Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu notebook için ne diyorsunuz hiç düşünmeden alayımmı özellikleri çok fiyatı az gibi

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A1654WLMİ

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB

Özellikler

Intel® Centrio™ Mobil Teknolojili

- Intel® Pentium® M İşlemci 760 (2.0GHz, 2MB, 533MHz)

- Intel® 915PM Express chipset

- Intel® PRO Wirelless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g)

Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

15.4” WXGA CrystalBride geniş LCD, 1280x800 çözünürlük

1GB DDR-II 533MHz bellek, 100GB sabit disk

128 MB ATI Mobility™ Radeon™ X300 PCI Express VGA

DVD-RW Dual DOUBLE Layer optik sürücü

MS-Sound uyumlu ses kartı SPDIF, stereo hoparlör ve mikrofon

56K Faks-modem, LAN ve 802.11b/g kablosuz LAN

3xUSB 2,0 port ve Bluetooth

Türkçe Q klavye, touchpad scroll mouse

8 cell Li Li-Ion pil (3,5 saat pil ömrü), 3 kg

Meteksan.NET 3 Aylık internet paketi

Acer ARCADE VE acer GRIVISTA yazılımları

2 yıl garanti (İnfronic güvencesi ile

• biraz önce acer 1694 ün stoklarına bakarken benimde dikkatimi çekti bu model yalnız bu kadar güzel özelliklerin içerisinde x300 ekran kartı biraz kötü gibi geldi bana en azından bu konfigürasyona yakışmıyor yerine geldiği 1692 den hep daha iyi özelliklerie sahip olmasına rağmen ekran kartı malesef 1692 nin yanında vasatı bile aşamaz
  • ekran kartı daha iyi olabilirdi ama gayet performanslı bir cihaza benziyor
  • Acer notebooklarda uluslararası garanti varmı ?
  • ekran kartı düşük.1329+kdv ile mavi bilgisayardaki acer daha uygun.hemde ekran x700 128mb ati radeon
  • amd işlemcili notebook almaktan daha mantıklıdır
  • ben de bi hata yaptım aldım amd işlemcili bilgisayar. kullanırken kasadan çıkıp kolumu bacağımı ısırıyo imansız.

arkadaşım da pcdepodan centrinolu almış banyodan çıkınca terliklerinini getiriyomuş onun işlemci. yaa. kısmet işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd hala bu işlemci işini daha öğrenemedi size bir örnek artık yorumu siz yapın bi
    liyorsunuz ki dell dünyada notebook konusunda bir numaradır ve kendine kesinlikle leke düşürecek bir hata yapmaz ve siz hiç amd işlemcili dell notebook gördünüzmü ? gören varsa modelini söylesin ben birtek amd işlemcili makina bilirim oda acer ferrari 4005 başka tanımam
  • Dell in AMD işlemci kullanmamasının nedeni Intel ile yapmış olduğu ve halen geçerli olan sözleşmesidir.
  • Güzel araştırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: freemoney

amd hala bu işlemci işini daha öğrenemedi size bir örnek artık yorumu siz yapın bi
    liyorsunuz ki dell dünyada notebook konusunda bir numaradır ve kendine kesinlikle leke düşürecek bir hata yapmaz ve siz hiç amd işlemcili dell notebook gördünüzmü ? gören varsa modelini söylesin ben birtek amd işlemcili makina bilirim oda acer ferrari 4005 başka tanımam

Bu forumda çok komik yorumlar okudum ama favorim bu işte Kusura bakma, rencide etmek amacıyla değil.. ama gerçekten komik

• quote:

Orjinalden alıntı: yeniadministrator

amd işlemcili notebook almaktan daha mantıklıdır

Acaba hangi sebeplerden dolayı intel almak daha mantıklıdır ? biraz bilgilendirebilir misin bizi ?
  • yani belki biri teknik verilerle gelir işte amd nin voltajı şöyle mimarisi böyle falan der diye bekledim ama yok. bikere son dönemde amd nin çok başarılı işlemcileri çıktı piyasaya özellikle mt serisi turionlar. bunlar hem düşük voltajda çalışıyor hem de eski amdlere nisbeten hafifler. powernow teknolojisine sahipler. tek eksikleri ddr2 desteklememesi.

ben intel iyidir ya da amd iyidir diyemiyorum. bunu ancak kişisel bir fikir olarak söyleyebiliriz kendi ihtiyaçlarımızla uyuştuğu için. yoksa dell amd li üretmiyo diye forza intel demek anlamsız oluyor. kaldı ki bu dell neye göre kime göre hangi kritere göre dünyanın en iyi notebook yada bilgisayar üreticisi? yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi bunlar tamamen ticari anlaşmalarla alakalı.

kısacası herkes kendi kriterlerine uyan işlemciyi seçer. bunu yaparken de kendi fikirlerini genel geçer bi yargı gibi amd ye aidsli işlemci muamelesi yapmadan yapar. markayı değil özellikleri eleştirelim arkadaşlar. kimseyi de yanıltmayalım.

