Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne medium u ya :S yok oyle bir ayar. çözünürlük ve hard core-adventec yada games secenegı var.
  • ben de bimeks'ten aldım.2 tane vardı.i3 ve i5 olanlardan i5'i aldım.fiyatları da aynıydı zaten.

bu arada kalvye kullandıktan sonra mouse'un gecikmeli çalışma durumunu çözdüm.palmcheck hassasiyeti ayarı var.yazarken avuç deyince algılamaması için.onun hassasiyetini sona çekmiştim.ortalara çekince mouse gecikmesi yok oldu.

oyun mevzusunu bilmiyorum ama firefox ati devreye girince görüntüyü kaybediyor.bir de explorer performansı düşük.scroll ederken çok işlemci kullanıyor explorer'da.firefox'ta böyle yapmıyor.bunları çözemedim.
  • Ben Crysis 2 oyununu en yüksek grafik ayarlarında sorunsuz oynuyorum tek sıkıntı GPU sıcaklığının oyun sırasında 75-80 derece civarına çıkması. Fakat benim başka bir sıkıntım var. Cihazın işletim sistemini Windows 7 Ultimate x64'e yükselttim, Empowering Technologies Framework yüklemeye çalışıyorum fakat desteklenmeyen işletim sistemi hatası veriyor ve çalıştıramıyorum. Bu cihaz için Empowering Technologies bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth2012 -- 8 Nisan 2011; 1:09:51 >
  • aycibin usta bu palmcheck hassasiyeti nedir nerededir bir yardımcı ol minnetar olurum sana iyice ayar oldum şu mouse un gecikmesine
  • ya arkadaşlar crysis 2 oynarken laptop çok ısınıyor sizce soğutucu alayım mı diğer oyun performansları nasıl?crysis ten sonra gta IV,assasin's creed,shift 2 ve nba 2k11 i deniyecem.oyun performansları nasıl acaba.şuan için en büyük sorunum ısınması ve şarj süresi.şarj 3 saatte bitiyor her türlü.şarj süresini uzatmanın bir yolu var mı?bide bana laptop un bilinmeyen yada ince ayarlarını söylermisiniz.daha yeni kullanmaya başladığım için tam kurcalayamadım.bu laptoptan en iyi nasıl performans alabilirim?
  • aramıza hoşgeldin benimde şarj sorunum var. aynen sizin gibi. ama öyle tam performanslı oyunlar denemedim pes 10 oynuyorum dokunulmayacak kadar ısınmıyor. hani biraz ısı var ama öyle oyunu engelleyecek kadar değil..
  • crysiste 88 dereceye çıktı everestten baktım.ha bu arada oyunu çok yüksek detayda oynuyorum.ekstrem de 20 fps veriyor ama biraz kasıyor.çok yüksekte 25-30 alıyorum ve akıcışarjı geçtim en büyük sorun ısınması hangi soğutucuyu önerirsiniz?
  • valla hocam ben soğutucuya gerek duymadığım için pek bilgim yok.
  • ya daha önce laptop deneyimim olmadığı için tırsıyorum fazla ısınırsa bişey olur mu?yoksa bide soğutucuya para vermeyeyim.
  • pilde çalışırken P'ye basılı dursun ve ekran kartı intel olsun.şarjı yarı yarıya farkettirir.müziksiz internet kullanımı 5-7 saat arası değişiyor genelde.oyunda elbette çok farkeder.bir de elektrik takılıyken pili çıkarmak pil süresini uzatabilir.bense masada kullanırken de pil takılı eletriksiz kullanıyorum batarya ölmesin diye.sürekli şarjda durunca batarya ömrü çabuk tükeniyor çünkü.

uzun süre oyun oynamıyorum ama normal kullanım için baya sessiz ve serin bir laptop bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Nisan 2011; 17:14:33 >
  • laptop un GTA IV performansı oldukça iyi crysis 2 kadar ısınmıyor ve full çözünürlük ve full ayarlarda 1.0.4 patch ile 20-30 fps alabiliyorum.tabi çevre yoğunluğu,gölgeyi filan düşürünce.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende uzun uzun araştırıp inceledikten sonra bu makineden almaya karar verdim. Aslında 13 inç olanda güzeldi ama vatandan bir kampanya yakalayıp aranıza katıldım. Dün akşam siparişmi verdim ve heyecanla bekliyorum.
    Düşünen varsa bana çok hesaplı geldi. World karta 1194tl 6 taksit webe özel fiyat. i5 işlemci 500gb hd 4gb ram hd5650 1gb ekrankartı. Fiyat performans ve şarj süresi çok iyi bence. İnşallah sorunsuz bir şekilde elime geçer. İlgilenen varsa link

