıyo musunuz?Ben açtım saki daha güzel ve canlı oldu renkler.bu konuda ne diyosunuz?

• hafif hort yaptım ama kafam çok karıştı.Birkaç sorum var ve monitörü kullananlara sesleniyorum.
    1)Ben pc yi vga dan ps3 de hdmı dan bağlayacağım acaba geçişlerde problem yaşarmıyım?
    2)Ps3'te oyun ve bd film izlerken kalite nasıl oluyor,evdeki hd ready plazmadan daha iyi bir görüntü alırmıyım?
    3)Renkler aydınlatma nasıl?Yansıma çok olur mu (plazmada berbat bir yansıma var)ps3 den optik çıkışla ses sistemi bağlanır mı?
    4)fiyat/performans olarak iyi mi yoksa çok daha iyi monitörler varmı.

Kullanan arkadaşlar cevap verirlerse çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GrungE_

hafif hort yaptım ama kafam çok karıştı.Birkaç sorum var ve monitörü kullananlara sesleniyorum.
    1)Ben pc yi vga dan ps3 de hdmı dan bağlayacağım acaba geçişlerde problem yaşarmıyım?
    2)Ps3'te oyun ve bd film izlerken kalite nasıl oluyor,evdeki hd ready plazmadan daha iyi bir görüntü alırmıyım?
    3)Renkler aydınlatma nasıl?Yansıma çok olur mu (plazmada berbat bir yansıma var)ps3 den optik çıkışla ses sistemi bağlanır mı?

1-VGA dan bağladığında pcde kaçak elektrik olmadığı sürece abartıldığı kadar kalite düşmesi yaşanmaz aslında iyi bir sistemde hiç yaşanmaz. Geçişlerde problem olur mu o tür bir deneyimim olmadığı için bilemiyorum.

2-Sizin evdeki plazmanın kalitesini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu monitörde fullhd filmler müthiş zevk veriyor bana.

3-Renk ve aydınlatma senin zevkine bağlı. Monitörde geniş bir seçenek imkanın var. Ben şahsen parlaklığı 30 a indirdim kontrastı da 60 civarı kullanıyorum. Renk seçimini pastel istersen warm yada cool olarak ayarlayabilirsin. standart ayarında parlaklık daha fazla oluyor. Sonuçta oldukça fazla seçeneğin var ve monitör her isteğe cevap verebiliyor. Yansıma hemen hemen hiç yok desek abartmış olmayız. Yani monitörün karşısında kendi silüetini maalesef hiç göremiyeceksin. Tabii deterjan kolonya vb gibi maddelerle ekranın üzerindeki yansıma önleyici cilayı kazımazsan.

4-Bu fiyata 24 inch bu kalitede kesinlikle başka monitör bulamazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

Orjinalden alıntı: _GrungE_

hafif hort yaptım ama kafam çok karıştı.Birkaç sorum var ve monitörü kullananlara sesleniyorum.

1-VGA dan bağladığında pcde kaçak elektrik olmadığı sürece abartıldığı kadar kalite düşmesi yaşanmaz aslında iyi bir sistemde hiç yaşanmaz. Geçişlerde problem olur mu o tür bir deneyimim olmadığı için bilemiyorum.

2-Sizin evdeki plazmanın kalitesini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu monitörde fullhd filmler müthiş zevk veriyor bana.

3-Renk ve aydınlatma senin zevkine bağlı. Monitörde geniş bir seçenek imkanın var. Ben şahsen parlaklığı 30 a indirdim kontrastı da 60 civarı kullanıyorum. Renk seçimini pastel istersen warm yada cool olarak ayarlayabilirsin. standart ayarında parlaklık daha fazla oluyor. Sonuçta oldukça fazla seçeneğin var ve monitör her isteğe cevap verebiliyor. Yansıma hemen hemen hiç yok desek abartmış olmayız. Yani monitörün karşısında kendi silüetini maalesef hiç göremiyeceksin. Tabii deterjan kolonya vb gibi maddelerle ekranın üzerindeki yansıma önleyici cilayı kazımazsan.

4-Bu fiyata 24 inch bu kalitede kesinlikle başka monitör bulamazsın.

çok teşekkürler dostum.Zaten monitörü beğenmiştim birçok kişi tn paneli kötülese de kullananlar genelde memnun.

• Uzunca araştırmalardan sonra yüksek ihtimal cuma günü vatandan deneyerek alıyorum bu çocuğu , vcard avantajı ve world card a taksik imkanı(indirimi) ve ölü piksel garantisi vatana yönlerndirdi.
    Çok yüksek ihtimal bu aleti alıcam cuma günü.
    Tek korkum uzunca bir süredir laptop ekranında oyun oynamaktan ve çektiğim bunca çileden sonra uyum sorunu yaşamam.
    İnşallah laptop bağlantısın da da bir sorunla karşılaşmam(hdmı dan bağlıycam)

Hayırlısı...
  • gonul rahatligiyla alin verdigim her kurus helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.