Şimdi Ara

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitörü kullanan arkadaşlar ses olayını nasıl bir çözüm uyguladılar acaba? 1W az bi rakam. PS3 için harici olarak nasıl bi bağlantı yaptınız? bende ki 2+1 i bağlayamam bu monitöre heralde değil mi? Monitörlerini alan arkadaşlara uzun sorunsuz kullanımlar...
  • Tavsiyem PC için kullandığıın 5.1'in varsa Creative harici ses kartı alıyorsun.
    Sonro hoparlöleri PC'ye değil o alete takıyorsun.
    PS3'ten optik çıkışla bu aletin optic in kısmına geliyorsun.Sonra PC içinse bir coaxiel veya USB ile evet USB ile PC'ye bağlanıyorsun.Oradan girişi seçiyorsun.İşte ondan sonra Dolby Digital ses sistemi.Tabi dediğim harici kart desteklerse ki optik varsa kesin destekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Tavsiyem PC için kullandığıın 5.1'in varsa Creative harici ses kartı alıyorsun.
    Sonro hoparlöleri PC'ye değil o alete takıyorsun.
    PS3'ten optik çıkışla bu aletin optic in kısmına geliyorsun.Sonra PC içinse bir coaxiel veya USB ile evet USB ile PC'ye bağlanıyorsun.Oradan girişi seçiyorsun.İşte ondan sonra Dolby Digital ses sistemi.Tabi dediğim harici kart desteklerse ki optik varsa kesin destekler.

teşekkür ederim cevabın için, 5.1 yok ama böyle bi yöntemin olduğunu da bilmiyordum, öğrendim sağolasın...
  • Kuzende var harici kart ama adaptörü yanmış alsın gidip kuracağım.Onda da hoparlölü LCD var PS3 bağlı ama sesler haliyle hiç iyi değil.
  • Evt dediğim gibi cuma günü Vatan dan aldım monitorumu , ilk olarak kutu vs cok hoş ve hakkını veriyor ben burdayım diyor.
    Kutunun içerisini açtık orada ve HDMI kablo çıkmadı bu yüzden iyi bir HDMI Kabloda aldım Vatandan , monitörü orda denemedim ilk olarak evde test yaptım,
    +Kolay kurulum ilk olarak dikkati çekiyor.
    +Kasasının sağlam olmadıgından yakınanları anlamıs degılım , şık dizayn ve kasa olarak gayet başarılı.
    +Renkler olarak da gayet güzel.
    +Oyun ve film perf. bakımından da benım için geçti.

(-)Ses çıkışı çok az ancak bu da sorun değil 2 artı 1 vs. varsa elınızde bağladıgınız zaman cayır cayır goturur sizi.
    Küçük bir ekrandan sonra buna geçmek de biraz zorluyor insanı alışmışız sonuçta laptop monitörüne , ancak bir noktadan sonra alışıyor insan.
    (-)Dokunmatik menu

Vatandan aldığım ilk acer monitör de 1 tane ölü piksel çıktı ve hemen gittim yenisini aldım , ölü piksel garantisi için vatanı seçmiştim zaten.
    Monitor almak zor iş ancak oyun oynıycam vs. film izliycem diyorsanız.Tavsiye ederim.

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

Acer ACER H243Hbmid 24' 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR PARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morniel -- 18 Temmuz 2009; 10:52:56 >

• Arkadaşlar bir şey soracağım .. Bu monitörde atiyorum 1024x768 çözünürlüğünde oyun oynamak istediğim zaman acaba görüntü yanlardan küçülüyor da oyunu küçük ekranda ama net bir şekilde mi oynuyorsunuz ?? Yoksa düşük çözünürlüğe ayarlayınca tüm ekrana yayılıyor da görüntü bozuluyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar bir şey soracağım .. Bu monitörde atiyorum 1024x768 çözünürlüğünde oyun oynamak istediğim zaman acaba görüntü yanlardan küçülüyor da oyunu küçük ekranda ama net bir şekilde mi oynuyorsunuz ?? Yoksa düşük çözünürlüğe ayarlayınca tüm ekrana yayılıyor da görüntü bozuluyor mu ??

Her ikisini de uygulayailirsin. İstersen 1024*768 basık ve ekrana yayılmış olarak istersen de monitor menüsünden aspect olarak ayarlayıp orijinal görüntüyü koruyup yanlardan boşluk bırakarak oyun oynayabilirsin.

• İyiki almışım diyorum gün geçtikçe...
  • bu aralar bu monitöre fena sardım yaz sonuna dogru bakıcam fiyatına biraz daha ucuzlarsa belki alırım..
  • Güzel cihaz, fiyatı da uygun açıkçası.