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843

Mutlu pazarlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

4aydan beri böyle saçma sapan bir iki şeyle uğraştığım için aldığıma pişmanım. Umarım bu daha açıklayıcı olmuştur.

eyw hocam bu modeli düşünüyordum bu yorum benim için yeterli
  • bu cihazı kullanan 1 tek kişi yok cihazı görmeden incelemeden karar vermeyn bence. Bu tür ufak problemlerin her elektronıkte olma olaslgı var. Ben sadece bir kullanıcıym. Sizin alp almamanz bna bse kazandrmaz yada kaybettrmez. Ama cihazdaki o incelgi kasasndaki zariflgi kaliteyi pil performansı ve cihazn stabilitesni sizinde tecrube etmenzi isterm ıddaa ediyorum bu fiyatlara böyle bir cihaz alternatfi daha yok.
  • Benim emektar hp notebookta saçma sapan şeyler için beni uğraştırmıştı zamanında. Ve çözümsüz kaldı gitti. Her marka cd/dvdye yazmıyor benim makine. sözün kısası benim veya bir başkasının yaşadığı olumsuz tecrübeyi genellersek hiçbir marka bilgisayar alamayız. Şikayetvar.com diye bir site var açın en iyi denen markalarda bile 100 lerce şikayet görürsünüz.

Kanaatim odur ki seçim yaparken bireysel yorumlardan ziyade genele bakmak, objektiff yorum yapan inceleme yazılarını kıstas almak daha doğru olacaktır. 10 kişiden 9 u olumsuz yorum yapsaydı zannediyorum acer dünyanın en çok satan 2. markası olmazdı.
  • pil,donanım,incelik ve hafiflikte rakip bulamadım ben de.en yakını asus 45jc miydi öyle bir model var ama ekran kartı nvidia 310 daha zayıf.

intel gpu'da firefox'ta çalışırken laptop'u fişe takıp ati'ye geçince firefox kullanılmaz hale geliyor.bunu çözemedim bir türlü.firefox 4'ün sorunu mu yoksa laptop'taki bir driver problemi mi?
  • bugun vatandan 4820tg aldım i5 480 500gb harddisk 4 gb ram ekran kartı 5650 işletim sistemi win7 Basic sadece kaça aldım dersiniz 1085 TL hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

bugun vatandan 4820tg aldım i5 480 500gb harddisk 4 gb ram ekran kartı 5650 işletim sistemi win7 Basic sadece kaça aldım dersiniz 1085 TL hemde

Ben de bugün aldım.. 1085TL'ye.. 5 taksitle.. Nisanın başında Bimeks Web mağazasından HP dm4 1300et modelini almıştım.. cihazın ram'i 6 olması gerekirken 2gb çıkınca geri yollamıştım.. saolsun Bimeks sayısız telefon ve şikayetten sonra zor bela 20 günde iadeyi onayladı..

Bugün de gittim 4820TG aldım.. HP'ye 1650TL bayılmıştım.. sırf HDD'i 7200rpm ve tasarımı nedeniyle HP almıştım.. Ama Bimeks ve HP gözümden düştü.. 1080TL'ye bu laptop muhteşem bişi..

5. diz üstü bilgisayarım ve bu kadar ucuza bu kadar güçlü donanımlısını hiç almamıştım..

HP'ye göre zayıf noktaları
    -BT yok
    -Klavye touchpad HP kadar iyi değil
    -e-sata yok (ihtiyacım yok)
    -malzeme HP kadar iyi değil, özellikle de klavye ve tuşlar
    -W7 basic..
    -HP içini yazılımları ile doldurmuştu.. son sürüm flash player bile yüklüydü, güç seçeneklerinde HP'nin kendi seçenekleri vardı.. Acer biraz yavan geldi.
    -Acer'ın kamerasını denemedim ama HP'nin ki karanlıkta bile süperdi