• http://www.tomshardware.com.tr/business/20050806/index.html

alın size tomshardware'ın yaptığı araştırma,kimi firmaların neden amd kulanmadığı konusunda fikir verir heralde
  • 1-Amd işlemcili notebookların pil ömrü düşüktür siz hiç 5 saat ömürlü amd notebook gördünüzmü
    2-Amd işlemcili notebookları ikinci elde satmak zordur hatta mümkün değildir eğer anlayan birini bulur ve satarsanız çok şanslısınız
    3-Hala adam ların işlecisinin ddr2 desteği yok
    4-Ayrıca amd firmasına karşı bir antipatim var sebebine gelince yıllardır bizlere 64 bit işlemci geleceğin teknolojisi diye işlemcileri kakalıyorlar intel neden 64 bit işlemci üretmedi parasımı yoktu acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Acaba hangi sebeplerden dolayı intel almak daha mantıklıdır ? biraz bilgilendirebilir misin bizi ?

• quote:

1-Amd işlemcili notebookların pil ömrü düşüktür siz hiç 5 saat ömürlü amd notebook gördünüzmü
    2-Amd işlemcili notebookları ikinci elde satmak zordur hatta mümkün değildir eğer anlayan birini bulur ve satarsanız çok şanslısınız
    3-Hala adam ların işlecisinin ddr2 desteği yok
    4-Ayrıca amd firmasına karşı bir antipatim var sebebine gelince yıllardır bizlere 64 bit işlemci geleceğin teknolojisi diye işlemcileri kakalıyorlar intel neden 64 bit işlemci üretmedi parasımı yoktu acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Bu yazdıklarının hepsi kulaktan duyma ve hakikaten AMD 'ye antipati, Intel 'e ise sempati ile baktığını gösteriyor zaten.. Tekele karşıyım, AMD rekabet yaratır, Intel rahatça fiyat belirleyemez, bu da sana bana yarar.. Yani antipatin olan firmanın sana dolaylı yoldan faydası da var

Ne Intel ne AMD 'ye sempati duymam, çünkü adamlara para kazandırıyorum... Hangisi fiyat/performans olarak avantajlı ise onu alırım.. Desktop sistemimde Intel P4 2.8HT işlemci, notebook sistemimde AMD Turion64 1.8 işlemci var...

1. Bahsettiğin şey Athlon64 işlemciler için geçerli, Turion64 mobil işlemcidir ve 6 hücreli bir pil 3.5 saat rahatça kullanıyorum.. Eğer 8 hücreli bir pil olursa 5 saat de çalışır..
    2. Teknoloji satın alıyorsam 2. eline bakarak almam.. Zaten satmak amacıyla almıyorum.. Ama bu bahsettiğin insanların yargılı yaklaşımları ile alakalı birşey, o da yıkılacak elbette..
    3. DDR2 konusunda haklısın.. ama DDR2 'nin performans değil, ısı ve voltaj konusunda farklılık getirmesi nedeniyle gözardı edilebilir.. Ona bakarsan Intel işlemcilerde de FSB işlemcinin dışında ayrı bir donanım, AMD 'de ise işlemciye entegre (ne fark yarattığını araştırıp öğrenebilirsin)
    4. Adamlar ar-ge yapıyor, teknoloji üretiyor, ortaya 64bit işlemci mimarisini çıkarıyor ve sen bu nedenle adamlara antipati duyuyorsun.. baya ilginç geldi bana, pek yenilikçi değilsin demek ki

Intel 64 bit işlemci üretmedi mi ??

Biraz araştır eminim sen de benim gibi güleceksin..

• aslında haklısın dostum ıntel de 64 bit işlemciler üretmeye başladı ama daha yeni ben amd 64 bit işlemcisini iki sene önce almış biriyim ogun bugundur hıc bır ıseme yaramadı 64 bit olması
  • iide sende biraz anlayışlı ol yeni bi teknolojinin yangınlaşması biraz zaman alır amd ilk adımı attı gerisi yazılımcıların işi(aslında intel itenyumlarla 64 bite daha önce girmişti ama bunun bize yararı yoktu tabi)
  • AMD i$lemci yapmayı öğrenemedi demek cahilliktir...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.