Ben bu paraya Samsung 206BW almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 23 Temmuz 2009; 17:20:13 >
  • Selam arkadaşlar, vatan bilgisayardan bu monitörden aldım bugün. Kurulum falan kolay dediğiniz gibi ki zaten buradaki yorumlardan sonra almaya karar verdim. Fakat bir sorunum var ses ile ilgili; bende 5.1 ses sistemi var hoparlörler ses kartına bağlı ve ses kartı onboard 8 kanal. Ama PC windows seslerini çalamsına rağmen oyun ve filmlerde ses çıkmıyor. Birde bluray film açtım tam ekran olmadı alt ve üstlerde siyah kısımlar çıkıyor yine çözünürlük 1920*1080 de bu normalmidir. (Ben tam ekran olacak sanıyordum) Özellikle ses sıkıntısı için yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Arkadaşlar ses olayını HDMI sesi iptal ederek çözdüm. Şimdi bilmek istediğim 1920*1080 çözünürlükte ekranın alt ve üstündeki siyah kesik kısımlar çıkmaya devam etmesi normalmidir. Çünkü ben Full HD monitör alınca tam ekran seyredeceğimi sanıyodum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cool

Arkadaşlar ses olayını HDMI sesi iptal ederek çözdüm. Şimdi bilmek istediğim 1920*1080 çözünürlükte ekranın alt ve üstündeki siyah kesik kısımlar çıkmaya devam etmesi normalmidir. Çünkü ben Full HD monitör alınca tam ekran seyredeceğimi sanıyodum :)

zannedersem o filmin çöz.'den kaynaklanıyor yani film 1920*1200 olabilir...ama yinede pek etkiliyeceğini sanmıyorum altdan ve üstden gelen bantlar mükemmel görüntü alıyosundur...
  • Hayır HD filmlerin geneli tam ekran izlenmez.Animasyonlar çoğu tam ekran izlenebilir.Çünkü onlar tam 16:9 Dijital olarak bilgisayarlarda yaratılır.
    Normal HD filmler genelde ekran formatından dolayı bantlı gözükür 2.35... vs vs tarzları vardır.Standart kameralar 35mm film kullanır bu kamerayla çekilmiş her türlü filmi izlerken bant olur onu yok etmek için görüntüden kesersiniz ya da görüntüyü bozarsınız.
    IMAX kameralar 70mm kullanır.Dev film makaraları olduğundan sinema filmlerinde pek tercih edilmez maliyeti çoktur.Ama IMAX filmleri tam ekran izleyebilirsiniz.
    Batman DarkKnight ta IMAX ile çekilmiş bir çok sahne var.Tam ekran gözüküyor.
  • Bende bu monitörü almış bulunmaktayım bana baya büyük geldi yanlız . 17" Crtden 24" lcdye geçince bir afallama oluyor haliyle :) . Bu monitörden kullanan arkadaşlar ayarlarını paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 10 Ağustos 2009; 20:58:42 >
  • http://www.hepsiburada.com/acer-v243hqbd-23.6-5ms-analogdvi-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53370
    Şık kasası hdmi çıkışı ve hoparlörü dışında bir farkı var mı bu monitörün H243Hbmid den arada 90 lira fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi body_ci -- 10 Ağustos 2009; 21:22:51 >
  • Tepki süresi 5 ms ..
  • Çooook acil bilgiye ihtiyacım var....Lütfen.....
    Arkadaşlar Hepsiburada.com Bu model için %15 indirim yapmış fiyatı 520tl.
    Hepsiburada.com'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım.Sizce nasıldır?Yani kendini kanıtlamış bir site tabi ki...
    Yarın sipariş versem cuma gelse heralde bir sorun çıkarsa 8 gün içinde iade edip yeni bir tane alabilirim değil mi?Kampanya 20 ağustosta bitiyormuş.
    Koşulsuz iade edebiliyoruz değil mi?Bir sıkıntı yaratmaz.
    Bir de bir sorum daha var.Ben diyelim ki monitörü kampanya bitmeden önce sipariş verdim.Kampanya bitti.Monitörde bir sorun(ölü pizel veya çizk falan) var değişim istedim aynı modelle.Fakat fiyat kampanya bittiğinden dolayı arttı.Bu fiyat artışı bana yansıtılacak mı?
    Bir de aklım çok karıştı %15 inidirim iyi ama bunlar geri dönen monitörler falan mı?Yoksa kablo paketleri açılmış monitörler tekrar servis kontrolüne falan mı gidiyor?
    İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.

• hepsiburada.com dan gözün kapalı alışveriş yapabilirsin ama ölü piksel çıkarsa geri alıyolar mı ürnü onu bilemem.Ben arkdaşlarıma hep oaradan alışveriş yaparım güvenilir olduğu için (millete mahçup olmaktansa 2 kuruş daha fazla veririm mantığıyla ) .

sen ara sor ölü piksel durumunu.Eğer yoksa vatan comp ölü piksel garantisi var oradanda alabilirsin

fiyatta problem olmaz değişim olursa paranı iade bile ediyorlar 8 gün içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 12 Ağustos 2009; 3:02:52 >
  • caglarnal saol açıklaman için.Bazıları vatanda ölü pixel falan sorun oluyor diyor.Hepsiburadadan alsam bir sorun çıksa geri yolayıp yeni bir tane alana kadar heralde kampanya bitecek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.