Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür bir şey sormak istiyorum Acer'in 23" H233Ha modeli ile bunun arasında 1" fark var fakat 23" olanın PPI'sı 96 24" in 92 23"in piksel sıklığı 0.248 mm 24"in 0.276 hoparlör bnm içn pek önemli dyl ama 23" in 1.5 W 24"in 1 W sizce 2 monitör arasından hanqisi tercih etmeliyim az bir fark var ama bu fark bi etki eder mi ??? yorumlarınızı acil bekliyorum çünkü siparişi p.ertesi yapmayı düşünüyorum şimdiden tşkler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1acksoul -- 13 Haziran 2009; 19:30:41 >
  • Ben de yazdım ama cevap gelmedi.Bekliyorum sorularımın cevabını.
    Ama sana bir şey söyleyeyim Acer'in web adresindeki bilgiye göre 23'' ten HDMI kablo çıkıyormuş. fakat 24''te yokmuş.
    PPI nin fazla olması daha iyi değil mi?Karar sana kalmış fazla fiyat farkı yok.
  • çok saol kardes yorumun için siparişi verdim artık yarın elimde olur ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Ben de yazdım ama cevap gelmedi.Bekliyorum sorularımın cevabını.
    Ama sana bir şey söyleyeyim Acer'in web adresindeki bilgiye göre 23'' ten HDMI kablo çıkıyormuş. fakat 24''te yokmuş.
    PPI nin fazla olması daha iyi değil mi?Karar sana kalmış fazla fiyat farkı yok.
  • Nereden aldın?Kaç inç aldın?
    Ürün gelince biraz anlatabilir misin?
  • 24" deveyükünden aldm kapıda ödeme seceneği var diye aradım kutu içeriğini fln sordum bütn aparatları içndemi diye evet dediler qelince anlatırım tabi...
    quote:

Nereden aldın?Kaç inç aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1acksoul -- 15 Haziran 2009; 14:40:02 >
  • @ b1acksoul

alıntı :
    http://www.pclabs.com.tr/2008/12/23/samsung-t260-lcd-monitor-incelemesi/

" Bazı LCD monitörlerde, daha düşük çözünürlük kullanmamıza imkan tanıyan enterpolasyon ayarları oluyor. Örneğin 1920×1200 destekli bir monitörde 1280×1024 çözünürlük kullanabiliyorsunuz ama monitörün sadece ortasında görüntü oluyor. "

mesela şu şekildeki gibi
    http://www.pclabs.gen.tr/wp-content/uploads/2008/07/philips_enterpolasyon.JPG

Acer ACER H243Hbmid de böyle mi , yoksa görüntü ekrana dağılıyor mu ?

veya bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı ?

forumda nedense konu açamıyorum ve de bir iki mesaj dan sonra Dahili Bileşenler:Bu forumdaki kullanıcılar da nickim
    gözükmesine rağmen

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.
    Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

vecizesi karşıma çıkıyor . onun için burada sordum.

• kardes o philips monitördeki görüntünün ortada kalması ekran kartından dolayı olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: ser_ka_n

@ b1acksoul

alıntı :
    http://www.pclabs.com.tr/2008/12/23/samsung-t260-lcd-monitor-incelemesi/

" Bazı LCD monitörlerde, daha düşük çözünürlük kullanmamıza imkan tanıyan enterpolasyon ayarları oluyor. Örneğin 1920×1200 destekli bir monitörde 1280×1024 çözünürlük kullanabiliyorsunuz ama monitörün sadece ortasında görüntü oluyor. "

mesela şu şekildeki gibi

Acer ACER H243Hbmid de böyle mi , yoksa görüntü ekrana dağılıyor mu ?

veya bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı ?

forumda nedense konu açamıyorum ve de bir iki mesaj dan sonra Dahili Bileşenler:Bu forumdaki kullanıcılar da nickim
    gözükmesine rağmen

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.
    Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

vecizesi karşıma çıkıyor . onun için burada sordum.

• sağolun cevap yazmışşınız.

benim demek istediğim , düşük seviye bir ekran kartıyla mesela hd4830 diyelim ; crysis veya başka bir oyunu ,

( H243Hbmid monitörün doğal çözünürlüğünde zaten kart desteklemez ) 1280x1024 veya 1027x768 de oynarsak;

H243Hbmid monitördeki görüntü

bu şekilde mi olacak , ki böyle olmasını tercih ederim .

yoksa 1024x768 likteki görüntü ekranı mı kaplayacak .

