Şimdi Ara

Acer AS5738DZG-444G50MN Almayı Düşünmekteyim Yardımınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer bölümünü inceledim, aramaları yaptım ama ilgili bir konu karşıma çıkmadı. İlgili bir konuyu bulamadığım gibi kafam da bir hayli karıştı Şöyle ki,
    Mart ayı başında kendime aşağıdaki linkteki Acer AS5738DZG-444G50MN laptopunu almayı düşünüyorum..

LİNK: http://www.hepsiburada.com/acer-as5738dzg-444g50mn-intel-core-duo-t4400-2.2ghz-4gb-500gb-15.6-3d-tasinabilir-bilgisayar-3d-gozluk-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750586

Aspire 5738G ve 5738ZG modelleri ile ilgili bir çok konu açılmış foruma. Kapanma sorunu - Isınma sorunu - Bios güncellenmesi gerekliliği vs ile ilgili. Acaba bu sorunlar sadece G versiyonuna özel mi? Bunca para verip kendime yeni bir PC alıp, eski bilgisayarımı özlemek istemiyorum açıkçası.

Bilgisayarın teknik özellikleri şunlar;

Ürün Özellikleri :
    Chip Seti ATI
    İşlemci T4400
    İşlemci Cache 1 MB L2 cache
    İşlemci FSB 800 Mhz
    İşlemci Hızı 2.2 Ghz
    İşlemci Platformu Intel Core Duo
    Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 4570
    Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran
    Ekran Kartı Hafızası 512 MB
    Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ram Tipi DDR2
    Sistem Belleği 4 GB 667MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Yok
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Yok
    10/100 Ethernet Var
    Paket İçeriği Notebook
    İşletim Sistemi MS Windows 7 Home Premium
    HDMI Var
    E-Sata Yok
    Webcam Var
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Yüz Tanıma Yok
    Kart Okuyucu 5-in-1 (SD , MMC , MS , XD , MS PRO)
    Pil 6 Hücreli

En çok beni cezb eden tabii ki 3 boyutlu ekran özelliği. Bu modeli kullanan var mı? Sorun yaşayan var mı? Alınabinecek bir bilgisayar mı? Önerilerinizi beklemekteyim..
    Zaman ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim..

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikvarol -- 12 Şubat 2010; 9:59:14 >

• Merhaba,
    Bu sitede bir çok teknik servis yada laptop alımı konusunda benden daha bilgili arkadaşın olduğu inancındayım. Kafam çok karıştı. Araştırdıkça daha da karışıyor kafam. Ne yapmalıyım önerilerinizi beklemekteyim
  • Kullanım amacınızı,Fiyat aralığınızı öğrenebilirsem belki size daha iyi model veya başka markalarda önerebilirim.
  • Öncelikle teşekkür ederim.. Kullanım amacım aslında film izlemek + Oyun oynamak. Oyunlarda çok fazla şey beklemiyorum. Aslında MMORPG tarzı dışında bilgisayarda oyunda oynamıyorum. Runes of Magic oyununu oynuyorum ve uzun bir süre de bu oyunu oynamayı düşünmekteyim.
    Bunun yanında işim gereği AutoCAD, SAP 2000 gibi programlar kullanmaktayım. Amatör olarak web tasarımı ile uğraşıyorum. Yani birazda Photoshop kullanıyorum.
    Yukarıda belirttiğim laptop un beni en çok cezbeden özelliği 3 boyutlu ekranı oldu açıkçası. Özellikle o bahsettiğim Runes of Magic oyununu 3d olarak oynama düşüncesi yeni bir bilgisayar alma isteği doğurdu bende..

Fiyat skalam 1000 - 2000 TL arasında değişiyor. Çok harika bir bilgisayar için 2000 TL yi de geçebilirim ama geçmezsem daha iyi olacak diye düşünüyorum..