Artıları
    +LED ekran HP'ninkinden daha iyi
    +daha sessiz
    +Süper ekran kartı (çok ihtiyacım yoktu ama yaz öncesi iyi oldu)
    +Fiyatı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: krach55

bugun vatandan 4820tg aldım i5 480 500gb harddisk 4 gb ram ekran kartı 5650 işletim sistemi win7 Basic sadece kaça aldım dersiniz 1085 TL hemde

Ben de bugün aldım.. 1085TL'ye.. 5 taksitle.. Nisanın başında Bimeks Web mağazasından HP dm4 1300et modelini almıştım.. cihazın ram'i 6 olması gerekirken 2gb çıkınca geri yollamıştım.. saolsun Bimeks sayısız telefon ve şikayetten sonra zor bela 20 günde iadeyi onayladı..

Bugün de gittim 4820TG aldım.. HP'ye 1650TL bayılmıştım.. sırf HDD'i 7200rpm ve tasarımı nedeniyle HP almıştım.. Ama Bimeks ve HP gözümden düştü.. 1080TL'ye bu laptop muhteşem bişi..

5. diz üstü bilgisayarım ve bu kadar ucuza bu kadar güçlü donanımlısını hiç almamıştım..

HP'ye göre zayıf noktaları
    -BT yok
    -Klavye touchpad HP kadar iyi değil
    -e-sata yok (ihtiyacım yok)
    -malzeme HP kadar iyi değil, özellikle de klavye ve tuşlar
    -W7 basic..
    -HP içini yazılımları ile doldurmuştu.. son sürüm flash player bile yüklüydü, güç seçeneklerinde HP'nin kendi seçenekleri vardı.. Acer biraz yavan geldi.
    -Acer'ın kamerasını denemedim ama HP'nin ki karanlıkta bile süperdi

Artıları
    +LED ekran HP'ninkinden daha iyi
    +daha sessiz
    +Süper ekran kartı (çok ihtiyacım yoktu ama yaz öncesi iyi oldu)
    +Fiyatı :D

Hayırlı olsun ben de düşünüyorum ama kararsız kaldım.Yorumlarda baya şikayet okumuştum ses vs...
    BT kesin yok mu bazı 4820 lerde olduğunu duymuştum.
    Fiyat gerçekten iyi ama 4830 lu sandybridge li modellerin de yakında piyasada olucağı söyleniyor.

Bir de 4820 sahibi arkadaşlardan Snow Leopard kuran yada deneyen oldu mu.Malum 5650 lar artık tanıtabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogg -- 23 Nisan 2011; 11:42:21 >

• Bendeki modelde BT yok ve gerçekten kötü birşey.. cep telefonumdan sık sık fotoğraf ve bazen de yazılım atıyordum.. Artık bunu eşimin bilgisayarından yapıcam..

Bendekinin özellikleri

i5 480m (http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html listede 39. sırada..)
    4gb bellek (ddr3 mü bilmiyorum)
    1gb bellekli 5650 (bazılarının kutusunda hyper memory ile 2gb falan diyor.. benimkinde direk 1GB bellekli diyor ve normal ramlerimden hiç kullanmıyor)
    500gb Hdd (derecelendirme de 5.8 puanla en düşük HDD)

ölü piksel yok.. şimdiye kadar sadece Modern Warfare 2 denedim.. Harici HDD'den direk oynadım.. 1300 kusur çözünürlükte 2x AA Texture Extra diğerleri High'da çok akıcı bir şekilde oynadım.. Isınma olarak da.. işlemcinin olduğu kısım ısınıyor ama rahatsızlık vermedi.. yarım saat falan oynadım.. Fan sesi de oyunda bile çok rahatsız etmiyor.. HP dm4'e göre fan sesi falan çok çok iyi.. 7200rpm HDD sürekli kafa şişiriyordu.. Bunda sadece bişey yüklerken klasik sata gürültüsü geliyor...

Bence Vatan'dan 1085TL'ye alma şansınız varsa ve ihtiyacınız varsa (benim vardı) mükemmel bişi..

Editle gelen not:

Bu arada bende toplam hafıza 3.7Gb görünüyor W7 Basic olmasa 64 bit diycem ama o da 64 bit desteklemiyor.. Gerçi kutuda 64bit ibaresi var bilemiyorum.. Ama daha önceden de bazı 32bit sistemlerde 4gb belleği 3.2 görmek yerine 3.7 gördüğünü okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 23 Nisan 2011; 13:11:57 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.