• kimse bilmiyor mu yahu ?
  • Bence normalinde ekrana yayar.Ama dediğiniz gibi özel bir ayarı var mı bilmiyorum?
    Bir de benim ekran kartım buhttp://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=226#spec
    Bu monitörü alınca heralde 1920X1080 DVI üzerinden alırım değil mi?
  • Dostum ben de az önce aldım kapıda ödeme seçeneği ile.Kaç günde geldi sana? ve ayrıca arıyolar mı teyit için?Bi problem falan çıktı mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: b1acksoul

24" deveyükünden aldm kapıda ödeme seceneği var diye aradım kutu içeriğini fln sordum bütn aparatları içndemi diye evet dediler qelince anlatırım tabi...
    quote:

• kardes daha elime geçmedi bana buqn gelcek aslında dün gelmiş ama dağıtıma bugün çıkcak
    quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Dostum ben de az önce aldım kapıda ödeme seçeneği ile.Kaç günde geldi sana? ve ayrıca arıyolar mı teyit için?Bi problem falan çıktı mı?
    quote:

24" deveyükünden aldm kapıda ödeme seceneği var diye aradım kutu içeriğini fln sordum bütn aparatları içndemi diye evet dediler qelince anlatırım tabi...
    quote:

• Sen kaçında ve saat kaçta sipariş verdin dostum?Ben ayın 17 si ve gece 03.00 da verdim bana bugün çıkacak dediler az önce aradım ve yarına gelse ertesi güne de dağıtıma çıksa cuma elimde olur o zaman deil mi?
    quote:

kardes daha elime geçmedi bana buqn gelcek aslında dün gelmiş ama dağıtıma bugün çıkcak
    quote:

Dostum ben de az önce aldım kapıda ödeme seçeneği ile.Kaç günde geldi sana? ve ayrıca arıyolar mı teyit için?Bi problem falan çıktı mı?
    quote:

quote:

• kardes monitör 1 günde gelior ama ben kargonun azizline uğradım geldiği gün evi bulamamışlar 2. gün aksam elime geçti beklediğimden güzel çıktı gerçekten çok güzel 0 ölü piksel test ettim ölü piksel çıkan arkadaşların şansına aldığı yere irtibata geçip geri göndersinler tek eksik dediğin gibi hd kablosu ve askı aparatı yok :(
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1acksoul -- 18 Haziran 2009; 0:04:37 >
  • kersoz2003 kardes ben 14ünde saat 18.03 de sipariş verdim 1 gün sonra geldi geldiği gün evi bulamamıslar ertesi gün kargoyu aradım saat 18.00 da elime geçti bence çok güzel seni tatmin eder hayırlı olsun kardes ...
  • saol dostum.peki ben kargo geldiğinde kendim gidip alsam da olur dimi?illa onları beklememe gerek yok yani. öğleden sonra gelecek kargo ben arayıp gelip alıyorum desem de olur dimi??bu arada ilk izlenimlerin neler? bendeki 22 inchten büyük mü durur?görüntü kalitesi nasıl?renkler canlı mı yazılar falan?
    quote:

kersoz2003 kardes ben 14ünde saat 18.03 de sipariş verdim 1 gün sonra geldi geldiği gün evi bulamamıslar ertesi gün kargoyu aradım saat 18.00 da elime geçti bence çok güzel seni tatmin eder hayırlı olsun kardes ...
  • olur tabi dostum beklemek istemiyorsan gidip alabilirsin bence çok güzel beklediğimden iyi çıktı 22" den büyük duruyor renklerde canlı 0 ölü piksel çıktı bende ben beğendim valla seninde hoşuna gider umarım ...
    quote:

saol dostum.peki ben kargo geldiğinde kendim gidip alsam da olur dimi?illa onları beklememe gerek yok yani. öğleden sonra gelecek kargo ben arayıp gelip alıyorum desem de olur dimi??bu arada ilk izlenimlerin neler? bendeki 22 inchten büyük mü durur?görüntü kalitesi nasıl?renkler canlı mı yazılar falan?
    quote:

kersoz2003 kardes ben 14ünde saat 18.03 de sipariş verdim 1 gün sonra geldi geldiği gün evi bulamamıslar ertesi gün kargoyu aradım saat 18.00 da elime geçti bence çok güzel seni tatmin eder hayırlı olsun kardes ...

• b1acksoul hafif bir anlatımını bekliyorum.İyi günlerde kullan
  • anlatılmaz yaşanır kardes :) beklediğimden de iyi çıktı kardes görüntü güzel renkler canlı ölü pikselde çıkmadı süper yani tavsiye ederim ...
    quote:

b1acksoul hafif bir anlatımını bekliyorum.İyi günlerde kullan
  • Dostum benim monitör de geldi az önce süper bişeyyyyyyy.......... bu arada sen hangi ayarlarda kullanıyosun?mesela NVDIA yada ATI mi senin kart ona göre soracam da :)
    quote:

anlatılmaz yaşanır kardes :) beklediğimden de iyi çıktı kardes görüntü güzel renkler canlı ölü pikselde çıkmadı süper yani tavsiye ederim ...
    quote:

b1acksoul hafif bir anlatımını bekliyorum.İyi günlerde kullan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.