Tekrar teşekkür ederim..
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikvarol -- 15 Şubat 2010; 11:40:21 >
  • Herhalde bu 3 boyutlu notebook'ta bi karar kılmışsınız anlaşılan.Bende önerebilirm dedim ama benim önereceğim notebook modellerinde 3 Boyutlu özelliği yok....Eğer yinede isterseniz önermemi....Uygun fiyatlarda işinizi tam performan görebileceğiniz modelleri sizewww.sadecenotebook.com adresinden bakarak ulaşabilirsiniz.Bu şekilde yardımcı olayım size.....Sayfadaki ürünler gerçekten çoğu yere göre uygun fiyatlarda bi bakarsanız iyi olur yinede......:):)
  • Laptoplarda 3.boyut yeni bir teknoloji. Acer'ın modelide ilk dizüstü. Bence ilk deneyen olmamak gerek. En azından model hakkında testlerin yapılması beklenmeli. Donanım özellikleri Runes of Magic oynamaya yetebilir ama ileride farklı MMPORG'lara geçmek istersen seni zorlayabilir muhtemelen.

Bende film için istiyordum bu laptop'ı ama 15 inç ekran ile 3boyuttan ne kadar haz alabilirim bilmiyorum. Özelliklerinide pek beğenmediğim için vazgeçtim. Eğer acil ihtiyacın yoksa ve illa 3boyut olsun diyorsan piyasayı biraz daha bekle. Birçok yeni model çıkacaktır. Acer'ın modeli şu an fizibilite amaçlı tutar mı tutmaz mı diye saldılar piyasaya çok fazla eksiği çıkabilir tabi şansına çok iyi bir bilgisayarda çıkabilir. Bu kadar paraya o kumara girmek değmez diye düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim. Linki inceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinad

Laptoplarda 3.boyut yeni bir teknoloji. Acer'ın modelide ilk dizüstü. Bence ilk deneyen olmamak gerek. En azından model hakkında testlerin yapılması beklenmeli. Donanım özellikleri Runes of Magic oynamaya yetebilir ama ileride farklı MMPORG'lara geçmek istersen seni zorlayabilir muhtemelen.

Bende film için istiyordum bu laptop'ı ama 15 inç ekran ile 3boyuttan ne kadar haz alabilirim bilmiyorum. Özelliklerinide pek beğenmediğim için vazgeçtim. Eğer acil ihtiyacın yoksa ve illa 3boyut olsun diyorsan piyasayı biraz daha bekle. Birçok yeni model çıkacaktır. Acer'ın modeli şu an fizibilite amaçlı tutar mı tutmaz mı diye saldılar piyasaya çok fazla eksiği çıkabilir tabi şansına çok iyi bir bilgisayarda çıkabilir. Bu kadar paraya o kumara girmek değmez diye düşünüyorum.

Benimde aklımı kurcalayan temel etkenlerden birisi bu. İlk olmamak gerektiğine inanıyorum. Bana fiyatı bu civarlarda olan bir "oyun" notebook u önerebilirmisiniz?

• öncelikle hepsiburadadan elektronik cihaz alma problem durumunda destek sıfır 2. si acer alma okadar para verdikten sonra benim önerim bunlardan biri olur

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=TJ65-DT-022TK

yada

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBTSBA350-212

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-30997

• Çok teşekkürler..
    ACER in ne gibi sıkıntıları var? Bir önyargı mı yoksa altında başka sebepler mi vardır acaba? (Yukarıdaki modelden bahsetmiyorum ACER markasını kimse sevmiyor beğenmiyor gibime geliyor o nedenle sormak istedim)
  • Acer markasının tek sorunu Teknik servisiyle ilgili.....Bunun dışında herhangi bir sorun yok bildiğim ve gördüğüm kadarıyla modellerinde tabi ki isteğinizee göre istediğiniz özelliklere göre almak istediğiniz performansı yakalayabilirsiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

öncelikle hepsiburadadan elektronik cihaz alma problem durumunda destek sıfır 2. si acer alma okadar para verdikten sonra benim önerim bunlardan biri olur

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=TJ65-DT-022TK

yada

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBTSBA350-212

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-30997

• Herkese teşekkürler..
  • Arkadaşlar acerin teknik servisi hiç yok denebilir 95 gündür değişim kağıdı halen gelmedi sakın acer almayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.